warwolf Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 De jó volt a mai tali, jó sokan voltunk :) Jaja, sztem is király volt.Régen voltunk ennyien.Ha Joe is eljött volna, gyakorlatilag teljes lett volna a létszám. Füri hawerje nemsemmi fazon volt! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Füri hawerje nemsemmi fazon volt! :huh: Nekem valahonnét ismerős a srác, de most nem ugrik be honnét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Remélem a következő talira már Fx-el megyek, hétfőn-kedden termosztát csere, gittelés, festés alapozóval. Ajtócsere + színrefújás majd később, még szereznem kell 1 bal első ajtót, mociháztetőt (GSi) is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 mociháztetőt (GSi) is. Fürit kérdezted már? Neki úgy tudom van (volt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Miután egy kicsit mérlegeltem a dolgokat arra jutottam,hogy a szelidi talit átkellen rakni ide. Én már voltam párszora haverokkal,nagy fürdések és bulik voltak lent. Pár kép a helyről. Érdemes a tavalyi programokat megnézni.Elég színvonalas. Van lent nagy autós camping,a közelben bérelhető házak,fel lehet kenuzni a körösön,inni,csajozni,este bulizni,családosoknak romantikus séta a parton stb stb. Szálláslehetőségek Tavalyi program: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Miután egy kicsit mérlegeltem a dolgokat arra jutottam,hogy a szelidi talit átkellen rakni ide. Sztem meg, a szelidet meg kellene hagyni, már-már hagyomány... :huh: de ez csak az én véleményem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Nekem valahonnét ismerős a srác, de most nem ugrik be honnét. Pénteken ott volt a La Verdébe...emléxel? :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Sztem meg, a szelidet meg kellene hagyni, már-már hagyomány... :huh: de ez csak az én véleményem :) Szerintem elég szocreál ott az élet nyáron,nem sok program van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Szerintem elég szocreál ott az élet nyáron,nem sok program van. Nem a program a lényeg, hanem a társaság, meg a pihenés, részemről! :) Amúgy meg, az idén Neked kell leszervezned az itinert.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Sztem meg, a szelidet meg kellene hagyni, már-már hagyomány... :huh: de ez csak az én véleményem :) Timi, és az én véleményem is ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Timi, és az én véleményem is ez. De nem zárja ki a dolgot, hogy eljutunk bandailag a Johnny álltal javasolt helyszínre.Én pl. sosenemvoltammégott.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 De nem zárja ki a dolgot, hogy eljutunk bandailag a Johnny álltal javasolt helyszínre.Én pl. sosenemvoltammégott.... Én sem voltam, és persze, hogy nem zárja ki. Csak szerintem egy másik alkalommal kellene megejteni. Meg arra lehet, hogy elég lenne egy nap is, hasonlóan a kolbifeszthez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Csak szerintem egy másik alkalommal kellene megejteni. Meg arra lehet, hogy elég lenne egy nap is, hasonlóan a kolbifeszthez. Inkább akkor egy hétvége.1 napért kár elindulni.Sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Inkább akkor egy hétvége.1 napért kár elindulni.Sztem. Persze, egy 7vége, de ne a szelíd helyett!!! Nem zárkózok el amúgy én sem az ötlettől.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Voltam ma Bazsinál, és azt beszéltük, ha mindenkinek jó akkor mehetnénk együtt az ő kocsijával is, Lacházára. Vélemény? Udi, Csabi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Ma beszéltem Bazsival és mondta, részemről oks! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Voltam ma Bazsinál, és azt beszéltük, ha mindenkinek jó akkor mehetnénk együtt az ő kocsijával is, Lacházára. Vélemény? Udi, Csabi? mert Te nem akarsz gyorsulni??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 mert Te nem akarsz gyorsulni??? :huh: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 :huh: :) :D jó vicc volt, mi? legalább nem alszol el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 én külön kocsival megyek, de még nem tudom mivel :huh: ugyanis be kell mennem pestre egy ebédre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 én külön kocsival megyek, de még nem tudom mivel :huh: ugyanis be kell mennem pestre egy ebédre. Nálunk ugyan nem lesz ebéd! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Változott a terv, Fx-et szombaton össze kell raknom ezért nem valószínű, hogy tudok menni Kiskunlacházára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Változott a terv, Fx-et szombaton össze kell raknom ezért nem valószínű, hogy tudok menni Kiskunlacházára. Mehetek segíteni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Jöhetsz, ha van időd! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Jöhetsz, ha van időd! :huh: Meglátjuk a corsával hogy végzek délelőtt és akkor lehet átugrok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts