Kacsero Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Biztos,hogy lesz! Ez már nem is kérdéses! Szerintem :) Sőt a következőn már én is ott tudok lenni! (Szerdán menek haza!!!) Ja és viszek sok autós katalógust! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Biztos,hogy lesz! Ez már nem is kérdéses! Szerintem :D Sőt a következőn már én is ott tudok lenni! (Szerdán menek haza!!!) Ja és viszek sok autós katalógust! ;) Okhaj!Meg bontásra v.mi kimustrált GSi-t is hozhatnál!Gyorsba szétrámolnánk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Holnapi Squash helyszínre mindenki odatalál ugye? Én javaslom, hogy kicsit hamarabb érjünk oda mint 18:00. Kb 17:30 körül én megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Holnapi Squash helyszínre mindenki odatalál ugye? Én javaslom, hogy kicsit hamarabb érjünk oda mint 18:00. Kb 17:30 körül én megyek. Hm. Én lehet, hogy mégsem tudok menni. Úgy alakult, hogy a barátnőmékhez (szüleihez) megyünk Makó mellé... Mindenesetre igyekszem vissza, de nem 100, hogy ott leszek. Ha nem érnék oda, jó szórakozást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Megvan a cipő :rolleyes: 17:30 Jász utca OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Mivel nem a chat szerves része ezért inkább ide írom. A vasárnapi Squash meccs 15:00-kor lesz a Jász utcán. Akinek van kedve eljöhet, akár csak nézelődni is, klassz lelátójuk van. És a csütörtök esti Cp 19:30- kor lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Mivel nem a chat szerves része ezért inkább ide írom. A vasárnapi Squash meccs 15:00-kor lesz a Jász utcán. Akinek van kedve eljöhet, akár csak nézelődni is, klassz lelátójuk van. És a csütörtök esti Cp 19:30- kor lesz Akkor pénteken este nem lesz meet? Csak azért kérdezem, mert ma éjjel indulok haza(23.00-kor)! Így a ma estin nem tudok még ott lenni, viszont jó volna valami pontosabbat tudni a szombatról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Akkor pénteken este nem lesz meet? Csak azért kérdezem, mert ma éjjel indulok haza(23.00-kor)! Így a ma estin nem tudok még ott lenni, viszont jó volna valami pontosabbat tudni a szombatról! Hát akkor nagy gázzal gyere hazáig... hátha időben ideérsz! :blink: Azért tartjuk ma este a talit, hogy még legyen időnk leszervezni mindent, ami most felmerül. Egyenlőre a szombatról annyit, hogy 16:00-ra tervezik a pestiek az érkezést - ha helyesek az információim. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Egyenlőre a szombatról annyit, hogy 16:00-ra tervezik a pestiek az érkezést - ha helyesek az információim. :rolleyes: Meg néhány debreceni és környékéről való elvetemült is! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Meg néhány debreceni és környékéről való elvetemült is! :rolleyes: Király lesz! Várom a bulit! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Tarthatunk pénteken is meetet csak a rend kedvéért :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Tarthatunk pénteken is meetet csak a rend kedvéért :rolleyes: Rajtam nem fog múlni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Rajtam sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 A péntek az péntek! :rolleyes: Jó ez a Kecskeméti Szekció! :blink: Csipázom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 A péntek az péntek! ;) Jó ez a Kecskeméti Szekció! :D Csipázom! ;) Tetszik,hogy milyen lelkes vagy! :rolleyes: Úgy látszik kell egy új autó és az ember plusz motivációkra tesz szert! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 A péntek az péntek! :rolleyes: Jó ez a Kecskeméti Szekció! :blink: Csipázom! ;) Ennek örömére a többség nem tervez semmit a holnapi napra, én sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Tetszik,hogy milyen lelkes vagy! :rolleyes: Úgy látszik kell egy új autó és az ember plusz motivációkra tesz szert! :blink: Én eddig is ott voltam szinte minden pénteki talin! Ennek örömére a többség nem tervez semmit a holnapi napra, én sem. Szóval nem akartok holnap? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Szóval nem akartok holnap? ;) Sőt máskor sem "akarlak" :rolleyes: :blink: De most kihagyom ezt a pénteket. Hosszú idő óta az elsőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ájem ma nem lenni CP.Kicsit családoznom is kellene, mert eléggé gatyán van a kismamcim! :rolleyes: Vírus iz tombol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Hm. Hát jó. Szóval tunyul mindenki. Jól van. Hát csalódtam a szekcióban! ;) Kis is akarok léééépni! :rolleyes: :blink: Nem vagyok motiválva! ;) :D Tudja valaki, hogy mikor lesz az első tali az idén? Mármint országos... mmm... és persze a holnapi évnyitót nem számítva. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Wolfi: hoztam még katalógust, várlak. Este én leszek bent. még is csak péntek van! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Én mégiscsak kinézek 19:30-ra de nem maradok sokáig, vannak új fejlemények. Joe bejössz a CP-be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Wolfi: hoztam még katalógust, várlak. Este én leszek bent. még is csak péntek van! :rolleyes: Ne feledjük a 14:00-át sem.Mert ugye randink van! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Este én leszek bent. még is csak péntek van! :blink: Én mégiscsak kinézek 19:30-ra de nem maradok sokáig... Megijedtetek mi? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Megijedtetek mi? :rolleyes: Tőled? :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts