warwolf Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 1. Tomi 2. Losi 3.Morgó 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Este E.B.... munka utána megyek majd,olyan 22.10 körül, már ott is leszek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Telón már beszéltem Bazsival ez ügyben... :lol: Nekem sajnos nem jó ez a 7vége, mert szombaton családi ünnepség lesz, vasárnap meg gyerekezek. :lol: Én meg úgy olvastam, hogy Bazsinak lesz ez a programja. Az nem is tünt fel, hogy ő hogyan gyerekezne. Én is a földet túrom majd, mert most már nagyon kellene a szárítót beüzemelni. A gép festésen van, remélem jöhő héten már elkészül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Krumpliszedés szept 6-7 reggel 8-tól amíg látunk Szombat: 1, Tomi 2, 3, 4, Vasárnap: 1, Tomi 2, 3, 4, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Krumpliszedés szept 6-7 reggel 8-tól amíg látunk Szombat: 1, Tomi 2, Udi 3, Sleppy (Gerber) Sajnos csak a jövőhéten tud menni! 4, Vasárnap: 1, Tomi 2, Sleppy (Gerber) Sajnos csak a jövőhéten tud menni! 3, Udi 4, Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Te Johnny tudod mi jutott eszembe? Bemehetnél a Godot-ba jegyet venni októberre! De az A38-ra is beugorhatnál egy szerdai jegyért Barabás Lőrincre? Na mi a véleményed? Mikor menjünk föl hozzád bulizni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Köszönet Udinak a hétvégéért! Sok krumplit szedett <_< Én mostantól két hétig nem tudok menni de a kartársakat várják egy kis földtúrós segítségre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Tomi023! Vasárnapi ebéd is kiváló volt... <_< Következő krumpliszedő turnus: Szeptember 20 szombat 1. Udi 2. 3. 4. 5. Szeptember 21 Vasárnap 1. Udi 2. 3. 4. 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Tomi023! Vasárnapi ebéd is kiváló volt... :D Következő krumpliszedő turnus: Szeptember 20 szombat 1. Udi 2. 3. 4. 5. Szeptember 21 Vasárnap 1. Udi 2. 3. 4. 5. Hello, Bocs, de mi az a krumpliszedés? Mentek a földekre, és ássátok ki a krumplit? Vagy valami más okosság, ilyen fedőnévvel ellátva? :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Bocs, de mi az a krumpliszedés? a krumpliszedés az krumpliszedés. Eke kinyitja a sort a dolgozók meg négykézláb mennek és kikapirgálják a krumplit. Nyárlőrincen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Sziasztok! Sajnos nem találtam információt, kérlek segítsetek! Lesz II. Kecskeméti Pályanap szept.26-án? vagy bármikor? köszönöm: egykuty Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Sziasztok! Sajnos nem találtam információt, kérlek segítsetek! Lesz II. Kecskeméti Pályanap szept.26-án? vagy bármikor? köszönöm: egykuty Tömören és velősen: idén nem lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 a krumpliszedés az krumpliszedés. Eke kinyitja a sort a dolgozók meg négykézláb mennek és kikapirgálják a krumplit. Nyárlőrincen. Áhán. Értem. Mi még kézzel ástuk ki, hehe. Változnak az idők... Emberek, a Holdra léptünk!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Tömören és velősen: idén nem lesz! a választ köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Jön be ma este valaki? :huh: Szokott hely,(EB) fél8-8? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Délutános vagyok, szvl, csak 22.00 után tudok menni meetre... persze ha lesz... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Délutános vagyok, szvl, csak 22.00 után tudok menni meetre... persze ha lesz... :huh: Gepárd mondta, hogy Paja melózik.Akár oda is mehetnénk.....Amilyen csodás idő van megest.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Sajna én megint passzolok, helyet kell csináljak a fának amit holnap hoznak. Már kezdem unni a kertes házat. Elvesz minden szabadidőmet :huh: Bár a nyári kerti party-k meg tetszenek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Már kezdem unni a kertes házat. Elvesz minden szabadidőmet <_< Mindig ezt pofázom,de senki nem hisz nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Bár a nyári kerti party-k meg tetszenek :D Sajnos nem emlékszem. <_< :huh: :lol: Mondjuk idén nálam sem volt még. De ami késik az nem most van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 lassan elő kellene venni a fallabda ütőket! szombat estefelé elmehetnénk! kinek van kedve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Sajnos nem emlékszem. <_< :huh: :D Mondjuk idén nálam sem volt még. De ami késik az nem most van. :D Idén nállam is csak közeli barátok fordultak meg :D Sajnos még nem nagyon lehet mutogatni ezt a kertet, de ugye ami kesik...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Sajnos még nem nagyon lehet mutogatni ezt a kertet, de ugye ami kesik...... <_< Ezzel valahogy én is így vagyok. lassan elő kellene venni a fallabda ütőket! szombat estefelé elmehetnénk! kinek van kedve? Ez a hét nem jó, talán a következő. Akkor faterom is bent lesz este 6-tól. Hátha tud intézni kedvezményt.(mondjuk kicsi az esély) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 holnap este? lesz bent valaki? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Részemről nemvagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts