Udi Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Sajna én sem megyek, holnap 8-ra megyek Pestre. Reninek meg GRATULA!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Ma este bulizni nem jön valaki? Célállomás még nem ismert. Caribe vagy Ámor van tervben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Ma este bulizni nem jön valaki? Célállomás még nem ismert. Caribe vagy Ámor van tervben. Joe bácsiban voltunk,még mindig szagatt a fejem! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Joe bácsiban voltunk,még mindig szagatt a fejem! ;) ;) Ámorban voltunk, és hasonlóképpen érzek én is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 ugyan péntek május 1, de ez nem akadályoz minket a meet megtartásában! Tehát akkor pénteken ugyan úgy elbandi 19:30 Morgó és Joee régi autója is jön. úgy tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Tehát akkor pénteken ugyan úgy elbandi 19:30 Leszek én is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Részemről is OK! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Én most kihagyom.Elutazunk........ahogy Tomi szokta mondani! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Én most kihagyom.Elutazunk........ahogy Tomi szokta mondani! ;) te is sokat csajozol? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Lehet én is tiszteletem teszem,de még nem tom. Gyertek fel lurdyba! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 ugyan péntek május 1, de ez nem akadályoz minket a meet megtartásában! Tehát akkor pénteken ugyan úgy elbandi 19:30 Morgó és Joee régi autója is jön. úgy tudom. Igen jön a cimbi is a régi verdámmal, és 99% hogy mi is megyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Lehet én is tiszteletem teszem,de még nem tom. Gyertek fel lurdyba! ;) mi az, hogy lehet? jössz és kész, ;) azok után, hogy amikor ma a számhoz emeltem a kanalat és pont akkor csörgettél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 azok után, hogy amikor ma a számhoz emeltem a kanalat és pont akkor csörgettél... Isten vagyok...annyira tudom mikor kell csörögni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 ugyan péntek május 1, de ez nem akadályoz minket a meet megtartásában! Tehát akkor pénteken ugyan úgy elbandi 19:30 Részemről is OK ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Gyertek fel lurdyba! ;) Még ez is előfordulhat ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Pénteken nem kellene megsasolni ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 de lehet... én voltam tegnap a skótéknál kajálni, ettem egy keresztapa pizzát 690 Ft-ért. finom, vékony tésztás és a pincér lény a kertiből emlékezett rám ;) még találkozni fogunk... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Pénteken nem kellene megsasolni ezt? http://www.carstyling.hu/pic/szponzor/253.jpg Mikor akartok bemenni? Mi is benéznénk... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Mikor akartok bemenni? Mi is benéznénk... ;) Nem tudom pontosan, de a felvonulásra jó lenne bemenni. Majd hívlak még délelőtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Nem tudom pontosan, de a felvonulásra jó lenne bemenni. Majd hívlak még délelőtt. Ha tudtok valamit akkor egy sms-t nekem is dobhattok. Ha addigra hazaérünk kimegyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 15.30-kor írják a felvonulást. Szerintem 3kor kellene találkozni valahol, csak nem tudom hol lehet majd parkolni a közelben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Nem tudom pontosan, de a felvonulásra jó lenne bemenni. Majd hívlak még délelőtt. Oké! ;) 15.30-kor írják a felvonulást. Szerintem 3kor kellene találkozni valahol, csak nem tudom hol lehet majd parkolni a közelben. Szerintem a szokott helyen EB.-nél ott valszeg lesz parkoló,az nincs messze, onnan már át tudunk sétálni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Szerintem a szokott helyen EB.-nél ott valszeg lesz parkoló,az nincs messze, onnan már át tudunk sétálni! ;) Akkor nem telefonálok, talizzunk ott 15.00-kor. Gepárdnak dobok sms-t azért. Meg szólók a new clubtag haveromnak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Este ha esik El Bandi helyett hova vonulunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Este ha esik El Bandi helyett hova vonulunk? Hozzátok vacsorázni! ;) Mit eszünk? ;) Kellene már csinálni egy szalonnasütést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts