Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 2 months later...
Elküldve

bár én nem vagyok külföldön dolgozó, szóval lehet, hogy engem meg sem hívtok ;) :)

Pontosan! Titkolni fogjuk előtted!....jézusom Edit....ne viccelj már! :)

Elküldve

Jó lenne egy topic vagy csak ide egy bejegyzés hogy a külföldön dolgozó cartársak mikor vannak itthon.

Gepard:

2013. dec. 23. vagy 24. (23.-án derül ki)-től dec 29.-ig

2014. jan. 03-tól jan. 19.-ig.

Sajnos így szilveszeri bulit nem tudunk csinálni, pár emberrel már beszéltem erről, hát most megváltozott a dolog.

Januárban nem jó valamelyik általam is otthon töltött hétvége egy pótszilveszterre?

Elküldve

Na szóval! Beszéltem Gepivel, Losival! Néhányotókat nem érem el vagy nem tudom a telefonszámátnpl. Lallernak :)Január 4 az időpont! Azt kellene eldönteni Marha vagy szarvas hús legyen! Hívjatok fel légyszíves mennyi húst vegyek, és ki jön Jánosunkra is számítunk!

Elküldve

Na szóval! Beszéltem Gepivel, Losival! Néhányotókat nem érem el vagy nem tudom a telefonszámátnpl. Lallernak :)Január 4 az időpont! Azt kellene eldönteni Marha vagy szarvas hús legyen! Hívjatok fel légyszíves mennyi húst vegyek, és ki jön Jánosunkra is számítunk!

Én vissza hívtalak, de akkor Te nem vetted fel! :D

Elküldve

Akkor itt is...mint ahogy telefonba is mondtam, legyen MARHA! :D

Pontos időpont? Jan.04,az ok, de mikortól?

Elküldve

Na akkor úgy néz ki valóban oké a dátum.
Pénteken meló után indulok haza.

Milyen sört vigyek? Ezek nem rosszak, kóstoltam mindkettőt.

A második az elvileg búzasör:

hacker-pschorr-hell.png303-104344.jpg

Kb: 15 euró a rekesz sör.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.