Gepard Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Kertit megnéztem valamelyik nap, 11-16-ig vannak nyitva. Az is felejtős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Én viszem csajokat vidékre, szal max. olyan 21:00 magasságában érek/ünk vissza Kmétre.Majd csörizzetek meg légyszi, ha lesz v.mi v.hol... (feleségem nagymamája meghalt, és anyósnak kell segíteni főleg lelkileg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Nem melózok ma.... :) Udival jó lenne összefutni....szünetmentes ügyileg... :D A klubhelyiségünk szemet szúrt....egyenlőre felejtős...... sajna... :lol: Kinek fájt? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Kinek fájt? :blush: A múltkori vezérnek, aki későn ment haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Két időpont, ami közelebbről is érint bennünket az idei évből, már biztos a találkozókkal kapcsolatban. Május 15-17. Soltvadkert (intézem)... Hopp-hopp :lol: : azon a 7végén csinálunk sógornőt leendő sógornőmből :) Ha ez a pontos dátum, akkor sajna idén nem tudom elhozni a 3. helyezettnek járó szlalom-kupát :D Pedig de szerettem volna megduplázni a kupám számát... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 holnap este tali! mikor, hol? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 holnap este tali! mikor, hol? :blush: Mi is mennénk ha minden igaz. Bár Zsoltiékhoz is mennem kell, ha kiürül az akna. Csöppen a víz valahonnan, de én nem tudtam rájönni honnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Csöppen a víz valahonnan, de én nem tudtam rájönni honnan. Hát, ilyen esős, vizes időben előfordul a csöppenés.... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Este merre, hova ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Este merre, hova ? már én is kérdeztem, de senki nem mond semmit... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Akkor menjünk a szokott helyre. El Bandi. Onnét majd megyünk tovább ha úgy alakul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Akkor menjünk a szokott helyre. El Bandi. Onnét majd megyünk tovább ha úgy alakul. OK... fél8-8? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Okéééééé Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Részemről ma kimarad.Most értünk haza.Majd legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Ma este? lóvéverde? :huh: gondolom, amíg a szöszi ott dolgozik... :) 22-ig melózok, szvl, ha lesztek valamerre, lécci 1 üzit! KÖSZ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 nekem pest van de megyek csak nem tom mikor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Sajna továbbra sem tudok menni, amíg az Fx el nem készül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Paja jössz este? Vinném az árlistát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Sajna továbbra sem tudok menni, amíg az Fx el nem készül. Sem'baj, mejek érted.De szvsz elég lenne a Bundi ish..... Vélemények? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Köszi, akkor várlak és csapatunk.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Mi fél 9-től a csalánosiban leszünk a családdal vacsorán. Ha van kedvetek nézzetek ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Paja jössz este? Vinném az árlistát. Megyek...ill. megyünk... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Megyek...ill. megyünk... :huh: 23-ra visszaértem de már csak Niki maradt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 23-ra visszaértem de már csak Niki maradt... El is mosogattatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 El is mosogattatok? jah mindent Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts