warwolf Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Azért csak összejöttünk páran :D Paja; Gepárd; Tomi; JOhnny; Speed; Wolfi; és én :huh: Jaja.Végül csak leléptem korábban, aztán beugrottam...A pinza kisit csípős volt..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 A téliek nyáron ugye nem jönnek... :huh: :lol: De csak akkor a nyáriak fizetnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Délután 2kor megyünk MEO-ra,megnézzük dezsőt. Állítólag szerdára kész lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Melcsyyy Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 SZiasztok!! Szokott lenni Kecskeméten olyan tallkozó ahova bárki,bármilyen Opellel elmehet? Mert ha igen akkor én szívesen mennék :huh: Üdv.:Melcsyyy Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 SZiasztok!! Szokott lenni Kecskeméten olyan tallkozó ahova bárki,bármilyen Opellel elmehet? Mert ha igen akkor én szívesen mennék :huh: Üdv.:Melcsyyy Tegnap volt, és minden pénteken 19:30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Szerintem még senkit sem zavartak el a talikról. :huh: Bár egyszer előfordult, hogy Gepard baltával fenyegetődzött a CP-ben. :D Vagy csak rosszul emlékszem?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 SZiasztok!! Szokott lenni Kecskeméten olyan tallkozó ahova bárki,bármilyen Opellel elmehet? Mert ha igen akkor én szívesen mennék :huh: Üdv.:Melcsyyy Minden pénteken összejön a társaság! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Melcsyyy Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Köszönöm a választ,akkor lehet valamelyik 7en csatlakoznék hozzátok ha nem gond!! Amugy hol szokott lenni? Üdv.:Melcsyyy Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 gondnak nem gond, csatlakozz a helyszín változó, kint hideg van, ezért keresünk valami meleg helyet csárda pizzeria konferencia terem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Köszönöm a választ,akkor lehet valamelyik 7en csatlakoznék hozzátok ha nem gond!! Amugy hol szokott lenni? Üdv.:Melcsyyy honnan jönnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 honnan jönnél? Pest megyéből... :D :huh: Ha jól látom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Pest megyéből... :P :lol: Ha jól látom :D Egy elkódorgott bárányka :huh: Debrecenben is szoktak ám talik lenni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 lehet, hogy ő is olyan vándor, mint a sanyi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Melcsyyy Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Örkényről jönnék. Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Örkényről jönnék. Miért? csak a tudományos kíváncsiság hajt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Örkényről jönnék. Miért? 30Km nem téma! Mennyire ismered Kecskemétet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Örkényről jönnék. Miért? Akkor hozzád tényleg közelebb van Kecskemét, mint Budapest :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Akkor hozzád tényleg közelebb van Kecskemét, mint Budapest :huh: gyere te is a köv talira :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 gyere te is a köv talira :huh: Keresünk valami misét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Keresünk valami misét :D :D :D Látom jobban vagy már :lol: Amúgy mi vagyok én póóóóóóóóóstajárat ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 :D :D Látom jobban vagy már :D Jaja! Rumos tea segített :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Egyszer talán majd én is elmegyek. :huh: Elfüstölgök odáig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Egyszer talán majd én is elmegyek. :huh: Elfüstölgök odáig. :lol: Ok,de szelidre te kötelező meghívott vagy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Ok,de szelidre te kötelező meghívott vagy! :D Bizony ám! :lol: Ebként egész jóól alakul kint az időjárás.Fúj a szél, esik az eső, ergo az atyaúristen is le lesz fagyva holnap...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Melcsyyy Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Johnny! Mondhatni hogy ismerem Kecskemétet, elég sűrűn jűrok arra, de bizti van olyan része ahol még nem jártam :huh: Igen Nekem közelebb van Kecsó, mint Pest, bár oda is szoktam járni Tigra találozókra! Üdv.:Melcsyyy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts