Gepard Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Gyors volt a mai meet. A legnagyobb öröm Berlinát érte, mert megjöttek Némethonból a cuccai. Komolyan úgy örült minden egyes kis bizbasznak, mint amikor az oviban cukrot osztanak. Jó volt látni az örömét. Igaz ki is cikiztük szegényt miatta, de jól állta a sarat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Gyors volt a mai meet. A legnagyobb öröm Berlinát érte, mert megjöttek Némethonból a cuccai. Komolyan úgy örült minden egyes kis bizbasznak, mint amikor az oviban cukrot osztanak. Jó volt látni az örömét. Igaz ki is cikiztük szegényt miatta, de jól állta a sarat. Kipihente a fáradalmakat a ballószögi wellnes köpontban. Szinte végig a szaunában volt. Persze megszakításokkal, de akkor is egy fanatikus szauna imádóval van dolgunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Akkor a héten lesz fűrdőzés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Mint kiderült szülinapi buliba megyünk szombaton. Szal részemről sajnos törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Mint kiderült szülinapi buliba megyünk szombaton. Szal részemről sajnos törölve. Akkor majd legközelebb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Most jut eszembe, hogy a vasárnapi fallabda 15:00- kor lesz a héten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Akkor a pénteki meet úgy néz ki, jól alakul. Eddig ENDIKA, ZAG, MOR16v, és Demo is jelezte részvételi szándékát. Meg elvileg Valkai mester is ott lesz. Reméljük mindenki el is tud jönni. Esetleg Bazsnak is lehetne szólni. Lesz aki 19:00 körül már ott lesz. Kb ettől kezdve lehet érkezni is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Akkor a pénteki meet úgy néz ki, jól alakul. Eddig ENDIKA, ZAG, MOR16v, és Demo is jelezte részvételi szándékát. Meg elvileg Valkai mester is ott lesz. Reméljük mindenki el is tud jönni. Esetleg Bazsnak is lehetne szólni. Lesz aki 19:00 körül már ott lesz. Kb ettől kezdve lehet érkezni is. Én az időjárási viszonyokat elnézve - és azokra hivatkozva - indítványoznám, hogy maradjunk az autóink mellett a CP-ben! Most is még 11 fok van kint, pedig ma még az eső is esett! Szóval tökre frankó idő van! :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Én az időjárási viszonyokat elnézve - és azokra hivatkozva - indítványoznám, hogy maradjunk az autóink mellett a CP-ben! Most is még 11 fok van kint, pedig ma még az eső is esett! Szóval tökre frankó idő van! :) ;) ;) Télen már hozzászoktunk a minuszokhoz,szerintem nem lesz gond! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Pizzafuti is megoldható... :) ;) ;) Én is ott leszek, ha tudok.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Télen már hozzászoktunk a minuszokhoz,szerintem nem lesz gond! ;) Miközben néztük a a hóesést a La Verde ablakából! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Akkor a pénteki meet úgy néz ki, jól alakul. Eddig ENDIKA, ZAG, MOR16v, és Demo is jelezte részvételi szándékát. Meg elvileg Valkai mester is ott lesz. Reméljük mindenki el is tud jönni. Esetleg Bazsnak is lehetne szólni. Lesz aki 19:00 körül már ott lesz. Kb ettől kezdve lehet érkezni is. Nekem a 19.00 körül ideálisabb lenne,sajna utána van még dolgom,de kb.8-ig ott leszek,a relével együtt.. ;) Pizzafuti is megoldható... :) ;) ;) Én is ott leszek, ha tudok.... :D Reggel fél 7-kor már az evésen jár az esze!!! A kis beles!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Pizzafuti is megoldható... :) ;) ;) Én is ott leszek, ha tudok.... ;) Vagy eszünk egy El Bandi féle jó kis tortilla-t. Azt már úgy is nagyon régen ettünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Sziasztok! Nekem a Péntek jelenleg 99%! Tehát akkor a parkolóban tali 19:00-kor.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Sziasztok! Nekem a Péntek jelenleg 99%! Tehát akkor a parkolóban tali 19:00-kor.. Nem tudok valami rövid itinert mondnai, hogy a pályáról hogy lehet odajutni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Nem tudok valami rövid itinert mondnai, hogy a pályáról hogy lehet odajutni? :) Dehogynem. Ment is a PÜ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Nem tudok valami rövid itinert mondnai, hogy a pályáról hogy lehet odajutni? :) ;) Te is jössz? Meg van már az új ótó??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Nem tudok valami rövid itinert mondnai, hogy a pályáról hogy lehet odajutni? :) Lehet, hogy én is elveszek majd, max telefonálok Speed-nek..csak kisegit.. ;) Pályán tépek én is Kecsóra, főúton lassú volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Lehet, hogy én is elveszek majd, max telefonálok Speed-nek..csak kisegit.. :) Pályán tépek én is Kecsóra, főúton lassú volt. Tényleg, miért nem taliztok valahol? És akkor együtt tévednétek el Kecskeméten! ;) Persze mi pedig mennénk "menteni" értetek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Nem tudok valami rövid itinert mondnai, hogy a pályáról hogy lehet odajutni? :) Lejöttök Lajosmizse után a pályáról, és tűz be Kecskemét felé (kb: 10 km). Mivel én lakom legközelebb a városnak ahhoz a végéhez rám is lehet csörögni, és kb a tesco környékén talizhatunk. A tescot nem lehet eltéveszteni. A számom: 70/56-73-798 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Lejöttök Lajosmizse után a pályáról, és tűz be Kecskemét felé (kb: 10 km). Mivel én lakom legközelebb a városnak ahhoz a végéhez rám is lehet csörögni, és kb a tesco környékén talizhatunk. A tescot nem lehet eltéveszteni. A számom: 70/56-73-798 Amúgy a Pisti itinerét folytatva, a Tesco után még jöttök egyenesen végig-végig, ameddig csak lehet! Ahol elfogy az út és már csak jobbra fordulhattok (belváros)... na ott kell megállni és csörögni, mert akkor már látni fogtok minket (csak nem tudtok arra fordulni a szembe forgalom miatt), de már csak 100 méterre lesztek tőlünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Attól tartok, hogy én nem tudok lemenni ma. ;) A GSi-be már irtam, vezérlést kell cserélni és az pénz, meg idő. Túlment a gyári értéken, így nem kockáztatnék egy autópályás kirándulást. De ha ma ki tudom cseréltetni, és olcsón megvan ( :) ), akkor lemegyek ígérem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Attól tartok, hogy én nem tudok lemenni ma. ;) A GSi-be már irtam, vezérlést kell cserélni és az pénz, meg idő. Túlment a gyári értéken, így nem kockáztatnék egy autópályás kirándulást. De ha ma ki tudom cseréltetni, és olcsón megvan ( :) ), akkor lemegyek ígérem. ;) Melyik van most? Még az 1,4? vagy már a GSI? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Melyik van most? Még az 1,4? vagy már a GSI? GSi. ;) Az 1.4 vezérlésében még 45000 kilcsi van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Ha megoldódik ma a vezérléscsere, akkor no foci azt azért sejted ugye Tom? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts