Kacsero Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Mondhatni hogy ismerem Kecskemétet, elég sűrűn jűrok arra, de bizti van olyan része ahol még nem jártam :huh: Péntekenként este fél 8 után, a piacnál lévő El Bandi kajáldánál (Budai utca) szoktunk találkozni, de ha nagyon rossz az idő, akkor elvonulunk valamerre! :lol: De általában pénteken délután itt a fórumon megbeszéljük merre és hol lesz a minimeet... :D Szóval, ha tudsz gyere és szívesen várunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Melcsyyy Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Péntekenként este fél 8 után, a piacnál lévő El Bandi kajáldánál (Budai utca) szoktunk találkozni, de ha nagyon rossz az idő, akkor elvonulunk valamerre! :D De általában pénteken délután itt a fórumon megbeszéljük merre és hol lesz a minimeet... :D Szóval, ha tudsz gyere és szívesen várunk :D Köszönöm a meghívást! :huh: Szerintem tudom hol van ez a kajálda,de akkor majd felnézek pénteken hogy mi és hogy lesz :lol: Üdv.:Melcsyyy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Köszönöm a meghívást! :huh: Szerintem tudom hol van ez a kajálda,de akkor majd felnézek pénteken hogy mi és hogy lesz :lol: Üdv.:Melcsyyy Nincs mit! :D 1 kis segítség : El Bandi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Melcsyyy Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Nincs mit! :lol: 1 kis segítség : El Bandi Köszi a térképet így már bizti (legalábbis remélem) hogy oda találokk :D :huh: Üdv.:Melcsyyy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Köszi a térképet így már bizti (legalábbis remélem) hogy oda találokk :D :lol: Üdv.:Melcsyyy :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 akkor most már köv péntek tuti Dórinál :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 akkor most már köv péntek tuti Dórinál :lol: Remélem már saját vassal mindenki! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Remélem már saját vassal mindenki! :huh: Már ideje lenne, leszoknod a potyázásról... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Már ideje lenne, leszoknod a potyázásról... :lol: :D Kurv@ra a saját akaratomból van kiscsávó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Már jó lenne,mert tavaly óta várunk rá... :huh: :lol: Végre sikerült őket feltöltenem!Jó mulatást! Tarhonyás évzáró képei. Kattintható linkre vettem. Gepard. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Köszi főnök! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 J0hnny! Mit fogyasztottál ennek a képnek az elkészülése előtt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 J0hnny! Mit fogyasztottál ennek a képnek az elkészülése előtt? :huh: http://gallery.site.hu/d/3740961-1/egyeb_181.jpg Somloit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Végre sikerült őket feltöltenem!Jó mulatást! Tarhonyás évzáró képei. Kattintható linkre vettem. Gepard. :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 J0hnny! Mit fogyasztottál ennek a képnek az elkészülése előtt? :lol: http://gallery.site.hu/d/3740961-1/egyeb_181.jpg Épp zsinnyegtettem az asztal alatt a somlói után! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Épp zsinnyegtettem az asztal alatt a somlói után! :huh: értem. egészségedre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 szóval azért rötyörögtetek olyan hangosan.... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 szóval azért rötyörögtetek olyan hangosan.... :D :D Akkor a szokotnál is hülyébbek voltunk éppen! :huh: Nem kell nekünk pia ahhoz,hogy korong hülyék legyünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Akkor a szokotnál is hülyébbek voltunk éppen! :huh: Nem kell nekünk pia ahhoz,hogy korong hülyék legyünk! :lol: Ez velük született adottság! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Ez velük született adottság! :D Köszi! :lol: :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Köszi! :lol: :huh: :D Nincs mit,ilyen egy igazi barát!Nem kell mellé ellenség! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 A holnapi meet-et tartsuk ElBandinál ha nem esik semmi? Főzetek sok teját. Ki jön? 1, Tomi 2, 3, 4, 5, 6, Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Részemről is O.K. Amúgy most sincsen hideg...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Részemről is O.K. Amúgy most sincsen hideg...... :huh: A holnapi meet-et tartsuk ElBandinál ha nem esik semmi? Főzetek sok teját. Ki jön? 1, Tomi 2, Warwolf 3, 4, 5, 6, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 A holnapi meet-et tartsuk ElBandinál ha nem esik semmi? Főzetek sok teját. Ki jön? 1, Tomi 2, Warwolf 3, Joee (esetleg Reni) 4, 5, 6, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts