straega Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Srácok, nem akarunk valamelyik hétvégén elnézni a Tropicariumba össznépileg? Javasolnám a Júni 6-7.i napok valamelyikét. 2300 Ft/fő a felnőtt jegy, ha csoportosan mennénk (min 15 fő) akkor csak 1900Ft. A múlt hétvége nekem nem jó! Fájt a derekam! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Sorrydekihagyhatatlanvolt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Na akkor mégegyszer. :) Srácok, nem akarunk valamelyik hétvégén elnézni a Tropicariumba össznépileg? Javasolnám a Júli 6-7.i napok valamelyikét. 2300 Ft/fő a felnőtt jegy, ha csoportosan mennénk (min 15 fő) akkor csak 1900Ft. Straega, már rájöttem a bibire. :omg: Rákattintottam a naptárra és csak a hónapot, illetve a napot néztem. (mint észrevetted rosszul) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Mi már voltunk kétszer is, így ezt kihagyjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Én benne vagyok. Mármint nekem oké. Az akvariumokban nem szeretnék benne lenni szó szerint. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Listázódjunk? 1. Gepard family 2. Corsarulez 3. 4. 5. 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 lehet elmegyek veletek...még nem tudom. viszont mikor sütünk, tud valaki valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Nem akarunk valamikor Majsára menni fürödni? Akár hét közben, estefelé? Nekem még a jövő hét munkás, aztán holiday! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2013 Megoszt Elküldve Június26, 2013 Nem akarunk valamikor Majsára menni fürödni? Akár hét közben, estefelé? Nekem még a jövő hét munkás, aztán holiday! :D :D Ez akár még nekünk is jó lehet. lehet elmegyek veletek...még nem tudom. viszont mikor sütünk, tud valaki valamit? Mivel nem sok jelentkező van ezért kérésre módosítanám az időpontot. Júli 13-14.-ére. Lista: 1. Gepard family 2. Corsarulez dátum oké? 3. Turci 4. Tomi dátum oké? 5. 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június26, 2013 Megoszt Elküldve Június26, 2013 Részemről oké. :) Akkor esetleg tömörülhetnénk majd Kecskeméten, pl. velem jöhetne még valaki, szerintem Vectrával megyek, szóval elfér még 3 ember kényelmesen, 4 kevésbé kényelmesen, 5 már szűkösen, 6-ra meg gondolni sem merek. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június29, 2013 Megoszt Elküldve Június29, 2013 Nekem a 13 szombat lenne jo, mert vasarnap vendegeim jonnek. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Június30, 2013 Megoszt Elküldve Június30, 2013 Ez akár még nekünk is jó lehet. Mivel nem sok jelentkező van ezért kérésre módosítanám az időpontot. Júli 13-14.-ére. Lista:1. Gepard family2. Corsarulez dátum oké?3. Turci4. Tomi dátum oké?5.6. lehet hogy ezt en is meglätogatom a csaläddal majd kiderül :) elvileg pont otthon leszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Június30, 2013 Megoszt Elküldve Június30, 2013 lehet elmegyek veletek...még nem tudom. viszont mikor sütünk, tud valaki valamit? ha nem elöbb szept vegen mikorra häztulajdonos leszek(szarkäs tanya) nälam az udvaron oksa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június30, 2013 Megoszt Elküldve Június30, 2013 oksa:) majd oda lehet akkor letámasztani a donor autóinkat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június30, 2013 Megoszt Elküldve Június30, 2013 Sütés -főzés közben megejtődik egy laza motorcsere. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Június30, 2013 Megoszt Elküldve Június30, 2013 Részemről oké. :) Akkor esetleg tömörülhetnénk majd Kecskeméten, pl. velem jöhetne még valaki, szerintem Vectrával megyek, szóval elfér még 3 ember kényelmesen, 4 kevésbé kényelmesen, 5 már szűkösen, 6-ra meg gondolni sem merek. :D :D Nálam 6 felnőtt kényelmesen elfér :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Június30, 2013 Megoszt Elküldve Június30, 2013 Nem akarunk valamikor Majsára menni fürödni? Akár hét közben, estefelé? Nekem még a jövő hét munkás, aztán holiday! :D :D Én megyek ha minden igaz 7. én :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június30, 2013 Megoszt Elküldve Június30, 2013 Valamikor össze kellene hozni valami gyülekezést, emberek. :) Most mondanám, hogy jöjjetek hozzám és sütögessünk valamit a teraszon, de ott viszonylag kevesen férünk el. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június30, 2013 Megoszt Elküldve Június30, 2013 Nekem a 13 szombat lenne jo, mert vasarnap vendegeim jonnek. :-) Bocsi, vissza kell mondjam, mégsem tudunk menni... :P :D :D Valamikor össze kellene hozni valami gyülekezést, emberek. :) Most mondanám, hogy jöjjetek hozzám és sütögessünk valamit a teraszon, de ott viszonylag kevesen férünk el. :D :D Dehogynem, sok jó ember kis helyen is elfér, nem igaz? B) ha nem elöbb szept vegen mikorra häztulajdonos leszek(szarkäs tanya) nälam az udvaron oksa :) Micsoda buli... bocs, házavató van kilátásban... ;) :smartass: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június30, 2013 Megoszt Elküldve Június30, 2013 Bocsi, vissza kell mondjam, mégsem tudunk menni... :P :D :D Dehogynem, sok jó ember kis helyen is elfér, nem igaz? B) Micsoda buli... bocs, házavató van kilátásban... ;) :smartass: :D :D Pedig finomakat fogok főzni - illetve főznék...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Június30, 2013 Megoszt Elküldve Június30, 2013 oksa:) majd oda lehet akkor letámasztani a donor autóinkat :omg: igen az asszonyom meg muskätlit ültet bele :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Június30, 2013 Megoszt Elküldve Június30, 2013 Bocsi, vissza kell mondjam, mégsem tudunk menni... :P :D :D Dehogynem, sok jó ember kis helyen is elfér, nem igaz? B) Micsoda buli... bocs, házavató van kilátásban... ;) :smartass: ez igy igaz lessz remelem elfertek majd az udvaron is elegge nagy lessz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2013 Megoszt Elküldve Június30, 2013 Lesz csápos emelő is? :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Július1, 2013 Megoszt Elküldve Július1, 2013 Lesz csápos emelő is? :w00t: csapolt sör iiigeen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Július1, 2013 Megoszt Elküldve Július1, 2013 :D :D Pedig finomakat fogok főzni - illetve főznék...... :) csäbitoan hangzik :sneaky: :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts