J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Nem értem miért kell megint a végén variálni?(<--költői kérdés) Mert próbálunk mindenki kedvében járni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Nem értem miért kell megint a végén variálni? Ezt már vártam! :huh: Szóval, akkor 15.00-ra lesz lebeszélve az időpont, és innentől nem érdekel, hogy kinek jó, és kinek nem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Ezt már vártam! :huh: Szóval, akkor 15.00-ra lesz lebeszélve az időpont, és innentől nem érdekel, hogy kinek jó, és kinek nem! :lol: Mit mondtam pár perce msn-en? :D Mindegy.Aki jön,az jön és eszünk egy jót együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 :huh: Ez a beszéd," Kemény vagy Csoki-(Csabi)"... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 :huh: Ez a beszéd," Kemény vagy Csoki-(Csabi)"... :lol: :D :D Csak ne beszéljen spanyolul! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Csak ne beszéljen spanyolul! :huh: Buenosz csikánosz! :lol: Árribáá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Itt az étlap, KOMA ÉVZÁRÓ 2007.DECEMBER 30. 15.00 CSALÁNOSI CSÁRDA 1. GSiCsabi+1 fő (Csalánosi tál) 2. Tomi + Csilla 3. Timi+Losi (Csalánosi tál) 4. Márti+Paja (Csalánosi tál) 5. Udi (Brassói aprópecsenye) 6. Gepard + Timi + Ricsi (Csalánosi tál) 7. Joee + Reni (Csirkemell párizsasan+rizs+tartár és egy babos csülkös pacal+sós burgonya+paradicsomsaláta) 8. Pjoc + Móni (tarja gombás-velővel töltve és bakonyi sertésszelet) 9. J0hnny + mégnemtudomki (Gordon Blue) 10. Corsarulez Edit és Peti (Bakonyi sertésszelet, Karaj gombás velővel töltve) 11. Pé + Moncsi (de nem biztos még h jövünk) Pénteken tudjuk csak megmondani 12. Morgó + Móni 13. Speed + Kriszti (még nem biztos,majd visszaigazol) 14. Endyka + Évi (Csalánosi Tál) 15. Demó (még nem biztos,majd visszaigazol) 16. Kiskasza (még nem biztos,majd visszaigazol) 17. Dénes + Zsóci (2 Hagymas rostélyos) 18.Tarhonyás+barinő (mindkettőnknek csirkemell párizsiasan+sült burg,paradicsomsaláta,tartár) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Rendelést már leadtad? Lehet a írok még hozzá egy újházi tyúkhúslevest. Ettem kedden és valami isteni volt .) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Rendelést már leadtad? Lehet a írok még hozzá egy újházi tyúkhúslevest. Ettem kedden és valami isteni volt .) Igen leadtam! :huh: Most jöttem onnan, és le van beszélve a 15-óra is, meg a rendelés is le lett adva! Aki nem írt semmit a rendeléshez, az majd a helyszínen fog rendelni, arra még lesz lehetőség. Joee! A levest, majd akkor ott, kérd ki, sztem, az nem okoz nekik gondot... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Beszéltem Demóval, ha Pé és asszonya jön, Ő is jönni fog velük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Beszéltem Demóval, ha Pé és asszonya jön, Ő is jönni fog velük. Helyes! Én lehet a hugommal jövök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Helyes! Én lehet a hugommal jövök. Csak Vele? :lol: :huh: Más: Holnap este lesz valami, valahol? El Bandi 19.30 ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Csak Vele? :lol: :huh: Más: Holnap este lesz valami, valahol? El Bandi 19.30 ?? Lehet még őt sem hozom! Ebben a hidegben? Tőlem. Én holnap autót szerelek,nem kell melóznom,de ha nem csinálok semmit,megöl az unalom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Rendelést már leadtad? Lehet a írok még hozzá egy újházi tyúkhúslevest. Ettem kedden és valami isteni volt .) Ez jó ötlet Joee!Múltkor én is ettem nagyon finom! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Ez jó ötlet Joee!Múltkor én is ettem nagyon finom! :lol: Esküszöm jobban esett, mint a főétel. Modnjuk én nagyon leveses vagyok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Modnjuk én nagyon leveses vagyok :lol: Én inkább úgy mondanám: inkább nagyon beles vagyok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Esküszöm jobban esett, mint a főétel. Modnjuk én nagyon leveses vagyok :lol: Én is szeretem a levest,csak nem mindegy milyen.Pl a paradicsomlevessel ki lehetne űzni a világból. :huh: Nekem is sokan mondták már,hogy inkább ruháznának mint etetnének! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 hogy inkább ruháznának mint etetnének! Jóól megruháznának,aztán megetetnének? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Kiskaszáék nem tudnak jönni az évzáró vacsira, más elfoglaltság miatt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ebben a hidegben? Tőlem. Szóval akkor csak ketten leszünk? Más nem jön be este? ennyire puding mindenki? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Itt az étlap, KOMA ÉVZÁRÓ 2007.DECEMBER 30. 15.00 CSALÁNOSI CSÁRDA (Pince helység) 1. GSiCsabi (Magyaróvári szelet+ hasáb burgonya) 2. Tomi + Csilla (Csalánosi tál) 3. Timi+Losi (Csalánosi tál) 4. Márti+Paja (Csalánosi tál) 5. Udi (Brassói aprópecsenye) 6. Gepard + Timi + Ricsi (Csalánosi tál) 7. Joee + Reni (Csirkemell párizsasan+rizs+tartár és egy babos csülkös pacal+sós burgonya+paradicsomsaláta) 8. Pjoc + Móni (tarja gombás-velővel töltve és bakonyi sertésszelet) 9. J0hnny + mégnemtudomki (Gordon Blue) 10. Corsarulez Edit és Peti (Bakonyi sertésszelet, Karaj gombás velővel töltve) 11. Pé + Moncsi (de nem biztos még h jövünk) Pénteken tudjuk csak megmondani 12. Morgó + Móni 13. Speed + Kriszti (még nem biztos,majd visszaigazol) 14. Endyka + Évi (Csalánosi Tál) 15. Demó (még nem biztos,majd visszaigazol) 16. Dénes + Zsóci (2, Hagymas rostélyos) 17.Tarhonyás+barinő (2, csirkemell párizsiasan+sült burg,paradicsomsaláta,tartár) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Jóól megruháznának,aztán megetetnének? :huh: Na ez sem kizárt,ami nem volt az még lehet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ma este lesz v.mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ma este nem tudok átmenni...távfelügyelek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Valami mindig van... :D :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts