tomi023 Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 holnap este? lesz bent valaki? <_< én vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Sajnos továbbra sem tudok menni...talán a jövőhéten. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 én vagyok Hol lesztek? Lehet menyek, ha hat a fájdalomcsillapító <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 holnap délután olyan 4-5 körül elvisszük GSiCsabi szekrényét egyik utcából a másikba. Egy segítség nem ártana. Vagy kettő is. Valaki? THX. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 holnap délután olyan 4-5 körül elvisszük GSiCsabi szekrényét egyik utcából a másikba. Egy segítség nem ártana. Vagy kettő is. Valaki? THX. Hát, a szekrény már átjött egyik utcából a másikba...THX Tominak a helpet. Viszont, holnap délutánra kellene még segítség, felhozni a szekrénysort... :lol: KB. 4 utánra gondoltam, ha tudna jönni 2-3 ember... :lol: Úgy csak 3X kellene fordulni... VAN SÖRÖM!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Hát, a szekrény már átjött egyik utcából a másikba...THX Tominak a helpet. Viszont, holnap délutánra kellene még segítség, felhozni a szekrénysort... :D KB. 4 utánra gondoltam, ha tudna jönni 2-3 ember... :lol: Úgy csak 3X kellene fordulni... VAN SÖRÖM!!!!! :lol: Mennék cimbi, de sajna egész héten a vadiúj gerincsérvem kezelgették. Viszont már alig fáj. Jövőhéten is csinálni akarják, de én már kezdem unni. Szal lehet nem tenne most még jót a szekrény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Mennék cimbi, de sajna egész héten a vadiúj gerincsérvem kezelgették. Viszont már alig fáj. Jövőhéten is csinálni akarják, de én már kezdem unni. Szal lehet nem tenne most még jót a szekrény :lol: Persze, semmi gond, pl, nem is Rád gondoltam, mert tudom, hogy beteg vagy sajnos... de jobbulást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Persze, semmi gond, pl, nem is Rád gondoltam, mert tudom, hogy beteg vagy sajnos... de jobbulást! :lol: Bár ha sör van lehet menni kéne :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Persze, semmi gond, pl, nem is Rád gondoltam, mert tudom, hogy beteg vagy sajnos... de jobbulást! :lol: Küldtem P.Ü.t.Söröt nemkérek, Thx! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Bár ha sör van lehet menni kéne :lol: :lol: akkor gyere, max a söröt cipeled :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Küldtem P.Ü.t.Söröt nemkérek, Thx! :lol: THX Válasz is ment... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 KB. 4 utánra gondoltam, ha tudna jönni 2-3 ember... Én meg sajna melózom, max Losival tudnék cserélni. Ő meg írt Pü-t. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Akkor aki tud, az 16.00-ra jöjjön el hozzám... :lol: THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 holnap nálam egy kis szekrénypakolás a Jókain? be kell szabni a pvc-t de kell hozni két szekrényt, nem nagy de két emberes egy asztallap 6 lábbal összeszerel megfordít és kb ennyi. 1 ember kellene este meeten megbesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 1 ember kellene Sör lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Engem meg elkapott a t@knyos nyavalya, a ma estét egy kád forró vízben töltöm..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Jobbulást!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Köszi Gepard a mai helpet! alakul az új irodám :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Írd a többihez!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Ma este valaki bulizni pesten? http://www.morrisons.hu/index2.php itt ni! van egy hely az autóban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 Jánnoos fiam, kapard össze magad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október4, 2008 Megoszt Elküldve Október4, 2008 jah nincs itthon az asszony! gyere :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 hát jó buli volt :lol: http://kepfeltoltes.hu/081005/K_p114_www.k...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Idén nem megyünk le? Kolbászfesztivál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Idén nem megyünk le? Kolbászfesztivál. űelfelejtettem szólni,de mi megyünk családostul! Aki akar tartson velünk és idén a megfelelő napon megyünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts