Joee Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Akkor beszélek a csókával hogy legyen palacsinta :huh: Amúgy ma is ott ebédeltem, és voltak fajin dolgok. Pacal, sajtal-sonkaval toltott pulykamell, valami bicskás tokány vagy mi. (én ezt ettem és murvajó volt) Majd tudtára adom, hogy szivesen ennénk ám ilyen dolgokat is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Pacal, sajtal, Pacal sajttal?Az milyen? :huh: :lol: Megyek én is pénteken. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 ....nehogymá J0hnny-nak ne maradjon palacsinta :huh: :lol:.... Eletted előle ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Skacok! Most pénteken hova lesz a menet? Ha a múltheti helynél akartok maradni, akkor jelezzétek légyszi és szólók nekik, hogy nehogymá J0hnny-nak ne maradjon palacsinta :huh: :lol: Mi megyünk, úgy néz ki. Asszonypajtás is kedvet kapott hozzá... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Pacal sajttal?Az milyen? :huh: :lol: majd megint meghajt valakit a kaja.... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Eletted előle ? :huh: :lol: Áááááááá,az egész társaság bélpoklos! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Eletted előle ? :lol: :) Nem egyedül, a többiek is segítettek, de tény hogy neki már csak somlói jutott :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Nekem is ok! Johnny volt olyan kedves és nekem adta az utolsó palancsintát... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Nekem is ok! Johnny volt olyan kedves és nekem adta az utolsó palancsintát... :) Talpig URIEMBER :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Nekem is ok! Johnny volt olyan kedves és nekem adta az utolsó palancsintát... :) Mester!Ha kell éhezem napokig! :huh: Na ezt visszavonom,mert úgy járok,minta misével! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Talpig URIEMBER :huh: :lol: Bizony! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 gyümölcsnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Talpig URIEMBER :huh: :lol: De mi van a talpa felett? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Na ezt visszavonom,mert úgy járok,minta misével! :huh: Én is tettem egy felelőtlen igéretet ha valami csoda történne és sikerül találnom egy eladó Veki digitet itthon akkor elmegyek vasárnap a misére! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 De mi van a talpa felett? :huh: J0hnny! Más szó nem jutott eszembe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Én is tettem egy felelőtlen igéretet ha valami csoda történne és sikerül találnom egy eladó Veki digitet itthon akkor elmegyek vasárnap a misére! Nos.....legyen szerencséd hozzá! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Én is tettem egy felelőtlen igéretet ha valami csoda történne és sikerül találnom egy eladó Veki digitet itthon akkor elmegyek vasárnap a misére! :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Megint valami égi csoda történt ma 14:30-kor megyek a digitért és csak 800 m-t kell mennem mert helybeli az eladó is! :huh: Johnny lehet, hogy gyakrabban kéne misére mennünk és minden problémánk megoldodna. :) Aki akar elkísérhet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Megint valami égi csoda történt ma 14:30-kor megyek a digitért és csak 800 m-t kell mennem mert helybeli az eladó is! :D Johnny lehet, hogy gyakrabban kéne misére mennünk és minden problémánk megoldodna. :D Aki akar elkísérhet... ;) :huh: :lol: :) Hát drága barátom,én már semmin nem csodálkozom az utóbbi időkben! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Holnap este 19.30- El Bandinál gyülekezünk? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Holnap este 19.30- El Bandinál gyülekezünk? :huh: Nekem jó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Remélem odaérek én is időben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Remélem odaérek én is időben. Nyomjad neki! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Tegnap este volt egy kicsi minimeet a Bundinál.Demó és Fux valamint az EXcsapásmérőm voltak a V.I.P.-ek.Ócsán voltak, aztán indultak a Tescoban shopingolni. Fux panaszkodott, hogy senki nem akart velük versenyezni az M5-n! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Tegnap este volt egy kicsi minimeet a Bundinál. ilyenkor szólhatnának(tok) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts