warwolf Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Részemről oks! Viszem a Bazsi videót megnézhetjük.... :) Előtte valszeg Tomival kimejünk Bazsihoz késő délután, és kicseréljük a Toyotán a kardán felfüggesztő csapágyat.Meg gyorsba cserélünk olajat a gépemen....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Kérdeznék 1 olyat az érintettektől, hogy EZZEL hogy állunk? :) Holnap este megbeszéljük, bár én már nagyjából kész tervekkel rukkolnék elő. Ha nem is vagyok mostanában sűrűn, a háttérben azért szervezkedem ám. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Előtte valszeg Tomival kimejünk Bazsihoz késő délután, és kicseréljük a Toyotán a kardán felfüggesztő csapágyat.Meg gyorsba cserélünk olajat a gépemen....... A progi átcsúszott vasárnapra.A házigazdának más programja van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Holnap este megbeszéljük, bár én már nagyjából kész tervekkel rukkolnék elő. Ha nem is vagyok mostanában sűrűn, a háttérben azért szervezkedem ám. :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Penteken KAJA? Elvileg 6 korul megy egy 10 fos csapat, valszeg ok mar vegeznek mire mi megyunk. Viszont ha megsem , akkor is lesz helyunk a fonok szerint. Uj leanyzo volt ma a pincer delben. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Uj leanyzo volt ma a pincer delben. :) :D ez érdekes lehet...hmm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Tomi023! Vasárnap a kannákat nem hoztad el nekem...péntek este jó lenne ha átvehetném. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 itt van a cégnél, ha erre jársz bármikor elviheted, de ha pénteken jössz, bejövünk érte. Vagy hétvégén is akár...(szombat nem jó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Holnap este, esetleg Paja Cartársnál is összegyűlhetnénk, mert dolgozik a vízműnél... :D Úgyis rég ettünk pizzát... :) Udi! Ha jössz, van számodra nálam 1-2 dolog, Pajától... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Részemről oké mindkét hely. A vizeg-gázos szakasszal úgyis lenne beszélnivalóm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Részemről ok, megyek! Nekem is van Pajának való néhány "rajz" nálam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Akkor szolok a sracnak, hogy nem megyunk. (ha el nem felejtem :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Vízmű/pinza.Értem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Javasolnék egy El-Bandis talit és 20 h körül 1 csörrentést, hogy tiszta-é a terep.... :D Aztán indulhat a buli.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 én inkább a 19:30as talit támogatom ElBandinál, aztán mire odaér mindenki úgy is lesz 20h Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Szerintem én is ezt írtam.... :D :D " El-Bandis talit és 20 h körül 1 csörrentést".... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Én melóból szökök, szal kérdés, hogy hová és mikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Paja! TV készülék van? Bazsi videot megnézhetnénk rajta...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Van de nem AV képes, csak RF.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Javasolnék egy El-Bandis talit és 20 h körül 1 csörrentést, hogy tiszta-é a terep.... :D Aztán indulhat a buli.... :D Helyes a bőgés... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 voltam a kerti kifőzdében de csak a szokásos kedves lány volt... :) pénteken vár minket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Holnap hol, mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Kerkápoly utca A kertészeti Fősulinál egy kifőzde. A ceglédiúton jössz befelé és a vasúti átjárótól a központ felé a második utca jobbra, annak a végén bal. Csak két utca van az átjáró után, az első egy pici közvetlen az átjárónél, na nem az hanem a 2. :) 19:30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Tehát a lámpáig nem kell elmenni. Tomi beszúrtam a jobbra szót a hsz-edbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Kerkápoly utca A kertészeti Fősulinál egy kifőzde. A ceglédiúton jössz befelé és a vasúti átjárótól a központ felé a második utca jobbra, annak a végén bal. Csak két utca van az átjáró után, az első egy pici közvetlen az átjárónél, na nem az hanem a 2. :D 19:30 vagy talizzunk az elbandinál,19.30kor és utánna menjünk oda :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts