Gepard Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Nálunk is temető látogatás van, az én garázsom sem halad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Nálunk is temető látogatás van, az én garázsom sem halad. na most az van, hogy kész a beton alap, meg a feljáró. És elkészült a régi Fa szerkezetes garázs toldása is, így az eddigi 5 méter hossz, lett 8 méter ;) így a kétautós szinte már 4 autós lett :D belmérete: 7.90 x 6.30 m Pisti ha kezdeni akarod a betont, szólj és átviszem a keverőmet, meg a két talicskát és megzúgatjuk 1 nap alatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 és megzúgatjuk 1 nap alatt! Zuhanjunk neki mert semmi nem lesz belőlünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Pisti ha kezdeni akarod a betont, szólj és átviszem a keverőmet, meg a két talicskát és megzúgatjuk 1 nap alatt! A helyzet az, hogy a betonozás egyelőre "csak" a zsalupress kiöntéséből fog állni. Ezt megbírja egy keverőgép is. Persze még nem tudom, hogy mikor. Nincs kizárva, hogy most hétvégén, mert utána nem lesz ennyi szabadidőm egyszerre. Aljzatot, meg csak jövőre csinálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 ma jön valaki meetre? vagy maradjon el? javaslom ha lesz egyenesen valami fűtött helyre orientálódjunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 ma jön valaki meetre? vagy maradjon el? javaslom ha lesz egyenesen valami fűtött helyre orientálódjunk. Részemről ma nemvagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 ma jön valaki meetre? vagy maradjon el? javaslom ha lesz egyenesen valami fűtött helyre orientálódjunk. Én sem vagyok!Csak holnap megyünk haza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 ma jön valaki meetre? vagy maradjon el? javaslom ha lesz egyenesen valami fűtött helyre orientálódjunk. Mi lenne, ha meglátogatnánk újból a La Verdét? :lol: Morgónak is kellene szólni, mert mondta, hogy valszeg jön Ő is ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Én is megyek, sőt Bazsival taliznom is kell ők színház után benéznek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Én sem vagyok!Csak holnap megyünk haza! papucs :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 papucs :lol: :lol: :) De nekem legalább van! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 De nekem legalább van! :lol: Neki ish!Több színben és méretben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 javaslom a november 29-i rendezvény legyen egyben vagy inkább kecskeméti szekció vacsora! Így mindenki eljöhet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 javaslom a november 29-i rendezvény legyen egyben vagy inkább kecskeméti szekció vacsora! Így mindenki eljöhet :) Mint tegnap is mondtam, akkor inkább legyen szekciós vacsi, de az csak december végén. Ahogy néztem, megint lemondta valaki.. asszem mi sem fogunk menni. :lol: Szerintem, és ez a saját véleményem, hogy elég szegényes a klubtagok létszáma ehhez az évzáróhoz. Így részemről, nem is vagyok kiváncsi arra, hogy milyen kevesen lennénk... :lol: uff Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Az évvégi szekciós az év végén lesz. Mivel ez már hagyománynak tekinthető szerintem. 30.-a idén keddre esik, de akkor a többség szabin szokott lenni, ezért nem kell, hogy nagy gondot okozzon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Pénteken Paja cartárs melózik.Esetleg vízműzhetnénk, a szokásos pizzaparty keretében.Csak el kell majd hozni, mert a futár tuti nem talál oda..... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Pénteken Paja cartárs melózik.Esetleg vízműzhetnénk, a szokásos pizzaparty keretében.Csak el kell majd hozni, mert a futár tuti nem talál oda..... :lol: :lol: :) Egyetértek. Szolgálati Losinak: Meg kellene beszélnünk, hogy ki lesz, (vagy melyik napokon) délelőttös, mert Sanyink szabin lesz a jövő héten. Minden nap nem szeretnék délelőtt lenni, mert délelőtt tovább van világos, és még nincs tető a melléképületemen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Pénteken Paja cartárs melózik.Esetleg vízműzhetnénk, a szokásos pizzaparty keretében.Csak el kell majd hozni, mert a futár tuti nem talál oda..... :lol: :lol: :) Részemről rendben, Morgó is jön, most beszéltem Vele :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Minden nap nem szeretnék délelőtt lenni, mert délelőtt tovább van világos, és még nincs tető a melléképületemen. Sálálálálá kertes hááááz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Részemről rendben, Morgó is jön, most beszéltem Vele :lol: Mi is ott leszünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Sálálálálá kertes hááááz! :lol: Ezt még hányszor sütöd el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Ezt még hányszor sütöd el? Uraság érti a viccet,csak nem szereti! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Mi is ott leszünk! :lol: Cézársalit intézzünk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Cézársalit intézzünk? :lol: Lilly rühelli! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Este tali ? ki jön? Szerelmes Johnny ott lessz vagy Nagyfalusi módjára elmarad..... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts