warwolf Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Ha jól emléxem, volt róla szó, hogy 28.-án mejünk szalonnát sütni Kadafalvára. Eddig Udi mondta, hogy nem ér rá, Tomi megy plattenzéhez, Gepárdnak is necces a dolog, Paja nem szólt még a témához, szóval én amondó lennék, hogy ha más is úgy gondolja persze, akkor még "időben" le kellene mondani ezt a dolgot. Vélemények? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Ha jól emléxem, volt róla szó, hogy 28.-án mejünk szalonnát sütni Kadafalvára. Eddig Udi mondta, hogy nem ér rá, Tomi megy plattenzéhez, Gepárdnak is necces a dolog, Paja nem szólt még a témához, szóval én amondó lennék, hogy ha más is úgy gondolja persze, akkor még "időben" le kellene mondani ezt a dolgot. Vélemények? Én ráérek,de akkor legyen vasárnap vagy péntek este. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Ha jól emléxem, volt róla szó, hogy 28.-án mejünk szalonnát sütni Kadafalvára. Eddig Udi mondta, hogy nem ér rá, Tomi megy plattenzéhez, Gepárdnak is necces a dolog, Paja nem szólt még a témához, szóval én amondó lennék, hogy ha más is úgy gondolja persze, akkor még "időben" le kellene mondani ezt a dolgot. Vélemények? Jó lenne tényleg eldönteni, mert a Tibi vár minket... :rolleyes: ma is mondta, hogy akkor a szombatot el ne felejtsem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Mátrafüreden leszek céges rendezvényen, péntek este indulok és csak vasárnap este érek haza. Remélem addig összeáll a verda: váltó, kormánymű, szervó, feszítő, ékszíj, aksi problémák vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Jó lenne tényleg eldönteni, mert a Tibi vár minket... :rolleyes: ma is mondta, hogy akkor a szombatot el ne felejtsem... ;) Csabi, sztem ezt a dolgot halasztani kellene.Mert akkor mi is szervezünk magunknak szombatra másik programot....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Csabi, sztem ezt a dolgot halasztani kellene.Mert akkor mi is szervezünk magunknak szombatra másik programot....... :rolleyes: Ha senki nem jön, akkor ma lemondom.... nekem mind1... csak lehet, azért hamarabb kellet volna ezt letisztázni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 én biztosan nem érk rá. Siófokon dolgozunk szombaton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 ;) Ha senki nem jön, akkor ma lemondom.... nekem mind1... csak lehet, azért hamarabb kellet volna ezt letisztázni... Mond le.Én is csodálkozom, hogy ekkora volt a hallgatás.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Sajnos nekem sem jó a mostani, meg következő hétvége sem. Az utánuk következőről még nem tudok nyilatkozni. De idén úgy néz ki, hogy annak is örülök, ha a nagyobb talikra el tudok menni. (a péntek este az más téma) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Tegyük péntekre! Én azért hallgattam,mert én már fixre vettem,hogy megyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Tegyük péntekre! Én azért hallgattam,mert én már fixre vettem,hogy megyünk. Ez annál az Úriembernél lenne, akinek a beigemetál Caravanját csináltuk Morgónál.Ő meg pénteken még melózik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Jelentem mi Szelíden leszünk szombaton. Kb augusztusig nem lesz szabad szombat esténk, szóval mi kimaradunk az ilyesmiből. Mondjuk én nem is ismerem az illetőt, ahova menni akartatok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Tegyük péntekre! Én azért hallgattam,mert én már fixre vettem,hogy megyünk. Ígérte valaki fixre? Pénteken is csak pingvinezett mindenki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Ígérte valaki fixre? Pénteken is csak pingvinezett mindenki. Én fixre vettem,mint a lottót! :rolleyes: Pénteken...inkább nem mondok semmit,mert megint sértődés lesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Pénteken is csak pingvinezett mindenki. =vonogatta a vállát. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Én Vízműzök szombaton, de én úgy gondoltam azokat hívta sütögetni , akik szerelték a verdát...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Akkor lesz,ahogy lesz. Ahogy Cartman mondaná: Kapjátok be gyíkok,én leléptem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Szóval... :rolleyes: Ma mondtam Tibinek, hogy nem akarnak sokan jönni,mert egyéb elfoglaltságuk van... Mondta nekem, hogy Morgó+család mennek... mert volt náluk, és megbeszélték már... Erre felhívta Losi, aki a telóban aztat mondta Neki, hogy akkor jön(nek) ő(k) is! Szóval,én is megyek.. és a jól veszem ki az előbbiekből, akkor JOhnny is fixre jön... ;) Úgy gondolom, hogy akkor aki jön, azokkal talizzunk 15.45-kor agroker bolt előtt az izsákin, és együtt kimegyünk.. Vélemény?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Szóval... :rolleyes: Ma mondtam Tibinek, hogy nem akarnak sokan jönni,mert egyéb elfoglaltságuk van... Mondta nekem, hogy Morgó+család mennek... mert volt náluk, és megbeszélték már... Erre felhívta Losi, aki a telóban aztat mondta Neki, hogy akkor jön(nek) ő(k) is! Szóval,én is megyek.. és a jól veszem ki az előbbiekből, akkor JOhnny is fixre jön... ;) Úgy gondolom, hogy akkor aki jön, azokkal talizzunk 15.45-kor agroker bolt előtt az izsákin, és együtt kimegyünk.. Vélemény?? és ez melyik nap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Én Vízműzök szombaton, de én úgy gondoltam azokat hívta sütögetni , akik szerelték a verdát...... :rolleyes: nem csak azokat hívta, hanem a kecsói szekciót... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 és ez melyik nap? SZOMBAT! 28.-a Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Úgy gondolom, hogy akkor aki jön, azokkal talizzunk 15.45-kor agroker bolt előtt az izsákin, és együtt kimegyünk.. Vélemény?? Így lesz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Vélemény?? Toljuk ki egy órával a dolgot, mert kül. megroh@dunk a melegtől....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Toljuk ki egy órával a dolgot, mert kül. megroh@dunk a melegtől....... Most próbáltam hívni a Tibit, de ki van kapcsolva.. majd holnap lebeszélem Vele, hogy toljuk kicsit későbbre...:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 én sajnos nem leszek... pénteken megyek Zsoltihoz olajcserére 18 h körül aztán meeten még vagyok. Szombaton reggel megyek csak le a Balcsira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts