paja Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Melózok, ha nem jön közbe semmi jöhettek ide is a "club helyiség"-be..... :) Délután jelzek mi a helyzet..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Ma este nem megyek, mert festjük az Fx-et. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Melózok, ha nem jön közbe semmi jöhettek ide is a "club helyiség"-be..... :D Délután jelzek mi a helyzet..... :) Én meg du. vagyok ha Wolfi levált, akkor megyek. Ha nem, akkor nem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Én meg du. vagyok ha Wolfi levált, akkor megyek. Ha nem, akkor nem. :huh: Szóval nem jösz ma,ok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Akkor most ki jön???????????? :huh: Vagy maradjon el????????? Vagy pihentek,hogy holnap toppon legyetek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Én elvileg megyek de csak 22:00 körül tudok odaérni, olyankor pedig már nem sokáig vagyunk a helyszínen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Kit fogok most felhívni,hogy merre vannak a többiek????? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 én a pihire szavazok Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 én a pihire szavazok Lusta! :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Lusta! :) :huh: mé te jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 na jó akkor verde 19:30 Berlinetta, Csabi, Johnny, Losi? Morgó? Én Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 JCI-s kollégák ha nem esik az eső akkor mennek Kiskunlacházára, sajna én nem leszek ott de rám fognak hivatkozni. Kérlek benneteket "navigáljátok" őket az Opelek között, mit érdemes megnézni stb. Ha esetleg valaki elvinné őket 1 körre azt megköszönném. :huh: (Elképzelhető, hogy Fx-el elmegyek Kiskunlacházára ha sikerül összerakni talán délután de kevés esélyt láttok rá.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 na jó akkor verde 19:30 Berlinetta, Csabi, Johnny, Losi? Morgó? Én Én tuti megyek, J0hnnyval beszéltem telón, Ő is oda jön... Gepárdot meg megvárjuk, ha Losi leváltja... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Kit fogok most felhívni,hogy merre vannak a többiek????? :huh: Attól még felhívtahsz! Legfeljebb másutt találkozunk, mint a többiek.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Legfeljebb másutt találkozunk, mint a többiek.:) Ájjá má le! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Ájjá má le! :huh: Két hete is úgy volt.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Én meg du. vagyok ha Wolfi levált, akkor megyek. Ha nem, akkor nem. :huh: Ma csak 21:30-ra érek be, én sem mejek meetre, mert levisszük úszás után a gyerkőcöket Kiskőrösre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Ma csak 21:30-ra érek be, én sem mejek meetre, mert levisszük úszás után a gyerkőcöket Kiskőrösre. Majd érsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Majd érsz. Ok.De nem kell megvárnod, nem hinném hogy bármi olyan bejöhet még péntek este amit Endre és Zsuzsa ne tudna megoldani.....szal..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Ok.De nem kell megvárnod, nem hinném hogy bármi olyan bejöhet még péntek este amit Endre és Zsuzsa ne tudna megoldani.....szal..... Rugalmas leszek. ;) Hogy elszakadjunk a mell témától. A múltkor én is láttam a fekete Astra GTC-t mérni. A rendszáma KGR-064 Továbbá a Március 15.-e utcán bekapcsolták két napja a sebességmérőt, már szépen jelez. Valószínű, hogy a Németh László előtt is működik, mert egyszerre telepítették őket, de azt még nem néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Melózok, ha nem jön közbe semmi jöhettek ide is a "club helyiség"-be..... :lol: Délután jelzek mi a helyzet..... ;) Egyenlőre tiszta a levegő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Nem bírtok nélkülem meglenni?????? ;) Ok megyek oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 A múltkor én is láttam a fekete Astra GTC-t mérni. A rendszáma KGR-064 A tesco után befelé most abból mértek,gyanus volt nekem,hogy nagyon az út szélén áll. 60-at mutatott az órám,tudom,hogy csal,talán nem kapok csekket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Egyenlőre tiszta a levegő.... Nem jöttetek..... ;) Bánatomban tíz óra körül lefeküdtem csicsikálni........egész reggelig sikerült...... :) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Nem jöttetek..... ;) Bánatomban tíz óra körül lefeküdtem csicsikálni........egész reggelig sikerült...... :) :lol: :lol: :lol: Én már csak azt az infót kaptam, hogy La Verde. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts