warwolf Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Nem tudunk törpöt passzolni, így ém is csak egyedül..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 voltam az étkezőhelyen és szóltam, hogy pénteken jövünk :) illetve rákérdeztek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 voltam az étkezőhelyen és szóltam, hogy pénteken jövünk :) illetve rákérdeztek :) Úgylátom elég sűrűn jársz oda :) Láttalak ma is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 jah. üzleti gyors ebédem volt egy APEH-es Kisasszonnyal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 jah. üzleti gyors ebédem volt egy APEH-es Kisasszonnyal :) na persze... jó duma... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Érdekes nálad minden üzleti kapcsolat ebéddel kezdődik...riporter csajt is ebédre akartad hívni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Érdekes nálad minden üzleti kapcsolat ebéddel kezdődik...riporter csajt is ebédre akartad hívni... :) .......lecsókolbásszal...... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 A lecsót át ne írják földművesre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 A lecsót át ne írják földművesre. :) Jobbágy kolbász? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Jobbágy kolbász? :) :) Kispézé! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Érdekes nálad minden üzleti kapcsolat ebéddel kezdődik...riporter csajt is ebédre akartad hívni... :) és mi lett belőle?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 na most már elég :) :) :) irgumburgum Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Tomi, ha nem felejtenéd el mai, akkor hozd már el a pénzgyűjtő dobozt estére! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Holnap este lesz-e Meet? Most voltunk vacsizni es erdeklodott a tulaj :) Igertem, hogy racsorgok holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Én most kihagyom ( rá kell pihenni a szombatra)... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Én biztos nem,nem akarok senkit lefertőzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Mi mennénk asszonyommal, de ha nem lesz ott a senkise, akkor másfelé mejünk majd...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Mi mennénk asszonyommal, de ha nem lesz ott a senkise, akkor másfelé mejünk majd...... Sajna mi sem tudunk menni valszeg :D Mondjuk a tegnapi vacsora utan nem is vagyom oda. Majdnem betegre ettem magam :) Kell 1 het piheno :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Szal nem is lesz meet ma! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Szal nem is lesz meet ma! :) Úgyfest :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Estefelé kinézek lehet Pistiékhez, hogy hol tartanak.Nemrégen beszéltem vele telón, úgy látja, hogy ma minden átmegy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 na most már elég :) :D :D irgumburgum Szerintem Tomi valami ilyennel probálkozz :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Kérdeznék 1 olyat az érintettektől, hogy EZZEL hogy állunk? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Holnap KAJA? Jeleztem, hogy valszeg erkezunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Részemről oks! Viszem a Bazsi videót megnézhetjük.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts