J0hnny Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Más senki? ;) Lassan megbeszélhetnénk, az indulás időpontját... :D J0hnny, Te akkor pestről jössz? Nem hiszem,otthonról megyek,de hogy mivel,azt még nem tudom. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Én meg azt hiszem, hogy idén ki kell húznom magunkat a listáról. Még a héten kiderül majd, hogy mi lesz. nemár... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 nemár... :D Ricsi beteg lett, holnap doki. Apósom pedig holnap délután jön, mert haladni kéne a falazással, utána meg a garázst alapozzuk mert ahhoz meg a panel érkezik hamarosan. Egyébként meg kapkodnunk kell a fagyok miatt, már így is kalcidur-al javítom az anyagot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Jaja de jó a kertes ház lalalalalalaaaaa ;) Amúgy kezdek arra jutni,hogy nem is kell saját lakás,inkább egy jó albi olcsón,aztán ha gáz van lehet lépni azonnal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 .... Csak, asszem pont Te dobtad fel, hogy menjünk az idén is... ;) Na mind1 Mi megyünk, az biztos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Jaja de jó a kertes ház lalalalalalaaaaa :D na akkor én is: mivel épül az új garázs így ki kell hagynom a kolbászos kirándulást. cserébe minden emberre szükségem lenne a betonozáshoz és a tető befejezéséhez. Ha valaki tudna jönni akkor 23-ra kellene egy ember, 24-re kellene legalább két ember esetleg ha valaki tudna kölcsön adni egy talicskát, kőműves sterszámokkal? És 25-26-majd meglátjuk de 25-re ha marad sóder akkor kéne ember. Számítok a csapatra! Köszi: Tomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 na akkor én is: kapjátok be... :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Részemről családilag lelépek csütörtök reggel ősökhöz, így az esetleges pénteki meet részemről kilőve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 na most úgy áll a helyzet, hogy fent a tető, most még le kell csavarozni, holnap betonozás! na ki jön? :D aztán meg megyünk Gepárd garázsát betonozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Ma este E.B. fél 8-8!? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Jöhettek a Vízmű u.-ra is..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Jöhettek a Vízmű u.-ra is..... :D Ok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Részemről családilag lelépek csütörtök reggel ősökhöz, így az esetleges pénteki meet részemről kilőve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Ok!!! Akkor fél 8-8 között E.B-nél, és utánna ki Pajához! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Csak, asszem pont Te dobtad fel, hogy menjünk az idén is... :D Ja, de közben mindkét gyerek beteg lett, úgyhogy most már tutira maradunk. Este 20:30 körül voltam Eb-nál, de senki nem volt. Kinéztem a KG-hez de az is üres volt. A telóm lemerült, fórumot nem olvastam, így hát hazajöttem. Azt hiszem iszok valamelyik egri borból, talán jobb kedvem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 A telóm lemerült, fórumot nem olvastam, így hát hazajöttem. ph :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 kellene a brigád hétvégére. Aki nem megy temetőbe azt szeretném elhívni garázst építeni. Betonozás, ács munka, ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 kellene a brigád hétvégére. Aki nem megy temetőbe azt szeretném elhívni garázst építeni. Betonozás, ács munka, ilyenek. Nekem online temető tours lesz mind2 napon.Szal én nem vok használható most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 kellene a brigád hétvégére. Aki nem megy temetőbe azt szeretném elhívni garázst építeni. Betonozás, ács munka, ilyenek. Lehet haza sem megyek...elegem van,jobb szeretnék "valakivel" együtt lenni,mint anyám károgását hallani! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Lehet haza sem megyek...elegem van,jobb szeretnék "valakivel" együtt lenni,mint anyám károgását hallani! :D hutyutyu-hutyutyu-hutyutyu ;) Míg otthon laktam, nálunk is ez volt a szitu, mióta 3 éve elköltöztem otthonról vagy 300km-re, és 1 hónapban 1 napra járok haza, anyukám mindig örül nekem, és olyan dolgokért sem szól semmit, amiért régen leteremtés járt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 ez nagyon klassz de ettől nem lesz kész a garázsom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 kellene a brigád hétvégére. Aki nem megy temetőbe azt szeretném elhívni garázst építeni. Betonozás, ács munka, ilyenek. Én nem megyek temetőbe, de dolgozok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Ma este lesz valami? Délutános vagyok...szvl,22h után érek rá ---> ha lesztek valamerre, bitte, 1 sms-t :D THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 ez nagyon klassz de ettől nem lesz kész a garázsom! Ha fórumozol biztos nem! :D Csak vasárnap ugrom haza,köv héten pedig Udival maszekolunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Ha fórumozol biztos nem! :D Csak vasárnap ugrom haza,köv héten pedig Udival maszekolunk! szereztem két embert, akik eljönnek az egyik asztalos, ő megépíti a szerszámost a fa garázs toldását, a másik fogd meg ember. Pajának nagyon köszönöm a konvektor szerelést, majd mesélek történetet! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts