Atommanó Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Klassz volt végre 1ütt lenni veletek rem. mostantól már sűrűbben tudunk jönni persze mi mentünk el utolsónak Endykével. kiváncsi leszek Atommanó gépcsodájára Na arra én is... :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Gepárd nekem a szerdai squash tuti kilőve,túl korán van,meló miatt nem fog menni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Vasárnap jön valaki squasholni, vagy megint csak nekem lett lefoglalva a pálya? Kicsit elszállt az agyam amikor nem jött senki. Csak azt nem értem, hogy akkor minek lett a szerda is lefoglalva? J0hnny meg Paja legalább szólt, hogy nem jönnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Vasárnap jön valaki squasholni, vagy megint csak nekem lett lefoglalva a pálya? Kicsit elszállt az agyam amikor nem jött senki. Csak azt nem értem, hogy akkor minek lett a szerda is lefoglalva? J0hnny meg Paja legalább szólt, hogy nem jönnek. Én vasárnap tuti megyek!Számíthatsz rám! ;) Szerdán is mentem volna,de meló miatt nem ment! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Ma este 19:30 CP? (nem kecskemétieknek - Centrum Áruház Parkoló, Skála Parkoló <-- belváros) Reméljük nem fog esni! Ki jön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Ki jön? Nekem suli van ma meg holnap, jövőhéten lemegyek. Kész van a gép fényezése! :) Szinre lett fújva.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Vasárnap OK! Ma is OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Szép volt Jokka gépe!Éppen azt beszéltük mikor vágatott a 3 Coupe, hogy nem igazán üvöltött a mocija, ellenben az 1.8-al, viszont mint egy nyíl, kb. úgy lépett. Tetszett! Jokka, köszi, hogy lejöttél hozzánk! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Vasárnap jön valaki squasholni, vagy megint csak nekem lett lefoglalva a pálya? Kicsit elszállt az agyam amikor nem jött senki. Csak azt nem értem, hogy akkor minek lett a szerda is lefoglalva? J0hnny meg Paja legalább szólt, hogy nem jönnek. Vasárnap én is tudok menni, de csak 15:45 ig maradok.... :D Addigra úgyis elverek mindenkit... ;) :blink: B) :D Nagyon klassz volt Jokka Turbó Cupee-ja... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Örültem én is nagyon, hogy Jokka elfogadta a meghívást és benézett! ;) És kellemes meglepi volt, hogy Zsolt is megjött a fekete coupe-val! ;) Egész szépen összejöttünk! B) ... hogy nem igazán üvöltött a mocija, ellenben az 1.8-al, viszont mint egy nyíl, kb. úgy lépett. :D :blink: :D Jó ez nekem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 :D :blink: :D Jó ez nekem... ;) Egy szóval nem mondtam, hogy "bezzeg az egynyóc", mert azt a mocit én is elfogadnám a fehér orrába, hanem a két motor (2.0T vs. 1.8) közötti különbségre próbáltam utalni, hogy adott körülmények között hogyan viselkedik az egyik, és hogyan a másik. Amúgy abban a Turbóban még az a legdurvább, hogy mellé érve meg nem mondaná a laikus racer, hogy biz' az ott egy meglepiverda! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Amúgy abban a Turbóban még az a legdurvább, hogy mellé érve meg nem mondaná a laikus racer, hogy biz' az ott egy meglepiverda! :D Na de ilyen "meglepiverda" azért még készül egy pár idén. B) :blink: És akkor majd a Turbósok is nézelödhetnek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Na de ilyen "meglepiverda" azért még készül egy pár idén. B) :blink: És akkor majd a Turbósok is nézelödhetnek. ;) Csak látnám már,ahogy a HMCS-ket bealázod vele! :D Gerinc szavaival: "Nyomjunk egy karikát!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Egy szóval nem mondtam, hogy "bezzeg az egynyóc", mert azt a mocit én is elfogadnám a fehér orrába, hanem a két motor (2.0T vs. 1.8) közötti különbségre próbáltam utalni, hogy adott körülmények között hogyan viselkedik az egyik, és hogyan a másik. Amúgy abban a Turbóban még az a legdurvább, hogy mellé érve meg nem mondaná a laikus racer, hogy biz' az ott egy meglepiverda! B) ...hogyan az egyik és hogyan a másik? Kérdezd meg Jokkát a gyorsulásunkról az buszállomás előtti rendőrlámpától! :D :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Na de ilyen "meglepiverda" azért még készül egy pár idén. B) :blink: És akkor majd a Turbósok is nézelödhetnek. :D Szívesen nézelődök majd... ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Szívesen nézelődök majd... :D B) :blink: Anti! Jöttök pénteken? Tommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Még kiderül... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Péntek Cp 19:30! Paja gyere! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Még kiderül... :D Anti vazze, ha nem jössz felmegyünk érted!!! :blink: :D Hogy áll a gép? Elkészül péntekig? Hogy látod? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Péntek Cp 19:30! Paja gyere! Futok-futok... B) :blink: Illetve, gurulok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Én ma kések kb 20:30-ra megyek Várjatok meg a Cp-ben pls ha mentek valahova sms pls mert nem leszek elérhető. THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Részemről ma nem tudok, mert kiújult egy régi háborús sérülésem. (piszokul fáj a hátam, levegőt is alig kapok :blink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Részemről ma nem tudok, mert kiújult egy régi háborús sérülésem. (piszokul fáj a hátam, levegőt is alig kapok B) ) Igazolás elfogadva :blink: Jobbulást neked :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Tegnap megint jó sokan voltunk. Ahogy eszembe jutnak: Tomi023, Agressor, Speed, Morgó, Berlina, Udi, Pjoc, J0hnny, Paja, Joee + haverja ( nem tudom a nevét), plusz még egy coupés cartárs (őt sem ismerem) Ha valakit kihagytam szóljon! Ahogy jön a jóidő egyre többen leszünk. Beszélnünk kellene, majd egy újabb szekció fényképről is amelyiken szerepel a kibővült társaság, teljes létszámban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Tegnap megint jó sokan voltunk. Ahogy eszembe jutnak: Tomi023, Agressor, Speed, Morgó, Berlina, Udi, Pjoc, J0hnny, Paja, Joee + haverja ( nem tudom a nevét), plusz még egy coupés cartárs (őt sem ismerem) Ha valakit kihagytam szóljon! Bartos Virgil a srác polgári neve... Ahogy jön a jóidő egyre többen leszünk. Beszélnünk kellene, majd egy újabb szekció fényképről is amelyiken szerepel a kibővült társaság, teljes létszámban. és a megszépült autókkal. Elég sokat szépültek az autók a tavalyi szekció fotó óta! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts