warwolf Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Mi is nagyon jól éreztük magunkat, Isteni finom volt a kaja, no meg a társaság!! :huh: :D A szervezőknek thx a logisztikai dolgokért! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Na akkor: Köszönet mindenkinek aki el tudott jönni, és örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Remélem hogy ebből, tényleg hagyományt tudunk csinálni, és minden év végén össze tudunk jönni 1 ilyen kisebb rendezvényre! Ami sajnos elmarad, a közös kép készítése, de Gepárd nagyvezír olyan gyorsan elment, hogy csak utánna jutott eszünkbe... na már mind1. :huh: Szintén jól éreztem magam, nagyon jó volt a társaság, jókat röhögtünk, és beszélgettünk! A kaja még mindíg (szerintem) itt a legjobb Kecskeméten! :lol: Udinak THX a cd-ket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 A kaja még mindíg (szerintem) itt a legjobb Kecskeméten! :D Megmondtam vagy nemmegmondtam! :huh: Képeket lőjed fel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Képek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Jó volt minden, csak.......kicsit hamar végelett. Vagy az idő szaladt gyorsan.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 .......kicsit hamar végelett. ... Na igen, ezen én is kissé meglepődtem, hogy sokan elindultak elég korán...a de ez van/volt... :huh: Kollega, a képeket lehetne felrakni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 KÉPEIM AZ ÉVZÁRÓRÓL Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Mi is nagyon jól éreztük magunkat, rendben hazaértünk, viszonylag gyorsan, jó volt az út. :huh: Hazafelé a Peti "nevelte" a többi autóst: pl. aki ködlámőázott tiszta időben. :lol: Rájukvillantott. Én mmondatm neki, hogí felesleges.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Mi is szeretnénk megköszönni a szervezést! A kaja jó volt, ahogyan a társaság is. Sajnos nekünk most tényleg sietni kellett, mert anyósom volt a babysitter, és az ő utolsó busza pedig 17:40-kor indult. Az meg nem lehet, hogy itt kelljen aludni szegénynek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Mi is szeretnénk megköszönni a szervezést! A kaja jó volt, ahogyan a társaság is. Sajnos nekünk most tényleg sietni kellett, mert anyósom volt a babysitter, és az ő utolsó busza pedig 17:40-kor indult. Az meg nem lehet, hogy itt kelljen aludni szegénynek. Bocs elnökúr,ha néha túl alpári voltam! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Bocs elnökúr,ha néha túl alpári voltam! :huh: Néha? :D :lol: De mi így szeretünk. (se.gnyalós szmájli) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Néha? :D :huh: De mi így szeretünk. (se.gnyalós szmájli) :lol: Bort,Beiglit,Békességet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Sziasztok! Mi is köszönjük szépen a meghívást. Jól éreztük magunkat, a kaja finom volt. Reméljük, sok ilyen találkozón vehetünk még részt. BÚÉK! Ui.: Képeket majd feltolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Ui.: Képeket majd feltolom. Már jó lenne,mert tavaly óta várunk rá... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Nekem még van a hűtőben a tavalyi taliról bakonyi sertésszelet galuskával. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Ma nem tudok menni meetre.Olyan műszakvezető van délutánban, hogy lazán befújna, ha nem talál. Sorry....... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Én is "nyomom" a melót.... :D :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Én meg az ágyat nyomom 39 fokos lázzal :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Sajnos én sem tudok menni jelenleg betegszállító vagyok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 A maradék eljön? Ja és HOVA? Johnny menjek érted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 A maradék eljön? Ja és HOVA? Johnny menjek érted? Ha csak ketten leszünk,akkor nincs értelme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Tali Palinál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Tali Palinál! Azért csak összejöttünk páran :lol: Paja; Gepárd; Tomi; JOhnny; Speed; Wolfi; és én :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 A téli szekció :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 A téliek nyáron ugye nem jönnek... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts