warwolf Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Ha megoldódik ma a vezérléscsere, akkor no foci azt azért sejted ugye Tom? ;) :) Meg NO lejövés is, de inkább a "nagyvas" legyen rendben, aztán majd a kövi meetre lejön-tök! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Meg NO lejövés is, de inkább a "nagyvas" legyen rendben, aztán majd a kövi meetre lejön-tök! ;) Ha megoldódik, akkor Yess lemenés. ;) De csak holnapra lesz itt a cucc, mert most nincs raktáron... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Akkor ma NO lemenés? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Akkor ma NO lemenés? :) Nincs cucc a csergőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Akkor sorry, de ma nem megyünk...Jövő héten meg talán kettővel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Ha ilyen nagy csapat lesz a jövőhéten. akkor én is elgurulok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Tegnap megint elég sokan voltunk szerencsére. Megismerhettük személyesen ZAG, MOR16V, és Demo cartársakat is. Meg úgy egyáltalán jó sokan voltunk, kezd tavaszodni, vagy valami hasonló. :) Fotók is készültek, remélhetőleg hamarosan bekerülnek a galériába is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 A tegnapi MEET: Egy képet átraktam az én hozzászólásomba, hogy ne legyen ebben 3-nál több kép.Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Tegnap megint elég sokan voltunk szerencsére.. Remélem én is sokszor le tudok majd menni Kecsóra. Tegnap a nem "hazaiak" mentek el utoljára... ;) Sok fotót kéretik feltenni a tegnapi meet-ről! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Remélem én is sokszor le tudok majd menni Kecsóra. Tegnap a nem "hazaiak" mentek el utoljára... ;) Sok fotót kéretik feltenni a tegnapi meet-ről! ;) Sajna sötétben nem nagyon sok jó kép készült :) Majd jön már a nyár és tudunk még este 7kor is fotózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 http://img95.imageshack.us/img95/7995/p1020851resize2xz.jpg Tomi mit csinál a kocsimnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Tomi mit csinál a kocsimnál? Az egy érdekes kép ;) Éppen elkapta a görcs a lábát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Elnézést kérek mindenkitől akitől nem köszöntem el de a dolgom 22h kor kicsit elhúzódott és mire visszaértem már senki nem támasztotta opeljét ;) Tetszett, hogy megtöltöttük a parkolót :) ...és a jövő héten még többen leszünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Elnézést kérek mindenkitől akitől nem köszöntem el de a dolgom 22h kor kicsit elhúzódott és mire visszaértem már senki nem támasztotta opeljét ;) Tetszett, hogy megtöltöttük a parkolót ;) ...és a jövő héten még többen leszünk... És reméljük már jobb időnk is lesz! ;) Elég hűűűűvös volt az este! Én azért léptem le, mert már szanaszét fagytam! :) Tényleg klasszul összejöttünk! :lol: Király volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Klassz volt végre 1ütt lenni veletek rem. mostantól már sűrűbben tudunk jönni persze mi mentünk el utolsónak Endykével. kiváncsi leszek Atommanó gépcsodájára Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Klassz volt végre 1ütt lenni veletek rem. mostantól már sűrűbben tudunk jönni persze mi mentünk el utolsónak Endykével. kiváncsi leszek Atommanó gépcsodájára A "vidékiek" jobban bírják a hideget!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Srácok! Vészesen közeleg Fóóót! Ismét együtt megyünk, mint tavaly, ugye? :) Szerintem megint találkozhatnánk a Penny parkolójában! HM? Indítok egy listát... (természetesen a helyszínt és a pontos időpontot még majd megadjuk...) Szóval Április 8. FÓTi talira indulás, Kecskemét Penny parkoló: 1. Speedy Gonzalesz + Kriszti 2. 3. . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Srácok! Vészesen közeleg Fóóót! Ne haragudj, de te ezt :) hol olvastad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Ne haragudj, de te ezt :) hol olvastad? ;) :D Adtál egy linket a múltkor: MOTE-MVOK rendezvény naptár Na én itt megnéztem a múltkor... és ott volt, hogy április 9 FÓT... és én ezt el is könyveltem magamnak... csak hogy az ÉVET nem nézetem... fel sem merült benne, hogy még a tavalyi is fent van... kissé logikátlan... ;) Szóval így benéztem. És most nagyon-nagyon elszomorodtam! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Szóval így benéztem. És most nagyon-nagyon elszomorodtam! :) Előfordul a legjobb családban is.Ne szomorkodj, lesz idén még bőven csavarognivaló! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Pl. én megyek Várgesztesre nemsokára..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Előfordul a legjobb családban is.Ne szomorkodj, lesz idén még bőven csavarognivaló! ;) De én már úúúúgy rá voltam készülve, hogy 2 hét múlva húzunk Fóóóótra, mint tavaly!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Tomi nemrég hívott, és közölte a jövő heti Squash időpontokat: Szerda 17:00 Vasárnap 15:00 Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 A Vasárnap jónak tünik.... ;) de még elég távoli... ;) Hétközben késöbbi időpont lenne jobb nekem..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Tomi nemrég hívott, és közölte a jövő heti Squash időpontokat: Szerda 17:00 Vasárnap 15:00 Szerdán lehet Reni veletek tart. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts