tomi023 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Ha megengeditek! Talizzunk a kertiben, és majd ott 8 köröl eldöntjük, addig mindenki odaérhet. lusta vagyok kiállni a garázsból...de keresek egy zoknit meg egy slusszkulcsot és megyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Talizzunk a kertiben, és majd ott 8 köröl eldöntjük, addig mindenki odaérhet. Akkor legyen kerti, én lehet, hogy késem picit. Losi! Tutira nem jössz? Megérné. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Losi gyere má le! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Én csak kedden megyek haza,új munkahelyen be kell mutatkozni kedden! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Losi! Tutira nem jössz? Megérné. :) Megvár az holnapig.Pihizés meg családozás van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Human Resources :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Human Resources :) :) :) Már nem! :rolleyes: Rájöttem,hogy nem keveset ér a papír,amit nem rég szereztem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Sorry, de nem megyünk az évzáróra, családi elfoglaltságunk van. Pedig jó lett volna látni titeket! Januárban találkozunk! Üdv: Endre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Sorry, de nem megyünk az évzáróra, családi elfoglaltságunk van. Pedig jó lett volna látni titeket! Januárban találkozunk! Üdv: Endre Sajnálom,hogy nem jöttök! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 2008. 12.28. 18. óra! CSALÁNOSI CSÁRDA 1. GSiCsabi + Ancsa 2. Morgó + Móni (+1?) 3. Losi + Timi 4. Joee (+Reni 50%) 5. J0hnny + Lilly 6. Udi 7. Paja + Márti 8. Gepard + Timi 9. Berlina 10. :rolleyes: Aki még nem adta le a kaja rendelést, holnapig küldje el nekem! Köszi! Gepárd, Udi, Joee, J0hnny, Berlina??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 2008. 12.28. 18. óra! CSALÁNOSI CSÁRDA 1. GSiCsabi + Ancsa 2. Morgó + Móni (+1?) 3. Losi + Timi 4. Joee (+Reni 50%) 5. J0hnny + Lilly 6. Udi 7. Paja + Márti 8. Gepard + Timi 9. Berlina 10. Pjoc + Móni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 2008. 12.28. 18. óra! CSALÁNOSI CSÁRDA 10. Pjoc + Móni Pjoc! Örülök, hogy mégiscsak jöttök! :rolleyes: Viszont légy szíves, küld el pü-ben, hogy mit ennétek, mert le kell adni a rendelést... Étlapot, a csalános csárda honlapján, vagy itt visszább találsz! THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Pjoc! Örülök, hogy mégiscsak jöttök! :rolleyes: Viszont légy szíves, küld el pü-ben, hogy mit ennétek, mert le kell adni a rendelést... Étlapot, a csalános csárda honlapján, vagy itt visszább találsz! THX Megtörtént. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Pjoc! Örülök, hogy mégiscsak jöttök! :) Viszont légy szíves, küld el pü-ben, hogy mit ennétek, mert le kell adni a rendelést... Étlapot, a csalános csárda honlapján, vagy itt visszább találsz! THX Pü-t megkaptad? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Pü-t megkaptad? :) Igen, THX! Az étkezési jegyet majd megkérdezem, ha leadtam a rendelést! Már csak Udi, Joee, és az Elnök Úr rendelése hiányzik hiányzik... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 ...Elnök Úr rendelése hiányzik hiányzik... :rolleyes: A "főnökömre" várok.:))) A sajátomat tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Tegnap este küldtem pü-t...Pjoc után. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 A "főnökömre" várok.:))) A sajátomat tudom. Szintén zenész. 1 hete mondogatom neki, de ..... :rolleyes: Most odavan még vásárolni, de amint hazaesik lekötözöm a gépe elé. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Szintén zenész. 1 hete mondogatom neki, de ..... :) Most odavan még vásárolni, de amint hazaesik lekötözöm a gépe elé. :) Jó lenne, mert kb. 2 órán belül mennék már ki intézni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Tegnap este küldtem pü-t...Pjoc után. :) Megkaptam, már csak Joeera, és Gepárdékra várok... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Megkaptam, már csak Joeera, és Gepárdékra várok... :rolleyes: Márcsak percek kérdése. :) ...................................... Elküldtem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Márcsak percek kérdése. :) ...................................... Elküldtem Megkaptam... de nekem gyanúsak Vagytok a Gepárddal, mert Ő is az asszonyra fogta... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Megkaptam... de nekem gyanúsak Vagytok a Gepárddal, mert Ő is az asszonyra fogta... :rolleyes: Majd kérdezd meg az asszonyt. Reggel amikor dobtad az sms-t akkor mondtam neki hogy lesse meg ha hazaérünk. Erre amikor hazaértünk, ő fogta magát és eliszkolt vissza a városba vásárolni. Most ténleg nem én vagyok a hibás főnök :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Most ténleg nem én vagyok a hibás főnök :rolleyes: :) Az előbb láttalak ám, az uszodai körforgóba, csak már kicsit későn, nem tudtam visszaintegetni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 2008. 12.28. 18. óra! CSALÁNOSI CSÁRDA 1. GSiCsabi +Ancsa 2. Morgó + Móni+ Géza 3. Losi + Timi 4. Joee +Reni 5. J0hnny + Lilly 6. Udi 7. Paja + Márti 8. Gepard + Timi 9. Berlina 10. Pjoc + Móni A végleges lista 19 fő... ha esetleg még valaki beesik utólag, lehet kaját rendelni 1-2 tétel nem probléma. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts