warwolf Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 ilyenkor szólhatnának(tok) :lol: Johnny is alig ért oda! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Johnny is alig ért oda! :lol: Pedig kanyarodtam serényen! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Pedig kanyarodtam serényen! :huh: Má' nekem is jó volt végre kicsit normális futóművű autóval menni, és érezni, ahogy belefeszülök kanyarban az ülésbe.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Má' nekem is jó volt végre kicsit normális futóművű autóval menni, és érezni, ahogy belefeszülök kanyarban az ülésbe.. :lol: Ha ilyen filingre vágysz néha, akkor csak szólj... beülhetsz mellém is! :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Ha ilyen filingre vágysz néha, akkor csak szólj... beülhetsz mellém is! :) :huh: De az Astra az más! :lol: Amúgy mi valszeg egyenesen a csehóba mejünk majd, szal ránk ne várjatok Bundinál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 De az Astra az más! :) Amúgy mi valszeg egyenesen a csehóba mejünk majd, szal ránk ne várjatok Bundinál! Lehet mi is, de még nemtom pontosan. Ránk se várjatok, majd ha nem lesz ott senki akkor majd észrevesszük, hogy már nem vagytok ott :huh: Jah és szusival ér jönni? Az áll kint az utcán, nincs kedvem kiállni a garage-ből megint az astra-val :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Holnap este lesz valami-valahol? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Holnap este lesz valami-valahol? :) :) Gyanítom, ugyanoda mejünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Nekem megfelel. Tomi, hozd már ki a gyűjtődobozt ha nem nagy fáradtság. Tudnánk bele dobálni pénzeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Nekünk is, már 1 hete nem ettem palacsintát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Részemről is ok....most lehet, hogy késni fogok ne várjatok rám az Elbandinál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Gyanítom, ugyanoda mejünk! :) Az OK, de a Bandinál lesz a tali, vagy egyből a kajáldához megyünk? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Az OK, de a Bandinál lesz a tali, vagy egyből a kajáldához megyünk? :) Nekem 8! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Nekem 8! :) Ájem is egyből oda mejek meló után, szal nem bándizok...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Az OK, de a Bandinál lesz a tali, vagy egyből a kajáldához megyünk? :) "egyből"- re szavazok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 "egyből"- re szavazok :) Nekem is 8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 egyből kajálda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 de hol van az ott? a vacsiközi kajálda? Cakkos szokott mostanában járni? esetleg a számát tudja valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 de hol van az ott? a vacsiközi kajálda? Cakkos szokott mostanában járni? esetleg a számát tudja valaki? Igen,oda megyünk! Cakkos?Az ki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Cakkos az Astra H kombis srác, akit már láttam köreitekben. :) A Dinivel volt ott egyszer a La Verde-nél tutira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Érdeklődnék a pénteki meetre jönnek -e oldalbordák ? Mártinak lenne kedve megint csacsogni egy kicsit.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 én nem hozok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Valószínű én sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Holnap lefixálom, de lehet mi most nem tudunk menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Én megyek, csak asszonyt nem viszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts