tomi023 Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 vagy talizzunk az elbandinál,19.30kor és utánna menjünk oda :) nekem oké! de kell egy sofőr!!! aki eljön értem és kell egy aki majd hazavisz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 nekem oké! de kell egy sofőr!!! aki eljön értem és kell egy aki majd hazavisz! mert ha a kerti grillhez jönnél, akkor nem kelllene? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Tomi, hányra menjek és hova? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 6 után hívlak és megbeszéljük! THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Oks. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Gyerekmentesség van, szal kettecskén jövünk.Ha ráérne más asszonysága, az YO lenne...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Ha ráérne más asszonysága, az YO lenne...... ...vigyek...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Tomi Napi MiniMeet 19:30 ElBandi Piac Onnan Kerti Grill :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 ...vigyek...? Usse ko, keríts 1t! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Tomi Napi MiniMeet 19:30 ElBandi Piac Onnan Kerti Grill :) Mi ma sem tudunk menni sajnos, most betegek vagyunk mindketten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Usse ko, keríts 1t! :D Mi megyünk! Legalábbis eddig úgy fest :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Mi ma sem tudunk menni sajnos, most betegek vagyunk mindketten. Jobbulást+közös izzadás Rlz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Tomi Napi MiniMeet 19:30 ElBandi Piac Onnan Kerti Grill :D ajándékba Paramore cd-t kérek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Márti is jön.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Jó volt ez a tali! Számoltam, éppen 16n voltunk.A felsz.hölgy igazán szemrevaló jelenség volt, viszont a sültbrgonya most baróó sós volt.Asszem meg is iszok egy vödör vizet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Jó volt ez a tali! Számoltam, éppen 16n voltunk.A felsz.hölgy igazán szemrevaló jelenség volt, viszont a sültbrgonya most baróó sós volt.Asszem meg is iszok egy vödör vizet. :) (Bólogatós smájli) egyet értek Veled :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 A hölgyemény testileg top 10 :D , de a feje... :D szal csak 8.. :D bár Johhny felajánlotta, az e célra rendszeresített KFOR párnáját.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 A hölgyemény testileg top 10 :D , de a feje... :D szal csak 8.. ;) bár Johhny felajánlotta, az e célra rendszeresített KFOR párnáját.. :) Hun vannak a képek ? :P Nem a párnáról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Hun vannak a képek ? :D Nem a párnáról :D GSiCsabi-nál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 GSiCsabi-nál :D Most hívja elő őket ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Köszönöm mindenkinek aki jelenlétével emelte a rendezvény fényét! Nagyon jól éreztem megem! :D Külön köszönöm az ajándékom :D A felszolicsaj tényleg nem százas...nem tudom mit lehet kapni :D :D :D de olyan feneke van hogy még...és nem adta ide a Derric dvd-t, mondta mert rajta csattan az ostor én meg mondtam a világértsem szeretném, hogy ez az ostor rajta csattanjon, inkább egy másik ostor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Most hívja elő őket ? :D Elég lassan csinálja :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Elég lassan csinálja :D :D Én arra tippelek, hogy egyből poszterek is leszenek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Én arra tippelek, hogy egyből poszterek is leszenek :D :D Mondasz valamit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Én arra tippelek, hogy egyből poszterek is leszenek :D :D Csak nehogy begyulladjon a csuklója közben, na meg a tenyeréről a bőr is lejöhet a súrlódási erők következményeként! Csabi vazelin rulez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts