corsarulez Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 1. GSiCsabi+1 fő (Csalánosi tál) 2. Tomi + Csilla 3. Timi+Losi (Csalánosi tál) 4. Márti+Paja (Csalánosi tál) 5. Udi(Brassói aprópecsenye) 6. Gepard + Timi + Ricsi (Csalánosi tál) 7. Joee + Reni (Csirkemell párizsasan+rizs+tartár és egy babos csülkös pacal+sós burgonya+paradicsomsaláta) 8. Pjoc + Móni (tarja gombás-velővel töltve és bakonyi sertésszelet) 9. J0hnny + mégnemtudomki (Gordon Blue) 10. Corsarulez Edit és Peti (Bakonyi sertésszelet, Karaj gombás velővel töltve) 11. Pé + Moncsi (de nem biztos még h jövünk) Pénteken tudjuk csak megmondani 12. Morgó + Móni 13. Speed + Kriszti (még nem biztos,majd visszaigazol) 14. Endyka (még nem biztos,majd visszaigazol) 15. Demó (még nem biztos,majd visszaigazol) 16. Kiskasza (még nem biztos,majd visszaigazol) 17. Dénes + Zsóci (2 Hagymas rostélyos) változtattunk a kaján, ha még lehet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 változtattunk a kaján, ha még lehet.... Csütörtökig lehet, majd délután megyek ki leadni a rendelést... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 A Sajtónál nincs ünnepnap ott egyfolytában dolgoznak, szerintem a kórház sajtóreferense, szóvivője húzza az időt a végén már újévi ajándék lesz belőle. ;) Petőfi Népét, Gong Rádiót bármikor kitudom küldeni van ott ismerős, régi kolléga. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 1. GSiCsabi+1 fő (Csalánosi tál) 2. Tomi + Csilla 3. Timi+Losi (Csalánosi tál) 4. Márti+Paja (Csalánosi tál) 5. Udi(Brassói aprópecsenye) 6. Gepard + Timi + Ricsi (Csalánosi tál) 7. Joee + Reni (Csirkemell párizsasan+rizs+tartár és egy babos csülkös pacal+sós burgonya+paradicsomsaláta) 8. Pjoc + Móni (tarja gombás-velővel töltve és bakonyi sertésszelet) 9. J0hnny + mégnemtudomki (Gordon Blue) 10. Corsarulez Edit és Peti (Bakonyi sertésszelet, Karaj gombás velővel töltve) 11. Pé + Moncsi (de nem biztos még h jövünk) Pénteken tudjuk csak megmondani 12. Morgó + Móni 13. Speed + Kriszti (még nem biztos,majd visszaigazol) 14. Endyka + Évi (Csalánosi Tál) 15. Demó (még nem biztos,majd visszaigazol) 16. Kiskasza (még nem biztos,majd visszaigazol) 17. Dénes + Zsóci (2 Hagymas rostélyos) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Szevasztok! Tudom nem voltam valami aktív mostanság,de sok volt a meló.Nyitottunk itt Kalocsán egy krízisközpontot,és nagyon sok akadályba ütköztünk.Közben vizsgára tanultam,meg sokat éjszakáztam.De most már úgy tűnik,minden a helyén van,vizsgám is megvan.Szeretném megkérdezni,lehet-e csatlakozni az évzáró vacsihoz?Szívesen mennék,ha szívesen láttok.Remélem még nem késtem el.Ketten mennénk,ha lehet.További szép napot mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Természetesen lehet csatlakozni és várunk benneteket! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Szevasztok! Tudom nem voltam valami aktív mostanság,de sok volt a meló.Nyitottunk itt Kalocsán egy krízisközpontot,és nagyon sok akadályba ütköztünk.Közben vizsgára tanultam,meg sokat éjszakáztam.De most már úgy tűnik,minden a helyén van,vizsgám is megvan.Szeretném megkérdezni,lehet-e csatlakozni az évzáró vacsihoz?Szívesen mennék,ha szívesen láttok.Remélem még nem késtem el.Ketten mennénk,ha lehet.További szép napot mindenkinek. Ez nem kérdés,persze!Iratkozz fel nyugodtan! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Ez nem kérdés,persze!Iratkozz fel nyugodtan! :( Köszönöm szépen.A költségeket a helyszínen kell rendezni,vagy ha holnap megyek esetleg Kecsó felé,akkor valakinek odaadhatom.Előre is köszönöm.Csá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 1. GSiCsabi+1 fő (Csalánosi tál) 2. Tomi + Csilla 3. Timi+Losi (Csalánosi tál) 4. Márti+Paja (Csalánosi tál) 5. Udi(Brassói aprópecsenye) 6. Gepard + Timi + Ricsi (Csalánosi tál) 7. Joee + Reni (Csirkemell párizsasan+rizs+tartár és egy babos csülkös pacal+sós burgonya+paradicsomsaláta) 8. Pjoc + Móni (tarja gombás-velővel töltve és bakonyi sertésszelet) 9. J0hnny + mégnemtudomki (Gordon Blue) 10. Corsarulez Edit és Peti (Bakonyi sertésszelet, Karaj gombás velővel töltve) 11. Pé + Moncsi (de nem biztos még h jövünk) Pénteken tudjuk csak megmondani 12. Morgó + Móni 13. Speed + Kriszti (még nem biztos,majd visszaigazol) 14. Endyka + Évi (Csalánosi Tál) 15. Demó (még nem biztos,majd visszaigazol) 16. Kiskasza (még nem biztos,majd visszaigazol) 17. Dénes + Zsóci (2 Hagymas rostélyos) 18.Tarhonyás+barinő (mindkettőnknek csirkemell párizsiasan+sült burg,paradicsomsaláta,tartár)Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 JOhnny! Most akkor mikor legyen az Évzáró? Sikerült körbejárni a dolgot? Holnap mennék akkor ki, és lebeszélni, ha lesz változás.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Köszönöm szépen.A költségeket a helyszínen kell rendezni,vagy ha holnap megyek esetleg Kecsó felé,akkor valakinek odaadhatom.Előre is köszönöm.Csá Majd a helyszínen fizeti mindenki, azt amit rendel... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 JOhnny! Most akkor mikor legyen az Évzáró? Sikerült körbejárni a dolgot? Holnap mennék akkor ki, és lebeszélni, ha lesz változás.. :huh: Legyen szerintem 18:00! Vagy végigtelofonáljak mindekit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Sajnos a fagyos viszonyok közt nem szeretnénk éjszaka autózni.... szóval mi stronó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Sajnos a fagyos viszonyok közt nem szeretnénk éjszaka autózni.... szóval mi stronó..... Ilyesmire gondoltam én is, szal inkább a 15:00 v. 14:30 mgfelelőbb lenne..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Akkor legyen 16:00! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Akkor legyen 15:00! Részünkről Oks. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Sajnos a fagyos viszonyok közt nem szeretnénk éjszaka autózni.... szóval mi stronó..... Egyébként Edit,nem bántásból mondom,de ha vadkert felé jösz,akkor arra tuti nem csúszik,mert folyamatos rajta a kamionforgalom és szinte száraz végig. Naponta járok arra,hidd el nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 16.00? az jó lenne mindenkinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Egyébként Edit,nem bántásból mondom,de ha vadkert felé jösz,akkor arra tuti nem csúszik,mert folyamatos rajta a kamionforgalom és szinte száraz végig. Naponta járok arra,hidd el nekem. Ezt ma csak megerősíteni tudom.ha addig nem esik hó v. ónos eső, akkor az az útvonal száraz lesz.Meg sztem az izsáki szakasz is. Amúgy azért lenne jobb nekünk is a korábbi időpont, mert Orsolyával kiskőrösi onlány leszünk.tehát anyuméknál lesz lent.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Ezt ma csak megerősíteni tudom.ha addig nem esik hó v. ónos eső, akkor az az útvonal száraz lesz.Meg sztem az izsáki szakasz is. Izsák felé nem garantálom,ott nincs akkora forgalom,de a másikon mindig van és emaitt az száraz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Izsák felé nem garantálom,ott nincs akkora forgalom,de a másikon mindig van és emaitt az száraz. Kb. péntek magasságában meg tudom mondani! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Sajnos a fagyos viszonyok közt nem szeretnénk éjszaka autózni.... szóval mi stronó..... Most ez komoly? :huh: Ha korábbi időpont lenne, akkor is STORNÓ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Most akkor mikor lesz? Ha nagyon sokat csúszunk az időponttal akkor én sem tudok menni. Nem értem miért kell megint a végén variálni?(<--költői kérdés) A kórház sajtósával nem igazán jön össze az egyeztetés (legalábbis idénre) De azért még futok egy- két kört. Ha januárban adjuk át akkor sincs gond, mert a képeket csak akkorra vállalták nyomtatni (az meg nem Tomin múlott) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Most ez komoly? :huh: Ha korábbi időpont lenne, akkor is STORNÓ?? Sztem akkor nem.Azért lenne jobb az a 15:00 mint végleges időpont.Az már mindenkinek jó, nincs későn, és elég éhes lesz mindenki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Edit vagyok: én igazán nem szeretnék beleszólni, hogy mikor, én nagyon kis pont vagyok a csapatban..... Három-négy óra jó lenne. (előtte vásárolgatnánk és nagyon későn se érnék haza.) Valóban szárazak az utak most, nemrég jöttem haza Tassról. Viszont ónos ködszitálásban vezetni nem kifejezetten öröm. :huh: pl. vasárnap 260 km-t át az országon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts