Berlinetta Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Hadjátok már most Nikire hajt,ezért lusta. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Hadjátok már most Nikire hajt,ezért lusta. :lol: Ahogy elnéztem, arra nem kell neki hajtani! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Ahogy elnéztem, arra nem kell neki hajtani! ;) Jaja,alkalmi /eseti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Jaja,alkalmi /eseti ;) ZSIRÁF!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 este EB? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 este EB? ;) Részemről O.K.! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Részemről O.K.! ;) vazze mé nem jó verde? nincs még az a vad meleg kint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 vazze mé nem jó verde? nincs még az a vad meleg kint. Majd utána kimész a Mikihez! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Majd utána kimész a Mikihez! ;) jól van legyen de köv héten az lesz amit én akarok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 jól van legyen de köv héten az lesz amit én akarok! Most is kimehetsz bakker! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Részemről EB-Ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Én is leszek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Én is leszek! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Valamikor mi is megyünk valszeg, de asszonyfüggő vagyok. Én kocsim lakatosnál, és menni kell érte Metróba. Nameg Zsoltit is fuvaroznom kell valamikor, mert szétkapta a szusit. Szóval most taxis vagyok kicsit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Skacok! Péntekig gondolkodjatok már el, hogy legyen-e idén is szelidi hétvége és ha igen akkor mikorra tervezzük! Aztán majd pénteken megvitatjuk. Hétvégén megyek le és akkor lezsírozom a szállást, ha igény van rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Skacok! Péntekig gondolkodjatok már el, hogy legyen-e idén is szelidi hétvége és ha igen akkor mikorra tervezzük! Aztán majd pénteken megvitatjuk. Hétvégén megyek le és akkor lezsírozom a szállást, ha igény van rá. Én/Mi szívesen lemennénk, de csak ha SS+Maci+te is Suzukival jöttök! ;) Ne lógjak ki a sorból ugye.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Én/Mi szívesen lemennénk, de csak ha SS+Maci+te is Suzukival jöttök! ;) Ne lógjak ki a sorból ugye.... :lol: Én maradnék a saját kocsimnál, de még asszonyt rábeszélhetem a szusira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Lesz ma tali? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Lesz ma tali? ;) Persze hogy lesz! ;) El Bandinál, fél-8tól! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Persze hogy lesz! ;) El Bandinál, fél-8tól! ;) Én maradok,csak vasárnap megyek haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Megyek és megnézem azt a Omegát...ha kábelköteg füstölt el akkor műszerfalbontás van kilátásban Bazsival együtt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Persze hogy lesz! ;) El Bandinál, fél-8tól! ;) Az én részvétem kétséges, mert éccakából vissza jöttem délutánba.Ha megyek, akkor olyan 21:00 magassága mire oda is érek......kis rátartással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Szelidi hétvégének a dátuma változott. Július 17-18-19-re esett a választás. Azt beszéltük Gepárdal, hogy 10-12-i hétvégén lesz Szegeden autós klubbok találkozója, ahol jó lenne megjelennünk. Így szelíd csúszott egy hetet. Viszont a tavalyi hely lefoglalva. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Elég érdekes fölhők vannak a láthatáron. ;) ;) Ma ha mejek, akkor olyan 21:00 magasságában érek oda... esetleg picit később. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Elég érdekes fölhők vannak a láthatáron. ;) ;) Ma ha mejek, akkor olyan 21:00 magasságában érek oda... esetleg picit később. Mi ma nem leszünk. Asszonykát kinevezték "üzemvezető asszisztens"-nek, remélem jól írtam ;), aztán most ünnepelünk kicsit. Ma az van amit ő akar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts