J0hnny Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Nemrégen taliztam Johnnyval és családjával+Morgóval és családjával valamint Kacseróval, aztán jóót fürödtünk a S.vadkerti tóban.A belépővel kisit ráfáztunk, mert éppen bornapok voltak, aztán a felnőtt 800, a gyerek meg 400ft volt.... ;) Bizony jó volt! :rolleyes: A kerti grill meg bekaphatja.Ki van írva,hogy 11-ig nyitva vannak minden nap,erre 8 után már zárva voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 A kerti grill meg bekaphatja.Ki van írva,hogy 11-ig nyitva vannak minden nap,erre 8 után már zárva voltak. Csatizom.Bár ellentmondok magamnak, Flórával direkt arra koriztam, hogy meghívom egy Gyrosra.Nemkellett.Pedig 21:15-kor mentünk arra..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Csatizom.Bár ellentmondok magamnak, Flórával direkt arra koriztam, hogy meghívom egy Gyrosra.Nemkellett.Pedig 21:15-kor mentünk arra..... :rolleyes: Elvannak szálva maguktól. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Elvannak szálva maguktól. :rolleyes: Felfutottak.Ennyi...... ;) Majd mejünk máshova. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Bizony jó volt! :rolleyes: Ezt meg Losinak: a strandnál: ;) Ezt meg ma pesten ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Ezt meg Losinak: a strandnál: :rolleyes: http://gallery.site.hu/d/5437790-2/Kep_041.jpg http://gallery.site.hu/d/5437787-2/Kep_038.jpg A verda kiskőrösi, a Budai Nagy Antal utcán szokott állni! ;) Én meg olyankor lassan mejek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SzabiCs79 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Sziaztok . Esetlek valaki B Vectra ÜlésSZabásmintát nem-e tud szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Sziaztok . Esetlek valaki B Vectra ÜlésSZabásmintát nem-e tud szerezni? Vectra B témakör... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Szeretném kérni Gepárdtól, GSiCsabitól és Johnnytól a Blitz szálásdíját. Nem sos de jó lenne mert utalnom kellene. köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Szombaton 17.00-kor van találka a Polgármesteri Hivatalnál és 17.30-kor kezdődik a ceremónia, ha jönni szeretne valaki. Ceremónia után lesz egy kivonulás a sasfészekhez rendőri biztosítással, ha szeretnétek dudálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Szeretném kérni... CSODA TÖRTÉNT!!! :lol: Én csak fizukor tudom oda adni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 CSODA TÖRTÉNT!!! :lol: Én csak fizukor tudom oda adni... Szintén... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Szombaton 17.00-kor van találka a Polgármesteri Hivatalnál és 17.30-kor kezdődik a ceremónia, ha jönni szeretne valaki. Ceremónia után lesz egy kivonulás a sasfészekhez rendőri biztosítással, ha szeretnétek dudálni :lol: beneveznék erre a dudálgatós dologra :lol: Szóval, akkor 17 órakor a polg. hiv. elött? vagy "mi" csak dudálósok valahol máshol gyülekezzünk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 CSODA TÖRTÉNT!!! :lol: Én csak fizukor tudom oda adni... Péntek? Mármint részemről az átadás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 akkor adjátok amikor jó nektek. A lényeg, hogy senki se hánnyon le. :lol: igen J csoda magam is meglepődtem...úgy látszik a makett szakkör hatása Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 igen J csoda magam is meglepődtem...úgy látszik a makett szakkör hatása Ha ilyen a hatása akkor csak járj korrepetálásra nyugodtan. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 beneveznék erre a dudálgatós dologra :lol: Szóval, akkor 17 órakor a polg. hiv. elött? vagy "mi" csak dudálósok valahol máshol gyülekezzünk? :lol: Nemtom pontosan mikor kezdődik a menet, de megkérdem. Valamikor fél7 körül asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 ....... Én csak fizukor tudom oda adni... Don Tom : És mikor kapsz fizut ? ....... Háááát te dolgozol..... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 ....... Én csak fizukor tudom oda adni... Don Tom : És mikor kapsz fizut ? ....... Háááát te dolgozol..... :lol: :lol: :lol: itt most nem mindent értek, ... ki dolgoik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Nemtom pontosan mikor kezdődik a menet, de megkérdem. Valamikor fél7 körül asszem. okés... na de akkor ki is lesz ott? lista? 1. én :lol: 2. 3. 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Csak 1 régi vicc passzolt a témához, szerintem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 ki dolgoik? Most elszóltad magad! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 okés... na de akkor ki is lesz ott? lista? 1. én :lol: 2. én is :lol: :lol: 3. 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 én még nem tudom, lehet jászszentlászlón dolgozunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 okés... na de akkor ki is lesz ott? lista? 1. én :lol: 2. én is :lol: :lol: 3. meg én is :lol: :lol: :D 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts