Speed Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 (edited) Hm. Hát jó. Szóval tunyul mindenki. Jól van. Hát csalódtam a szekcióban! ;) Kis is akarok léééépni! :rolleyes: :blink: Nem vagyok motiválva! ;) :D Ettől! ;) Jól van naaa! ;) Na, szóval úgy néz ki, hogy Endyka lenéz ma este hozzánk a mini-meet-re. Szeretne be is lép egyből a Club-ba egyből. Szóval Gepárd, hozhatnál belépős cuccokat. ;) Meg ha lehet, az sem kizárt, hogy jönne a holnap esti évadnyitóra is (de ez még nem fix) Módosítva Február24, 2006 : Speed Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Na, szóval úgy néz ki, hogy Endyka lenéz ma este hozzánk a mini-meet-re lehet, hogy be is lép egyből a Club-ba. Szóval Gepárd, hozhatnál belépős cuccokat. :rolleyes: Meg ha lehet, az sem kizárt, hogy jönne a holnap esti évadnyitóra is (de ez még nem fix) Viszek cuccot, de egyelőre csak csekket, és jelentkezési lapot adhatok. Sajnos az évnyitóról már lemaradt, leadtam a létszámot. Így is hosszabbítottunk a határidőn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Szintén megyek: ma 19.30 CP!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Viszek cuccot, de egyelőre csak csekket, és jelentkezési lapot adhatok. Sajnos az évnyitóról már lemaradt, leadtam a létszámot. Így is hosszabbítottunk a határidőn. Esetleg privátban tudná rendezni a saját számláját! :rolleyes: Szék meg gondolom lesz talán! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Esetleg privátban tudná rendezni a saját számláját! :rolleyes: Szék meg gondolom lesz talán! :blink: Én sem hiszem, hogy akkor gond lenne 1 plusz ember, amikor megyünk vagy 80-an! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Én sem hiszem, hogy akkor gond lenne 1 plusz ember, amikor megyünk vagy 80-an! 87-en! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 87-en! :rolleyes: Pláne! ;) (999 :blink:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Pláne! :D (999 :rolleyes:) Na akkor holnap 1/2 3-kor lesz a tali a Bajorban!Speed ugye te is jössz? :blink: ;) (v.mi frappánsat, hogy meglegyen a 1000) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Miva'? :rolleyes: :blink: Na jóóó... szóval megvan az 1000 ;) Na akkor holnap 1/2 3-kor lesz a tali a Bajorban!Speed ugye te is jössz? ;) :D (v.mi frappánsat, hogy meglegyen a 1000) ;) Hogy-hogy fél3???? De miért olyan korán??? Nálunk családi ebéd lesz... szóval messze nem biztos, hogy oda tudok érni! De mit akartok másfél órán át csinálni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 De mit akartok másfél órán át csinálni??? Őőőőő.......kártyázunk! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Őőőőő.......kártyázunk! :rolleyes: ;) De ez most komoly? Tegnap még fél4-ről volt szóóóó... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 De ez most komoly? Tegnap még fél4-ről volt szóóóó... :rolleyes: Zászlók felrakása, meg egyéb sallangok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Zászlók felrakása, meg egyéb sallangok. Nekem tényleg necces a fél3... De igyekszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Nekem tényleg necces a fél3... De igyekszem. Majd jössz, amikor tudsz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Nekem tényleg necces a fél3... De igyekszem. Ebédelj meg nyugodtan, két zászlóval csak elbírunk annyian. Olyan nagy szél meg csak nem lesz, hogy elvigyen mindenestül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Mi is csak 15:40 körül tudunk odaérni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Mi is csak 15:40 körül tudunk odaérni... :rolleyes: Paja, Te jössz ma este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Pisti, sikerült jól elfáradni ? JOhnny új ütője hogy szuperált ? Mivel ketten voltunk sikerült elfáradni. Jaja, az új ütővel már jobban eltalálgatta a labdát is, meg a falat is. :rolleyes: A jövő hétre vasárnap 16:00-ra sikerült pályát foglalni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 A jövő hétre vasárnap 16:00-ra sikerült pályát foglalni. Okéééé eddig még szabad a vasárnapom.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Okéééé eddig még szabad a vasárnapom.... :rolleyes: Az jó. Ha valalaki még jönne szóljon, kereshetünk helyet hét közben is. Vagy ha annyian összejönnénk lefoglahatjuk mindkét pályát is, ehhez persze kb: két hétre előre kellene gondolkodni. Esetleg szervezhetünk majd egy klubon belüli versenyt is, valamikor. Ez a kecskeméti egyetlen nemzetközi minősítésű pálya. Tudomásom szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Az jó. Ha valalaki még jönne szóljon, kereshetünk helyet hét közben is. Vagy ha annyian összejönnénk lefoglahatjuk mindkét pályát is, ehhez persze kb: két hétre előre kellene gondolkodni. Esetleg szervezhetünk majd egy klubon belüli versenyt is, valamikor. Ez a kecskeméti egyetlen nemzetközi minősítésű pálya. Tudomásom szerint. Ha gondoljátok lehetne pályátfoglalni a Robinsonban is... ott 3 pálya van! :blink: Ha már olyan sokan jönnénk össze! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Ha gondoljátok lehetne pályátfoglalni a Robinsonban is... ott 3 pálya van! :blink: Ha már olyan sokan jönnénk össze! :rolleyes: Ott mennyi pénz a pálya? És úgy tudom ott simán át tudod ütni a szomszédos pályára a labdát. Elmondás alapján sokan visszajöttek erre a pályára onnét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Ott mennyi pénz a pálya? És úgy tudom ott simán át tudod ütni a szomszédos pályára a labdát. Elmondás alapján sokan visszajöttek erre a pályára onnét. Nem tudom Pisti. Már voltam ott szétnézni, de még nem játszottam. Úgy rémlik, hogy ott is 2e körül van egy pálya... de hogy át lehet-e ütni a labdát? :rolleyes: Ezt nem tudom! Majd egyszer kipróbáljuk! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Majd egyszer kipróbáljuk! :rolleyes: Semmi jónak nem vagyok elrontója. Nekem közelebb is van, két sarok, kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Squash. 9.-ére (csütörtök) 19:00-ra is sikerült a pályát lefoglalnom. Erre a hérte már nem ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts