J0hnny Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 GSiCsabi, pénteken éjszakás még, így valszeg, csak szombaton a délutáni órákban tudok oda érni :P De a pizza ráér akkor is :( Kapsz hideg sört is,de nem a hajadra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 GSiCsabi, pénteken éjszakás még, így valszeg, csak szombaton a délutáni órákban tudok oda érni :P De a pizza ráér akkor is :( warwol ish, de ha mákja van, akkor pénteken vissza tud menni délutánba, és élőhalottként végig is tudja csinálni.Ha megszívja és éjszakáznia kell, akkor az gáz.De a reményhal meg utoljára...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Pályanapos témába is lassan le kellene ülnünk megbeszélni a részleteket.... szerintem :) A helyzet úgy áll hogy: Szeptember 12 fix időpont. Tűzoltók jönnek, véradás lesz, Füredi autósiskola jön, hozza az F Astra csúszós tréninges autóját, biztonsági öv tesztelőt, motor szimulátort, de vele még tárgyalok. Malom támogat némi reklámozási lehetőséggel, Free Street jön, tuning autókat szereznek, Rendőrséggel folynak a tárgyalások a C Vectrat valszeg kihozzák, és bonyolítanának egy OBB elméleti tesztet is amit kupákkal díjazunk. Molnár Laci majd megint elszállítja a roncsot ami még nincs meg. Tormási Úr anyagilag nem tud támogatni. Kellenek még további kiállítók, csajok...és az egész nyílt lesz, nem csak opel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 A helyzet úgy áll hogy: Szeptember 12 fix időpont. Tűzoltók jönnek, véradás lesz, Füredi autósiskola jön, hozza az F Astra csúszós tréninges autóját, biztonsági öv tesztelőt, motor szimulátort, de vele még tárgyalok. Malom támogat némi reklámozási lehetőséggel, Free Street jön, tuning autókat szereznek, Rendőrséggel folynak a tárgyalások a C Vectrat valszeg kihozzák, és bonyolítanának egy OBB elméleti tesztet is amit kupákkal díjazunk. Molnár Laci majd megint elszállítja a roncsot ami még nincs meg. Tormási Úr anyagilag nem tud támogatni. Kellenek még további kiállítók, csajok...és az egész nyílt lesz, nem csak opel. Bármiben kell segítség szólj! :( Mutassuk meg megint mit tudunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Bármiben kell segítség szólj! :( pénteken hazafelé SP :) még hívlak Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 pénteken hazafelé SP :) még hívlak Meglátjuk,mert Márknak meg rijógatót kell felmérnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Meglátjuk,mert Márknak meg rijógatót kell felmérnem. első a maszek, aztán a maszek és csak aztán a maszek :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Ez nem egészen így van..... :hiya: "Első a maszek, második a Ferencváros." :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Első a maszek,második a pin4,harmadik a pial! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 a következő szombat Morgó Csabinál! Omega szerviz nekem :P Csabival beszéltem ma, szerdán találkozunk és pontosítunk de részéről nincs akadálya. Losi is biztosított a segítségéről, Johnny úgy sem hagyja ki, Udi? GsiCsabi? Gepárd gondolom betonozni fog :( van egy tálca adrenalin és veszek még udcsit, meg rendelek pizzát oké? Péntektől - vasárnapig egy cégnél kell rendszert telepítenünk, sajnos nem tudok menni, Fx-et sem tudom befejezni (műszerfal beépítés) tegnap is 16 óráztam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Péntektől - vasárnapig egy cégnél kell rendszert telepítenünk, sajnos nem tudok menni, Fx-et sem tudom befejezni (műszerfal beépítés) tegnap is 16 óráztam. :) Nem unod még,hogy bagó pénzért kizsigerelnek? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 megvan minden alkatrész Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 megvan minden alkatrész Szal kaja pia nők! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Szal kaja pia nők! :) tudom fagyasztó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 tudom fagyasztó! Szerintem tudod mit kellene? 3-4 kiló marhahús pörinek,elhozod a szexció bográcsot és dobunk egy pörit,amíg szerelünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 tudom fagyasztó! ez most a nőkről jutott eszedbe? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Szerintem tudod mit kellene? 3-4 kiló marhahús pörinek,elhozod a szexció bográcsot és dobunk egy pörit,amíg szerelünk! :) Jobb mint a pizza, az 100% :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 ...és az egész nyílt lesz, nem csak opel. :) jó ötlet ez???? sok "baromarcú" ididóta kell oda??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 :) jó ötlet ez???? sok "baromarcú" ididóta kell oda??? Ez valahogy nekem is megfordult a fejemben... Szerintem beszélek Xray Dudival és ha szépen megudvarolom a srácot csinál egy bannert,hogy máris körbe lehessen reklámozni. Kinyomtatjuk fekete fehérben kicsiben és én is szórhatom pesten(plázák) és otthon is szétlehet dobálno Carloék boltjában,Kis és társa,Tormási stb. Nem hiszem,hogy bármelyikünknek szüksége van a helyi vagy nagyvárosi racsingolókra és balhés emberekre,még ha anyagilag fontos is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 még ha anyagilag fontos is lehet. pont ez az! ki kell termelni kb 350 ezret! ehhez kevés a 200 opel Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Az omega szerelés vasárnap reggel 6kor lesz! mert Csabi kalitkát ad el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Az omega szerelés vasárnap reggel 6kor lesz! mert Csabi kalitkát ad el! Rohadjon meg az összes befőtje! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Az omega szerelés vasárnap reggel 6kor lesz! mert Csabi kalitkát ad el! Vasárnap reggel én már a Balaton felé fogok autózni. :) :( Betonozni mostanában nem kell, majd tetőt kell csinálni legközelebb. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Az omega szerelés vasárnap reggel 6kor lesz! mert Csabi kalitkát ad el! :) :( :P :hiya: Hááááá én assszem így nem megyek :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 ...majd tetőt kell csinálni legközelebb. :P Losinak elég nagy gyakorlata van már :hiya: :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts