warwolf Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Nagyon jó kis vacsi volt, jó volt azokkal együtt lenni akikre mindig számíthatunk.Egymásra. Köszi Csabi a szervezést. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Nagyon jól éreztük magunkat mi is... :) Wolfi ! nem is beszéltük meg a szilveszteri kajcsit..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Köszi Csabi,jó volt a vacsi,jövőre én jövök a szervezéssel,csak hogy tartsuk a szokást! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Köszi a szervezést, és köszi a részvételt, mindenkinek. Jó volt a hangulat, szerintem, ha nem kellene ma sok embernek dolgozni akkor tovább is maradtunk volna. Jövőre szervezzünk hozzá egy szilveszteri bulit is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Igazán nincs mit köszönni a szervezésen, nem tartott semmiből... :) Amúgy, köszönöm a részvételt, szintén jó volt megint együtt látni a "csapatot"! :) Sajnálom,és elnézést kérek, hogy nem tudtunk tovább maradni, de menni kellett még nekem/nekünk pestre... De örülök, hogy mindenki jól érezte magát, szerintem is, tartani kell továbbra is ezt a "hagyományt" és jövőre megint megtartjuk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Köszönjük a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat. Jó társaság, jó kaja :rolleyes: Jövőre is megyünk, csak hogy tartsuk a szokást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Este?Lesz v.mi v.hol?Az év első meetje? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Este?Lesz v.mi v.hol?Az év első meetje? :rolleyes: vazze... pont most írtam én is ezt a kérdést, csak a C6- be :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Este?Lesz v.mi v.hol?Az év első meetje? :rolleyes: Köszi a fuvarozást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Köszi a fuvarozást! NM.Remélem tecc a feeling.... :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Ma délután, Joee-val taliztam, a Mária krt-on, kicsit gyorsultunk a kutiig, de lemaradt... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Ma délután, Joee-val taliztam, a Mária krt-on, kicsit gyorsultunk a kutiig, de lemaradt... :blush: :D Csak hagyott nyerni.... :lol: B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Csak hagyott nyerni.... :lol: ;) :blush: B) ez eszembe sem jutott... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Ma olvastam egy Skoda 120 hátulján: Nem vettem, búcsúban lőttem... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Akkor most cumi van. átraktam csetbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 A jelöltek: - Ariston Clas 24 - Ferroli Domicompact - Quadriga Microsystem 28RI - Vaillant atmoTEC pro VU 240/3-3 XE R1 - egy rakás fa. www.hasznalthaz.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ma láttam Joeet & Renit a metróban... már mentek kifelé,a biztonsági őr intenzív figyelése mellett... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Ma este hol lesz, egyáltalán lesz-e öszreccsenés?Kerti mint tudjuk januárban csökkentett üzemmódban üzemel, szal az kilőve. Javaslat, vagy mindenki igyon este otthon egy bögre meleg teát inkább? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Ma láttam Joeet & Renit a metróban... már mentek kifelé,a biztonsági őr intenzív figyelése mellett... B) És nem hasznátad ki, hogy nem rád figyel? Vagy volt bérleted? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 És nem hasznátad ki, hogy nem rád figyel? Vagy volt bérleted? ;) Ez nem az a metró Teeee ..... B) Áruház... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Ma este hol lesz, egyáltalán lesz-e öszreccsenés?Kerti mint tudjuk januárban csökkentett üzemmódban üzemel, szal az kilőve. Javaslat, vagy mindenki igyon este otthon egy bögre meleg teát inkább? Ha nem akarunk sehova beülni, és mégis tartanánk összeröfit,javasolnám fél 8-tól a malom -P3 parkolót... :blush: max, viszünk kajcsit, meg ücsit... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Szóval?La Verde 19:30??? B) Tomi most te se utazz el....... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Szóval?La Verde 19:30??? B) Tomi most te se utazz el....... ;) Nekem jó, de kicsit késni fogok. A P3 is oké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Nekem jó, de kicsit késni fogok. A P3 is oké. NA most akkor hova??? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 NA most akkor hova??? B) Udi is a Lv-be jön, én is, valszeg Gepárd is,szal.......gyere te is oda! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts