Gepard Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 20 óra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Én takonykóros lettem, szal ma kihagyom skacok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 akkor legyen este 8 nagytecso parkoló :) ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 akkor legyen este 8 nagytecso parkoló :) ! Tomi jelezte, hogy jönne, de neki nincs autója, Tesco helyett Mathias? Tomit én felveszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Ha a Mathias nyitva van, én is leugrok egy pizzára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Ha a Mathias nyitva van, én is leugrok egy pizzára. Vendéglátóipari egységek nem szoktak bezárni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Vendéglátóipari egységek nem szoktak bezárni. Akkor csörgessetek meg, ha itt vagytok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Akkor 8 ra Mathias? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Akkor 8 ra Mathias? Igen. Akkor csörgessetek meg, ha itt vagytok! Ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Gepi várlak. 8 Matti Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Gepi várlak. 8 Matti Titeket ismerve inkább fél 9 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Ma sikeresen elolvastam a hsz-okat, de szerintem már elkéstem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Ma sikeresen elolvastam a hsz-okat, de szerintem már elkéstem :) Sajnos, ma már késő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Március19, 2013 Megoszt Elküldve Március19, 2013 Ma sikeresen elolvastam a hsz-okat, de szerintem már elkéstem :) Nem csak te :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március22, 2013 Megoszt Elküldve Március22, 2013 Jön valaki holnap Lacházára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Március22, 2013 Megoszt Elküldve Március22, 2013 Szerintem nem sokan. Én most nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 Halihó! :) Holnap este lesz valami összeröfi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 én pesten leszek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március29, 2013 Megoszt Elküldve Március29, 2013 Én a Balatonnál. Korcsolyázni már nem lehet, fürdeni még nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 VAdkerti lista, utalós számlaszám, menü....? Valami? Akármi? :blink: Már csomagolunk a kocsiba 3 napra, de még nincs topic? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 VAdkerti lista, utalós számlaszám, menü....? Valami? Akármi? :blink: Már csomagolunk a kocsiba 3 napra, de még nincs topic? :D Annyira ne kapkodj a pakolással... Vadkert nem lesz... :( De majd jönnek az "illetékesek" és elmondják mi is lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 Tegnap kértem szabadságot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 Szabadság stb oké azzal nincs gond, Május 17-18-19 ez is biztos, mivel a külföldről hazajövőkkel ezt a dátumot egyeztettem le. Ami változni fog az a helyszín. Sajnos a ifjúsági üdülőt kiadták teljes létszámmal egy rendezvényre, (gondolom több az a pénz) és emiatt kell helyszínt változtatni. Több kört is futottunk ezzel kapcsolatban, de Soltvadkerten nem találtunk megfelelő szállás ennyiünknek. Így egy régi szintén jól bevált helyszínre fogunk menni, nem sokkal arrébb a szelidi tó partjára a Szepi-be. Árakat még nem tudok, de kb 10.000 Ft/fő/3 nap környékére jön ki (kajával szállással) az előzetes számítások alapján. Remélem ez azért nem fog gondot okozni senkinek sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 Részemről oké, nekem Szelíd is tökéletes. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 Szabadság stb oké azzal nincs gond, Május 17-18-19 ez is biztos, mivel a külföldről hazajövőkkel ezt a dátumot egyeztettem le. Ami változni fog az a helyszín. Sajnos a ifjúsági üdülőt kiadták teljes létszámmal egy rendezvényre, (gondolom több az a pénz) és emiatt kell helyszínt változtatni. Több kört is futottunk ezzel kapcsolatban, de Soltvadkerten nem találtunk megfelelő szállás ennyiünknek. Így egy régi szintén jól bevált helyszínre fogunk menni, nem sokkal arrébb a szelidi tó partjára a Szepi-be. Árakat még nem tudok, de kb 10.000 Ft/fő/3 nap környékére jön ki (kajával szállással) az előzetes számítások alapján. Remélem ez azért nem fog gondot okozni senkinek sem. A szombaton érkezőkre is gondolj ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts