tomi023 Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Ma CP 19:30! Vasárnap fallaszti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Ma CP 19:30! Ha nem leszek HKSZ-ben :) , akkor részemről okés a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Ma CP 19:30! Ez csak természetes! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Ha nem leszek HKSZ-ben :) , akkor részemről okés a dolog. HKSZ életbelépett, szal engem ma mellőznötök kell majd! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 HKSZ életbelépett, szal engem ma mellőznötök kell majd! :) Azt hiszem ezt most elnézik a többiek! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Üdv emberek! Mit szólnátok, ha esetleg egyi pénteki meet alkalmával elmennénk Ballószögbe egy éjszakai fürdőzésre. Péntekenként 21.00-24.00-ig 1500 FT Van szauna, gőzkabin, 1 élménymedence és 1 forró vizes medence. Nah, benne van valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Részemről benne vagyok, csak az a baj, hogy én legközelebb, húsvét előtti pénteken leszek itthon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Részemről benne vagyok, csak az a baj, hogy én legközelebb, húsvét előtti pénteken leszek itthon! ;) A héten még lesz péntek :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Mit szólnátok, ha esetleg egyi pénteki meet alkalmával elmennénk Ballószögbe egy éjszakai fürdőzésre. Képek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Üdv emberek! Mit szólnátok, ha esetleg egyi pénteki meet alkalmával elmennénk Ballószögbe egy éjszakai fürdőzésre. Péntekenként 21.00-24.00-ig 1500 FT Van szauna, gőzkabin, 1 élménymedence és 1 forró vizes medence. Nah, benne van valaki? Én dolgozom sajna.. ;) Se CP se szauna... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Képek? Sajna jobbakat nem találtam. Szépen meg vannak világítva a medencék belülről este. Szóval ténleg nagyon hangulatos. Ez csak a szauna utáni csobbánasra való hidegvizes kismedence Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Szerintem egy családi napot / alkalmat is szervezhetnénk ide.... ;) Főleg ha ilyen idő lessz 15.-én is... :) Nem nagyon kell Tatára menni... Már régóta szeretnénk megnézni ezt a fürdőt, csupa jót hallani róla.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Szerintem egy családi napot / alkalmat is szervezhetnénk ide.... ;) Főleg ha ilyen idő lessz 15.-én is... :) Nem nagyon kell Tatára menni... Már régóta szeretnénk megnézni ezt a fürdőt, csupa jót hallani róla.. ;) Én is csak dicsérni tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 mindig is vágytam arra, hogy hóban hengergozzek szaunázás közben, mostani szaunázóhelyemen is csak tusoló van, majdnem el is mentem a héten húzzá be a listádba rókakoma! akarok szaunázni, meg hógolyózni, meg merülomedencében szívinfarktust kapni :) imááádom!!!! menjünk holnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 mindig is vágytam arra, hogy hóban hengergozzek szaunázás közben, mostani szaunázóhelyemen is csak tusoló van, majdnem el is mentem a héten húzzá be a listádba rókakoma! akarok szaunázni, meg hógolyózni, meg merülomedencében szívinfarktust kapni :) imááádom!!!! menjünk holnap Ez a beszéd clubtárs!! ;) Indítok egy listát, csak hogy lássuk hányan megyünk. 1. Berlinea 2. Joee 3. Reni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Arra gondoltam, ha márt van ilyen klassz klubkártyánk, akkor egyszer összehozhatnánk a csapatot, és közösen megnézhetnénk a tropicáriumot. Ilyen családias, együtt vonulós hétvégi programra gondoltam. Ötletek, javaslatok jöhetnek a témával kapcsolatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Még én sem voltam, mehetünk.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Ez a beszéd clubtárs!! ;) Indítok egy listát, csak hogy lássuk hányan megyünk. 1. Berlinea 2. Joee 3. Reni Hm... én nyitott lennék, ha mennénk egy ilyesmire... de sajnos magán jellegű okoból a Ballószögi túrát én kihagynám egyenlőre... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Hát sajnálom, hogy senki nem jön Zolin kivűl. Zoli: mi azért még menjünk ma? Én benne vagyok :) Gepard: Tropicariumot mi már láttuk, de majd megkérdem Renit, hogy meg akarja-e nézni megint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Hát sajnálom, hogy senki nem jön Zolin kivűl. Zoli: mi azért még menjünk ma? Én benne vagyok :) Gepard: Tropicariumot mi már láttuk, de majd megkérdem Renit, hogy meg akarja-e nézni megint. A következő hétvégén ha összejön akkor lehet, hogy betársulok a fürdésbe. A Tropicariumot pedig nem most gondoltam, hanem majd később amikor már megfelelő idő lesz és esetleg egy kis piknikkel is összeköthetnénk a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 A következő hétvégén ha összejön akkor lehet, hogy betársulok a fürdésbe. A Tropicariumot pedig nem most gondoltam, hanem majd később amikor már megfelelő idő lesz és esetleg egy kis piknikkel is összeköthetnénk a dolgot. Majd este megdumáljuk a fürdőzést. Mi benne vagyunk bármikor :) A tropicarium látogatás piknikkel már jobban hangzik. Csak lenne már jó idő. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Minket is érdekelne a fürdőzés. ha nem jön közbe semmi. Melyik nap mennétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Minket is érdekelne a fürdőzés. ha nem jön közbe semmi. Melyik nap mennétek? Jövőhéten én szombat délutánra szavaznék. Akkor 100%, hogy tudunk menni, de a TÖBBSÉG dönt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 akkor én bekészítem a csomitartóba a szauna tréningfelszerelésem, a pótkerék mellett lesz. gumipapucs+törölközö, mint extra rulezaverda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Én meg arra gondoltam, hogy ha minden jól megy, nem jön közbe semmi és 15-én tudunk indulni Németbe, akkor lehet, hogy útközben beköszönünk Tatára a talira. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts