J0hnny Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Valahogy engem sosem kapott el ez a borutcás feeling... <_< Sok sznob kötsög(tisztelet a kivételnek)issza az olcsó homoki bort drágán,aztán részegen meg belédkötnek...iszonyat sokan vannak egy szűk helyen,zsíroskenyér kétszázé... Hol van már a főtéri koncertek sora,igényes sörsátrak,elfogadható árak stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Valahogy engem sosem kapott el ez a borutcás feeling... <_< Sok sznob kötsög(tisztelet a kivételnek)issza az olcsó homoki bort drágán,aztán részegen meg belédkötnek...iszonyat sokan vannak egy szűk helyen,zsíroskenyér kétszázé... Hol van már a főtéri koncertek sora,igényes sörsátrak,elfogadható árak stb... Kistehén koncert lesz ma, tudom nem a te világod, de koncert :) Amúgy valóban magasak az árak, mákunkra kedden sikerült inni pár koktél ingyé. Jól helyezkedtünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 tanult és sokat látott kollégával értek egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Kistehén koncert lesz ma, tudom nem a te világod, de koncert <_< Amúgy valóban magasak az árak, mákunkra kedden sikerült inni pár koktél ingyé. Jól helyezkedtünk :) Még az árak nem is bántanának,de a hering feeling... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Kicsit elvesztünk, bocsi! <_< De Johnnyék meglettek, igaz a Piactérnél. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Pedig serváltunk ülőhelyet. Hajnali 3-kor haza is jöttünk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Én is körbemkerültem a helyszínt kocvsival, de sok volt az ember így inkább a piaci társasághoz csatlakoztam. És, amúgy is utálom a bort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 péntek szelid, mikor, hol találkozunk, mit kell vinni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 péntek szelid, mikor, hol találkozunk, mit kell vinni? Szerintem, a szokásos lehetne az indulás: 10-kor a csalánosi parkolóból! A mit kell vinni-ről, meg az ELNÖK ÚR-nak kéne nyiltakozni... :) Sört mindenféleképp... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Szerintem, a szokásos lehetne az indulás: 10-kor a csalánosi parkolóból! A mit kell vinni-ről, meg az ELNÖK ÚR-nak kéne nyiltakozni... :) Sört mindenféleképp... :( Leírom ami eszembe jut: -1db bogrács+állvány -sok sör!!!! -esetleg fát is vihetnénk, hogy ne ott kelljen keresgélni (én viszek 1-ládával itthonról aprítva) -nyárs -más nem jut eszembe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Szerintem, a szokásos lehetne az indulás: 10-kor a csalánosi parkolóból! A mit kell vinni-ről, meg az ELNÖK ÚR-nak kéne nyiltakozni... :) Csalánosi jó 10-kor. Azt meg tudja a franc mit kell vinni, hozzátok magatokat és kész. Amúgy Joe-val beszéltünk, nagyjából megvan minden. Csabi ha tudod akkor a bográcsot hozd már el megint állványostul. Aki pedig a zászlókat őrzi az pedig azt hozza! Más nem jut eszembe hirtelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Itinerrel mi a helyzet?? :) Lesz, vagy majd pénteken lesz megcsinálva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Itinerrel mi a helyzet?? :) Lesz, vagy majd pénteken lesz megcsinálva? Úgy tudom Pisti ma csinálja, mondjuk mi ezt már telon is letárgyaltuk. Azért beírom, hogy tudják a többiek is, hogy NEM ÉN CSINÁLOM!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Úgy tudom Pisti ma csinálja, mondjuk mi ezt már telon is letárgyaltuk. Azért beírom, hogy tudják a többiek is, hogy NEM ÉN CSINÁLOM!!!! Jaja, most van lent, és jah, megbeszéltük telón! :) Bogrács+állványt intézve, viszem majd pénteken! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 NEM ÉN CSINÁLOM!!!! Ez :) nem biztos, hogy jó hír mindenkinek. Annyit előrebocsátok, hogy ripacsot nem kell keresni. :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Veszélyben a haza. Asszony kötőhártya gyulladásban szenved. Csináljuk az orvos által előírtakat, de egyre rosszabb. Nagyon remélem, hogy péntek reggelre nagyfokú javulás lesz, mert jelenleg kinyitni sem tudja a szemét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Nagyon remélem, hogy péntek reggelre nagyfokú javulás lesz, mert jelenleg kinyitni sem tudja a szemét :) sajnálom szegényt de Joee nézd az előnyeit :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 a palyanap.com kinek a kezelésében van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 sajnálom szegényt de Joee nézd az előnyeit :( Most ennek nincs jó oldala :) a palyanap.com kinek a kezelésében van? Úgy tudom Sziszinek, de holnap rákérdek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Most ennek nincs jó oldala :) Úgy tudom Sziszinek, de holnap rákérdek. Pont a napokban jutott nekem is eszembe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Baltát viszek, meg fűrészt is ha kell. Persze ha Tomi hozza a motorost akkor én nem viszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Mi, kb. szombaton 10h. magasságában csatlakozunk a csapathoz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 a következő szombat Morgó Csabinál! Omega szerviz nekem :( Csabival beszéltem ma, szerdán találkozunk és pontosítunk de részéről nincs akadálya. Losi is biztosított a segítségéről, Johnny úgy sem hagyja ki, Udi? GsiCsabi? Gepárd gondolom betonozni fog :) van egy tálca adrenalin és veszek még udcsit, meg rendelek pizzát oké? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 a következő szombat Morgó Csabinál! GsiCsabi? GSiCsabi, pénteken éjszakás még, így valszeg, csak szombaton a délutáni órákban tudok oda érni :( De a pizza ráér akkor is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Pályanapos témába is lassan le kellene ülnünk megbeszélni a részleteket.... szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts