tomi023 Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Mindenki tájékozódjon az időponttal kapcsolatban, és már most ütemezze a szabit a főnökénél. :lol: :D én ma beadtam a szabadságigényemet! Johnny Te se felejtsd el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 én ma beadtam a szabadságigényemet! Johnny Te se felejtsd el! Itt már én szabom meg mi van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Az eheti meet lehetne egy jó vacsora? Jöv 7en lesz pénteken 20.-a... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Más. Két időpont, ami közelebbről is érint bennünket az idei évből, már biztos a találkozókkal kapcsolatban. Május 15-17. Soltvadkert (intézem) Július 10-12. Szelidi Összeröfi (Szervezést vállalja valaki? Joe, Dini?) Mindenki tájékozódjon az időponttal kapcsolatban, és már most ütemezze a szabit a főnökénél. :lol: :D Intézem a szabi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Július 10-12. Szelidi Összeröfi (Szervezést vállalja valaki? Joe, Dini?) Persze intézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Köszi. A részleteket majd megbeszéljük. A héten össze tudnánk futni valamikor? Van nálam valami ami neked kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Köszi. A részleteket majd megbeszéljük. A héten össze tudnánk futni valamikor? Van nálam valami ami neked kell. OKOK! Pénteken előreláthatólag megyünk vagy megyek meet-re. Jó akkor? Tényleg, hol lesz meet a héten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Srácok, a Kerti Grill nem változtatott a nyitvatartásán?Mert pl. ha pénteken is ilyen jó idő lesz mint ma, az.......hideg lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 OKOK! Pénteken előreláthatólag megyünk vagy megyek meet-re. Jó akkor? Tényleg, hol lesz meet a héten? Péntek oké, feltéve, ha addig nem akarsz húst pácolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Péntek oké, feltéve, ha addig nem akarsz húst pácolni. Majdcsak kibírom valahogy :D Kerti Grill-t meg megtudakolom holnap, ha el nem felejtem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Kerti Grill-t meg megtudakolom holnap, ha el nem felejtem :blush: ÁÁÁÁÁ....persze, hogy elfelejtettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 ÁÁÁÁÁ....persze, hogy elfelejtettem. Holnap s lesz nap...... Viszont a Hosszú utcán? a Malom mellett hirtelen balra.Na ott is van egy ilyesmi hely.Ott is finom volt a kaja anno mikor voltunk párszor.Szal mentőövnek jó lehet az is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Ha ilyen idő marad akkor valami csúszkálós helyre is mehetnénk. Paja nem dolgozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Ha ilyen idő marad akkor valami csúszkálós helyre is mehetnénk. Hát, úgy tűnik, nem kell este csúszkálni... Amúgy ma délutános vok,22.10 nél, hamarabb nem érek oda... :blush: szvl, ha 21.45 körül, valaki dobna 1 sms-t, hogy merre is lesztek, aztat megköszönném :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 én még nem tudom a ma estém... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Este lesz v.mi v.hol, v. most kihagyjuk? Johnnyval beszéltem, nem jön.Pöstön van dóga. Többiek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Nem melózok ma.... :lol: Udival jó lenne összefutni....szünetmentes ügyileg... :) A klubhelyiségünk szemet szúrt....egyenlőre felejtős...... sajna... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Este lesz v.mi v.hol, v. most kihagyjuk? Johnnyval beszéltem, nem jön.Pöstön van dóga. Többiek? Kerti GRILL zárva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 A klubhelyiségünk szemet szúrt....egyenlőre felejtős...... sajna... :blush: Akkor ez szívás..... :lol: Legyen villámtali a Bundinál?Ha már ilyen nagy az érdeklődés....... Én meló után kb. 20:30 magasságában benézek majd.Ha nem lesz ott senki, lépek tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Akkor ez szívás..... :blush: Legyen villámtali a Bundinál?Ha már ilyen nagy az érdeklődés....... Én meló után kb. 20:30 magasságában benézek majd.Ha nem lesz ott senki, lépek tovább. Én fázom! Valszeg maradok itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Maradtam én is itthon, holnap koránölés-disznókelés.....vagy mi a szösz..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 legalább én ettem egy jó pizzát, Gepárd majdnem leöntötte Morgót akit meg kipolírozott a felszolgáló kislány. A buli végén a kedves pingvinnel abban maradtunk, hogy sajna most két pénteken nem lesz mert valami távolkeleti küzdősport edzésen vesz részt. Mivel kék könyvel volt jelen, nem hiszem, hogy hosszú távon LaVerdés lesz...sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Tominak köszi az üdítőt, igaz fele majdnem Csain landolt. A szöszivel utána még én is beszéltem egy sort, és mondta, hogy 3 hét múlva ismét lesz. Abban maradtunk hogy megyünk akkor is. Marasztalt volna mosogatni, de nem volt nálam kesztyű.... :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Este lesz valami? Ha igen akkor hol? Mi mennék, most he lesztek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 ...melózok ma.... :) A klubhelyiségünk szemet szúrt....egyenlőre felejtős...... sajna... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts