corsarulez Elküldve Július1, 2013 Megoszt Elküldve Július1, 2013 Micsoda buli... bocs, házavató van kilátásban... ;) :smartass: Akkor majd a ház egészségére iszunk. :) Többször is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 Bocsi, vissza kell mondjam, mégsem tudunk menni... :P :D :D Edit, akkor mégis jó a vasárnap? (14.-e) Most hétvégére egy kis sütögetés? Esetleg bográcsos parti? Mivel Turci is jön haza meg is húzhatnánk a fülét. :) Nálunk van hely, a kölykök is nagyiznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 lehet hogy ezt en is meglätogatom a csaläddal majd kiderül :) elvileg pont otthon leszek Na, alakul ez. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 14. vasárnap még mindig foglalt, mert nem Zozorékat várom, bár őket is szívesen látom, csak szóljanak, hogy több húst vgyek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Július25, 2013 Megoszt Elküldve Július25, 2013 Péntek este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július26, 2013 Megoszt Elküldve Július26, 2013 lehet leszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július26, 2013 Megoszt Elküldve Július26, 2013 Sorry, én itthon főzőcskézek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus24, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2013 Cars&Coffe kov szombat 10tol addigra itthon lehet gepi turci is bazsi meg bejon ha nem jonnek el meghuzom a fuluket Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus25, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2013 Rendben, akkor en is ott leszek a Calibraval. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Sziasztok! Nem tudjátok idén lesz-e Pályanap ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 De tudjuk nem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 Most mar biztosan lesz szombaton reggel 10 órától cars & coffee a baumax parkolóban lesz büfé kávé virsli és autóbuzulsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 ***We want to make sure all of our events are fun and safe for everyone, so anyone who does not comply will be asked to leave immediately and will be prohibited from attending future events.*** Rules: Because kids will be allowed to participate at the events, the following rules are in place for everyone: *NO Drugs *NO illegal racing *NO Burnouts *No Alcohol *NO Fighting *NO Trash Talking and *No selling items or services (Yes you may put your business out there as long as no sale takes place on the premises during the meet) We know that this seems to be a lot of “NO’s” but our number one priority is to make sure everyone is safe, again this is a mature event, so I’m sure most of you will understand. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 Óóóóó, szóval nem driftelhetek a kávés találkozón és egy kicsi káromkodás sem hagyhatja el a számat......? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 esetleg valaki postolhatná facebookon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 Ez lett a találkozó hivatalos matricája :) csak az első 20 kap illetve 19 mert én számolom és én leszek az első autó :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 Én lehetek az ötös? Vagy érkezési sorrend van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 Gelko is megy a Coupe-val :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus27, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2013 szuper :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Augusztus28, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2013 Ez lett a találkozó hivatalos matricája :) csak az első 20 kap illetve 19 mert én számolom és én leszek az első autó :) Kellene egy FB méretű logo is. Jöhet mailban, vagy FB-n. Mitttom én:) https://www.facebook.com/events/293698757436239/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2013 látom a facebookon már megy a tobzódás :) itt meg szinte semmi viszont lehet pont én leszek aki gyalog megy mert tegnap kivettem az intercooler hűtőt a fehérből és nem hiszem hogy meglesz addig a javítás :) bikes&coffee :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus29, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2013 elmenjek érted...? :) bár gőzöm sincs, hol laksz Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus29, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2013 visszavonom az ajánlatot, múltkor gps-el is eltévedtem, szóval inkább nem bénázok szombat korán reggel! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus31, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2013 Koszonjuk a szervezest Tominak! :) Nagyon jol ereztem magam. ;) Csinaljunk ilyet maskor is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2013 Nagyon jó volt.Én hosszú kihagyást pótoltam, így szinte majdnem mindenkivel sikerült találkoznom.Kicsivel később még Valkai mestert is meglátogattam, mert a bicajon upgrade-t kellett véghez vinni, lévén a szétesés határán volt.Most újabb egy évig csak tekerni kell.Meg olajozni itt-ott. Edit, szép az autód, igazán jó vétel volt! :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts