tomi023 Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Jó már az idő,ma menjünk oda! Bár én moziba megyek 6-ra,majd egyszer odaérek. ha nem valami romantikus filmet nézel akkor 1,5h tehát odaérsz ;) persze ha mozi alatt lövés is lesz akkor csak arra figyelj, hogy azzal gyere ki akivel bementél B) B) :D részemről ElBandi 19:30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Moziban Fiú: - Adj egy csókot! lány:- De most szoptalak le! Fiú:- Engem???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 ha nem valami romantikus filmet nézel akkor 1,5h tehát odaérsz ;) persze ha mozi alatt lövés is lesz akkor csak arra figyelj, hogy azzal gyere ki akivel bementél B) B) :D részemről ElBandi 19:30 Indy Jones 4-et nézzük. A sötétben való lövésre meg vigyázni kell,mert ha nem talál célpontot,az elég cikis! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Moziban Fiú: - Adj egy csókot! lány:- De most szoptalak le! Fiú:- Engem???? ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Akkor Bundi! Én oda mejek de csak 20:00 körül.Fürdetés és tsai Rlz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Akkor Bundi! Rendben, akkor én is oda veszem az irány, 10 után B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 megvolt az átadás, külön köszönet GSiCsabinak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 megvolt az átadás, külön köszönet GSiCsabinak :D Meg Reniek is, hogy jelenlétével kéviselte a női nemet. (az igeneket jobban szeretjük) :D Amúgy mindenkinek köszöjünk, különösen azoknak akik tevőlegesen is hozzájárultak az esemény létrejöttéhez, a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ha emberi időben lenne még én is odaértem volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ha emberi időben lenne még én is odaértem volna. Nem maradtál le semmiről... :D Én is feleslegesen mentem, mert a végén nem lett "csoportkép" az autókról... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Én is feleslegesen mentem, mert a végén nem lett "csoportkép" az autókról... :D A végén nem lett, de az elején sem. "csak" arról készült kép ahogy szedjük ki a cuccot a kocsiból. Következőleg majd másképp hozzuk össze a forgatókönyvet. Amúgy a tv-sek miatt (mindenki hamarabb ott volt mint 14:00 óra) nem akartunk még, vagy 15 embert várakoztazni. Senki nem jött feleslegesen, max nem került a fotóra. Legközelebb Csabi fog interjút adni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Következőleg majd másképp hozzuk össze a forgatókönyvet. Amúgy a tv-sek miatt (mindenki hamarabb ott volt mint 14:00 óra) nem akartunk még, vagy 15 embert várakoztazni. Senki nem jött feleslegesen, max nem került a fotóra. 14.03-kor ott voltam...szvl, nem ezen múlt sztem.. de mind1 is... :D Legközelebb Csabi fog interjút adni. :D Tévedés...erre való az elnök... B) Abba lesz még 1 pár kanyar, hogy én nyiltakozzak... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 PÍSTI! BENNE VAGY A TV-ben :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 14.03-kor ott voltam...szvl, nem ezen múlt sztem.. de mind1 is... :D Ezzel nem volt probléma tudtuk, hogy késhetsz, neked nem is hánytorgatta fel senki. Mi voltunk ott hamarabb, meg a kórházi brigád. Egy darabig vártuk a tv-seket is, de mivel mindenki toporgott nem akartuk húzni az idegeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ezzel nem volt probléma tudtuk, hogy késhetsz, neked nem is hánytorgatta fel senki. Mi voltunk ott hamarabb, meg a kórházi brigád. Egy darabig vártuk a tv-seket is, de mivel mindenki toporgott nem akartuk húzni az idegeket. Tomi pontos volt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 PÍSTI! BENNE VAGY A TV-ben :D :D Dolgozom, sajnos nem látom. Ja, és nincs otthon ktv sem, majd letöltöm netről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Dolgozom, sajnos nem látom. :D Dolgozom...micsoda arc! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 :D Dolgozom...micsoda arc! :D Valakinek azt is kell, de ez már off, inkább a régió topicban folytassuk, ez már nem találkozós esemény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 ...nem akartuk húzni az idegeket. Legközelebbi ajándékosztás helye: IDEGOSZTÁLY :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 http://www.kecskemetitv.hu/index.php?optio...3&Itemid=44 szerintem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Legközelebb kicsit mindent hamarabb ha kérhetném..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Legközelebb kicsit mindent hamarabb ha kérhetném..... :D Így is jó lett. Az meg külön tetszik, hogy a múltkoriból is bevágtak részeket. Legalább volt még egy rakás kocsi is a képen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Ma megint nem vagyunk meet-en. Ügyeletes vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Így is jó lett. Jó hát, csak akkor nem kellett volna fölöslegesen rohangálnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Ma este E.B. 19.30 ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts