Kacsero Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Most próbáltam hívni a Tibit, de ki van kapcsolva.. majd holnap lebeszélem Vele, hogy toljuk kicsit későbbre...;) Beszéltem Vele :rolleyes: Akkkor tehát, aki jön: SZOMBATON az IZSÁKI úti mezőgazdasági bolt előtti parkolóban 16.45-kor talizunk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Akkkor tehát, aki jön: SZOMBATON az IZSÁKI úti mezőgazdasági bolt előtti parkolóban 16.45-kor talizunk! ;) Mé' vágol ilyen fancsali képet hozzá? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Mé' vágol ilyen fancsali képet hozzá? :rolleyes: ;) a tűz mellett úgyis melegünk lesz... szvl, mind1 mikor megyünk... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 a tűz mellett úgyis melegünk lesz... szvl, mind1 mikor megyünk... :rolleyes: ;) Maj' messzebrű süttyük! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 OFF autóval jövök ma este. :rolleyes: ElBandi 19:30? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 OFF autóval jövök ma este. :rolleyes: ElBandi 19:30? SZTAR-1 ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 SZTAR-1 ??? Csak a T betű ki ne maradjon! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Csak a T betű ki ne maradjon! :rolleyes: a szippantós mi? szar-01 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 IDE jön valaki? :rolleyes: Nekem lenne kedvem lemenni szombatra, de egyedül nem igazán.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Jó kis sütögetés volt.CSabi bocsmá', hogy nem figyeltem, de kisit el voltam bágyadva hazafelé! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Jó kis sütögetés volt.CSabi bocsmá', hogy nem figyeltem, de kisit el voltam bágyadva hazafelé! ;) Csatlakozom, sztem is jó kis party volt ;) Mire is nem figyeltél? :rolleyes: Nem volt semmi, hallottam, hogy dudultál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 Nem volt semmi, hallottam, hogy dudultál ;) Akkor okés. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 IDE jön valaki? :rolleyes: Nekem lenne kedvem lemenni szombatra, de egyedül nem igazán.... ;) Nekem is lenne kedvem, de én a Balcsinál leszek fateromnál. Felmérem a helyzetet, hogy miként férne el ott 8-10 autó egy partyhoz. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Felmérem a helyzetet, hogy miként férne el ott 8-10 autó egy partyhoz. :rolleyes: ;) Végre valami jó ötlet! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Holnap aki tud jöjjön már meet-re legyen kedves. Meg kellene beszélni a szelidi hétvégét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Holnap aki tud jöjjön már meet-re legyen kedves. Meg kellene beszélni a szelidi hétvégét. EB, fél 8-8 ? én ott leszek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 EB, fél 8-8 ? én ott leszek :rolleyes: Mi is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Holnap aki tud jöjjön már meet-re legyen kedves. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 :rolleyes: Nem röhög ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Nem röhög ;) Az előbb előttem mentél, a Nyíri útról a Márc.15-re... dudultam, de gondolom a zene hangosabb volt... ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Az előbb előttem mentél, a Nyíri útról a Márc.15-re... dudultam, de gondolom a zene hangosabb volt... :lol: :rolleyes: Látod az meglehet ;) Sorry ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Még mindig érdekes árak vannak a Kertiben.Részemről nem mejek egy darabig.Nem a 690ft-os b@sz a földhöz (ami ebként finom volt) , hanem a többi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SzabiCs79 Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Hali. Tudom hogy ez nem ide való ez a kérdés de szerintetek meg lehet-e mókolni a motorvezérlő szoftvare-ét? ugymond egy kis tuning. Ha igen és ha valaki tudja hogy hogyan akkor elfogadnék egy kis segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Hali. Tudom hogy ez nem ide való ez a kérdés de szerintetek meg lehet-e mókolni a motorvezérlő szoftvare-ét? ugymond egy kis tuning. Ha igen és ha valaki tudja hogy hogyan akkor elfogadnék egy kis segítséget. Kérdezd meg ŐT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Nemrégen taliztam Johnnyval és családjával+Morgóval és családjával valamint Kacseróval, aztán jóót fürödtünk a S.vadkerti tóban.A belépővel kisit ráfáztunk, mert éppen bornapok voltak, aztán a felnőtt 800, a gyerek meg 400ft volt.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts