J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ok, akkor az EB-hoz megyek csak előtte még tankolnom kell 100 liter E85-öt... :lol: Vettél egy zöldséges mergát,hogy ekkora tankkal jársz? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Kanna rulez...+50 Liter :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Voltam ebédelni ma a kertészeti-nél lévő kajáldába. Szóltam, hogy este megyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Asszonyod mondta, hogy Te nem jössz mert alszol :huh: De Reni jön :lol: 19:30 ElBandi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 A Kecskeméti Opelklub újabb, gasztronómiai kirándulása! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Lehet, hogy megint késni fogok túlóráznom kell, tehát ne várjatok rám az El bandinál. Kérek pontos koordinátákat az új helyről. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Lehet, hogy megint késni fogok túlóráznom kell, tehát ne várjatok rám az El bandinál. Kérek pontos koordinátákat az új helyről. :huh: Kerkápoly utca és Erdei Ferenc tér környéke! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Asszonyod mondta, hogy Te nem jössz mert alszol :huh: De Reni jön :) 19:30 ElBandi Téves! Enni megyek! El Bandihoz nem valszeg. Amúgy Reni sem menne, ha én nem mennék :lol: Ismerem már, mint a rossz pénzt. Valaki csörgessen már meg legyen oly kedves, amikor megindultatok kertészeti fele! Köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Téves! Enni megyek! El Bandihoz nem valszeg. Amúgy Reni sem menne, ha én nem mennék :huh: Hozom az asszonyt, úgyhogy lesz csacsogópartnere! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Hozom az asszonyt, úgyhogy lesz csacsogópartnere! :lol: Helyes! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Helyes! :huh: Na! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Na! :huh: Sorry, csak éppen most b@szott fel telefonon! Több mint 1 éve melózik ott és 1 hete alig élt olyan beteg volt, de persze melózni kellett, mert.... Most meg a 4 hónapja ott melózó kiccsajnak gyomorrontása van és elment táppénzre. Ez persze nem baj. Hagy menjem, beteg szegény. Persze ebből adódik, hogy löttek az egyetlen szabad hétvégének ebben a hónapban. Jah és mindezért szinte szégyen amennyit fizetnek. Nah mind1, gyerünk enni :lol: Most jól kioffoltam magam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Jó kis hely volt.A sréc megtett mindent, hogy jól érezzük magunkat...........pedig egyedül volt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Jó kis hely volt.A srác megtett mindent, hogy jól érezzük magunkat...........pedig egyedül volt... :lol: Nekem is bejön és olcsó is! Nyáron azért visszaszokunk majd a megszokott helyre,max viszünk tárcsát és sütünk bent ránotthúst! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Beszéltem a csókával, és februártól lesz étlapuk is. Lesz minden este is, nem csak nap közben. Várnak minket szeretettel. Esetleg ha legközelebb s megyünk pénteken, akkor jelzek nekik is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Szerintem is jó volt, a tali, jól éreztem magam, úgyhogy ahogy lehetőségeim engedik csatlakoznék is a társasághoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Szerintem is jó volt, a tali, jól éreztem magam, úgyhogy ahogy lehetőségeim engedik csatlakoznék is a társasághoz. Már benne is vagy! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Szerintem is jó volt a hely a kiszolgálás még ha egyedül is volt jobban ment mint máshol... :lol: Suba! Ha netán valamit szerelni kellene akkor is számíthatsz ránk nem csak enni szoktunk. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Suba! Ha netán valamit szerelni kellene akkor is számíthatsz ránk nem csak enni szoktunk. :huh: Köszönöm a felajánlást, ezt tegnap is beszéltük már, egyenlőre csak lambdaszonda van kilátásban. Viszont ha ez az E85-ös benzin nem árt a motornak akkor kísérleti jelleggel ma én is tankolok bele egy keveset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Köszönöm a felajánlást, ezt tegnap is beszéltük már, egyenlőre csak lambdaszonda van kilátásban. Viszont ha ez az E85-ös benzin nem árt a motornak akkor kísérleti jelleggel ma én is tankolok bele egy keveset. 50%ban keverhető a normál benyához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Azért csak óvatosan elektronika nélkül max. 25 %! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Skacok! Most pénteken hova lesz a menet? Ha a múltheti helynél akartok maradni, akkor jelezzétek légyszi és szólók nekik, hogy nehogymá J0hnny-nak ne maradjon palacsinta :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 nekem jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Szintén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Részemről is OK! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts