Kacsero Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Udi is a Lv-be jön, én is, valszeg Gepárd is,szal.......gyere te is oda! ;) Rendben... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Nehéz szülés volt! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Nehéz szülés volt! B) köszi a teát! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 köszi a teát! B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Uraim! Pénteken beszélgettünk róla, hogy szervezhetnénk egy közös balatoni csúszkálást, esetleg ottalvásos megldással.Ilyenkor amúgy sem túl drága a szállás.Addig kellene megjátszanunk, amíg ugye van min csúszni.Felmerült továbbá az is, hogy lehetőleg hónap elején, fizu után legyen. Szóval várom az 5leteket, hogy mikor és hogyan. Sztem február, fizetés utáni 7végéje, tehát v.mikor február 14-15 magassága jöhetne szóba...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Uraim! Pénteken beszélgettünk róla, hogy szervezhetnénk egy közös balatoni csúszkálást, esetleg ottalvásos megldással.Ilyenkor amúgy sem túl drága a szállás.Addig kellene megjátszanunk, amíg ugye van min csúszni.Felmerült továbbá az is, hogy lehetőleg hónap elején, fizu után legyen. Szóval várom az 5leteket, hogy mikor és hogyan. Sztem február, fizetés utáni 7végéje, tehát v.mikor február 14-15 magassága jöhetne szóba...... Én benne lennék... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Én benne lennék... B) Én pedig a következő hétvégén, már fel is mérem a terepet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Ma délután, Joee-val taliztam, a Mária krt-on, kicsit gyorsultunk a kutiig, de lemaradt... :lol: :) Én nem is vagyok olyan. Meg hát mit is akarhatnék a "nagyerős" dieselemmel... ;) Szóval várom az 5leteket, hogy mikor és hogyan. Mi is benne lennénk, bár csúszkállni nem nagyon tudok :blush: Kérdés Reni beosztása inkább, de ha már tuti a dátom akkor max rákérdezünk. Bár most rakták át a metróban vevőszolgálatosnak, így új főnők stb. Meglátjuk... Ma láttam Joeet & Renit a metróban... már mentek kifelé,a biztonsági őr intenzív figyelése mellett... B) 1-2 őr figyel rendesen, mivel ott dolgozik asszony és jóbavan a pénztárosokkal, nehogy máshogy számoljanak nekünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Holnap tali?Mikor és hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Holnap tali?Mikor és hol? Részemről jó, lehetne kicsit hamarabb is, mondjuk 7-től, mert utánna menek éccakára B) A HOL-t?, még én sem tudom... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Én most nem veszek részt a pénteki buliban. Remélhetőleg akkor már a Balcsinál leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Részemről jó, lehetne kicsit hamarabb is, mondjuk 7-től, mert utánna menek éccakára B) A HOL-t?, még én sem tudom... ;) Legyen 7 laverde és most megpróbálok odaárni időben és enni is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Sajnos most nem tudok jönni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Nekem csak annyi, hogy én du. vagyok, így max. 21:00 magasságában tudok menni. Viszont azt javasolnám, hogy ha pl. ennyire elfoglalt a csapat, akkor toljuk át ezt a dolgot kövi péntekre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Nekem csak annyi, hogy én du. vagyok, így max. 21:00 magasságában tudok menni. Viszont azt javasolnám, hogy ha pl. ennyire elfoglalt a csapat, akkor toljuk át ezt a dolgot kövi péntekre. Johnny sem jön, mert melózik.Sztem akkor én sem.Most.Kövi pénteken igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Szombat este egy vacsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Ma este én is megyek Zsoltiékhoz szuzukit kuplungozni. Holnap estét még nem tudom, de majd figyelek, hogy mentek-e valahova és lehet csatlakozom. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Szombat este egy vacsi? Nekem is eddig, inkább a holnapi nap a jobb... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Nekem most a holnap sem jó, vidéken leszek.....(anyuméknál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Ma este én is pihizek itthon, holnap meló...... B) és korán is kell kelni.....nagyon nem csípem a hétvégi melót....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Ma este én is pihizek itthon, holnap meló...... ;) és korán is kell kelni.....nagyon nem csípem a hétvégi melót....... Ma a vízműnél melózol? B) Lesz akkor ma este meet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Lehet, már nem leszek estig fórum közelben, szvl, ha lesz tali, akkor bitte 1 smst! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Lehet, már nem leszek estig fórum közelben, szvl, ha lesz tali, akkor bitte 1 smst! B) lesz ma valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 lesz ma valami? nem mostmár nekem sem aktuális... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 nem mostmár nekem sem aktuális... B) már nekem sem...építem a terepasztalom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts