corsarulez Elküldve Február4, 2014 Megoszt Elküldve Február4, 2014 nekem eddig elviileg minden hétvége jó :) de Tomi, lehetne nálatok is tartani :) vagy nálam, de elég messze vagyok és ennyi embert nem tudok hova tenni éjszakára ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február4, 2014 Megoszt Elküldve Február4, 2014 Nekem is jók a hétvégék és nincs ellenemre, hogy Edithez menjünk... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2014 Megoszt Elküldve Február5, 2014 nélunk még nincs fütés mert kazáncsere van és még nincs kész jó magyar szerelök benéztek pár dolgot...de természetesen lehetne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2014 Megoszt Elküldve Február7, 2014 Nos mivel a 15.-i hétvége nálunk családi ünnep így ez a dátum nem okés. Rá két hétre viszont jó lehet. A másik, ma sikerült pontot tenni a Soltvadkerti tali dátumára: Május 16-17-18. Szabikat intézni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február7, 2014 Megoszt Elküldve Február7, 2014 már múlt héten beírtam :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 már múlt héten beírtam :) Bátor voltál, akkor még nem volt ennyire fix. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 Nos mivel a 15.-i hétvége nálunk családi ünnep így ez a dátum nem okés. Rá két hétre viszont jó lehet. A másik, ma sikerült pontot tenni a Soltvadkerti tali dátumára: Május 16-17-18. Szabikat intézni! NAgyon jó!!! Már féltünk,hogy nem lesz elég időd ezzel foglalkozni és elmarad a szervezés. Mindenképp ott leszünk. Akármivel is kell mennünk :D . Már a tali gondolata is a jó időt juttatja eszembe, és a jó bulit!!!!! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2014 Megoszt Elküldve Február10, 2014 Nos mivel a 15.-i hétvége nálunk családi ünnep így ez a dátum nem okés. Rá két hétre viszont jó lehet. A másik, ma sikerült pontot tenni a Soltvadkerti tali dátumára: Május 16-17-18. Szabikat intézni! Akkor március 1 szombat fözünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2014 Megoszt Elküldve Február10, 2014 Akkor március 1 szombat fözünk? Dehogy, költözöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február10, 2014 Megoszt Elküldve Február10, 2014 Hova? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február11, 2014 Megoszt Elküldve Február11, 2014 Dehogy, költözöm! :D ja tényleg majd elfelejtettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2014 Megoszt Elküldve Február12, 2014 Szombaton csak kifelé pakolunk, mert sok bútor nem kell nekünk és a tulaj elviszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február12, 2014 Megoszt Elküldve Február12, 2014 Lehet csatlakozni a találkozóhoz (MOTE napok, Soltvadkert) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február12, 2014 Megoszt Elküldve Február12, 2014 olyan lassan a forum mint egy mini facebook Hemi lehet a facet is te csináltad csak álnéven pedig hogy igyekeztem elkerülni a facet--- Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február12, 2014 Megoszt Elküldve Február12, 2014 Köszi. Ezt sem én csinálom, csak állítgatom testreszabom. IP.Board fejlesztő csapatáé az elismerés. IPS Inc. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március1, 2014 Megoszt Elküldve Március1, 2014 Hi alle zusammen! nem lenne kedvetek egy éjszakai fürdőzéshez Majsán valamikor? :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március1, 2014 Megoszt Elküldve Március1, 2014 Hi alle zusammen! nem lenne kedvetek egy éjszakai fürdőzéshez Majsán valamikor? :) Ruha nélkül? :D Na de Edit hova gondolsz... P) Bár belegondolva... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március1, 2014 Megoszt Elküldve Március1, 2014 Van nudi est is, de én a felöltözött (fürdőruhás) éjszakaira gondoltam :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március2, 2014 Megoszt Elküldve Március2, 2014 Mivel némi szervezést igényel, ezért akkor felvetek időpontokat: -március 14. péntek (mert a másnap, szombat nemzeti ünnep, tuti zárva a cucc...) -március 22. szombat Kinek melyik lenne jó? Nekem eddig mind a kettő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március2, 2014 Megoszt Elküldve Március2, 2014 Mivel némi szervezést igényel, ezért akkor felvetek időpontokat: -március 14. péntek (mert a másnap, szombat nemzeti ünnep, tuti zárva a cucc...) -március 22. szombat Kinek melyik lenne jó? Nekem eddig mind a kettő :) Március 14.-én megyek haza délután, és úgy tudom Gepárd is akkor... szvl, ez így felejtős részemről :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március2, 2014 Megoszt Elküldve Március2, 2014 vasárnap este nincs éjszakai fürdő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március3, 2014 Megoszt Elküldve Március3, 2014 vasárnap este nincs éjszakai fürdő? A vasárnap sem jó már, mert akkor már jövet van vissza... esetleg a szombat este... de akkor meg nincs szerintem... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 Pénteken, még nem vagyok otthon, a 22.-e pedig nem jó mert akkor megint itt leszek kint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 Holnap este EB valaki?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június15, 2014 Megoszt Elküldve Június15, 2014 Ezen a hétvégén Gepi Csabi és én együtt autóztunk Bécs Kecskemét távot. Köszönöm, hogy eljöttetek értem. Mivel munkaszünet következik, 06.19-22-ig lehetne egy sütést szervezni. Turci jön haza, Gepi szintén, Remélem Csabi is. Johnnyi sajnos nem lesz itthon... 5letek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts