HellTomy Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Sziasztok! Sajnos még a mai napig nem sikerült hozzátok "kijutnom" egy rövid találkozó erejéig... De az lenne a kérdésem h Kiskunlacházára 23-án esetleg akik innen Kecsóról mennek azok esetleg egy kisebb fajta csapatban érkeznek és utaznak? esetleg mindenki önállóan? Én nagyon valószínűséggel megyek és ha úgy van akkor csatlakoznék hozzátok! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 én is tervezem hogy kimegyek de még nem tudom, hogy peströl vagy kecskemétröl megyek de Szelidre Vadkertre biztos lesz vonulás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Én is megyek egy barátnőmmel. :) (Lacházára) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Ja, és neki is van Opele: egy A Vectra. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Lányok, fiúk! Felmerült a kérdés, hogy a nyáron ismét Zánka vagy Szelid legyen? Személyes érdeklődésemre eddig több szavazat van Szelidre, de azért jó lenne tisztán látni. Indítanék egy listát, kérek mindenkit aki jönni akar írja be, hogy melyik helyszínt választaná! 1. Gepardék - mindegy, de inkább Szelid 2. Bazsi - Zánka 3. Tomi 4. Turci 5. Joe 6. Losi 7. J0hnny 8. aXXon 9. Edit 10. Kacseró 11. 12. 13. 14. 15. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Lányok, fiúk! Felmerült a kérdés, hogy a nyáron ismét Zánka vagy Szelid legyen? Személyes érdeklődésemre eddig több szavazat van Szelidre, de azért jó lenne tisztán látni. Indítanék egy listát, kérek mindenkit aki jönni akar írja be, hogy melyik helyszínt választaná! 1. Gepardék - mindegy, de inkább Szelid 2. Bazsi - Zánka 3. Tomi 4. Turci 5. Joe 6. Losi 7. J0hnny 8. aXXon - mindegy, de inkább Szelid (szép kártya preferált lenne, de igazából tök mindegy) 9. Edit 10. Kacseró 11. 12. 13. 14. 15. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Erdélyt végül kihagyjuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 na, nem tudok idézni valamiért - nyilván nagyon lelassult az agyam így estére... :) valaki plíz írjon be - nekem mindegy, hova, én megyek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Lányok, fiúk! Felmerült a kérdés, hogy a nyáron ismét Zánka vagy Szelid legyen? Személyes érdeklődésemre eddig több szavazat van Szelidre, de azért jó lenne tisztán látni. Indítanék egy listát, kérek mindenkit aki jönni akar írja be, hogy melyik helyszínt választaná! 1. Gepardék - mindegy, de inkább Szelid 2. Bazsi - Zánka 3. Tomi 4. Turci 5. Joee - Szelídre több esély van, hogy eljutunk a picivel 6. Losi 7. J0hnny 8. aXXon - mindegy, de inkább Szelid (szép kártya preferált lenne, de igazából tök mindegy) 9. Edit 10. Kacseró 11. 12. 13. 14. 15. Jah, és bízunk benne, hogy Erdély elmarad. Oda szeretnénk menni mi is, de ahhoz még pici lesz az idén az Ifjú Opeles. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 na, nem tudok idézni valamiért - nyilván nagyon lelassult az agyam így estére... :) valaki plíz írjon be - nekem mindegy, hova, én megyek :D Enyémet már tudod, csak aXXon nem végzett 100%-os munkát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 1. Gepardék - mindegy, de inkább Szelid 2. Bazsi - Zánka 3. Tomi 4. Turci 5. Joee - Szelídre több esély van, hogy eljutunk a picivel 6. Losi 7. J0hnny 8. aXXon - mindegy, de inkább Szelid (szép kártya preferált lenne, de igazából tök mindegy) 9. Edit - mindegy, csak kevés darázs legyen :) 10. Kacseró 11. 12. 13. 14. 15. J Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Enyémet már tudod, csak Axon nem végzett 100%-os munkát :) Meg aXXon sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 na, megoldottam - köszi Joee :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Meg aXXon sem :D Javítva.... :) na, megoldottam - köszi Joee :) Nagyon szívesen! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Edit facebook link? á nincs is facebookom Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 Öööööö, Tomi, ezt most nem értem, nyilván még később van, mint az előbb és még tompább az agyam.... :D De linkelek én neked facebookot,ha akarod... :) www.facebook.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 1. Gepardék - mindegy, de inkább Szelid 2. Bazsi - Zánka 3. Tomi 4. Turci 5. Joee - Szelídre több esély van, hogy eljutunk a picivel 6. Losi 7. J0hnny 8. aXXon - mindegy, de inkább Szelid (szép kártya preferált lenne, de igazából tök mindegy) 9. Edit - mindegy, csak kevés darázs legyen :) 10. Kacsero- Szelíd 11. 12. 13. 14. 15. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland GSI Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Üdv újra. Sajnos a régi regisztrációm jelszavát elfelejtettem. Ez még a kisebb gond lenne, de hogy még a postafiókom jelszavát is? Na ez a nem mimdegy. Láttam 1 oldallal visszább egy kérdést. Az Opeles cimborákkal 23.-án reggel 9-10 órakor lesz gyülekező a nagy TESCO parkolóban, onnan fogunk csapatostól indulni a Lacházi balhéra. Akir csatalakozni szeretne szivesen várjuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Üdv újra. Sajnos a régi regisztrációm jelszavát elfelejtettem. Kell egy új jelszó? :D Régen láttunk téged is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland GSI Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 Kell egy új jelszó? :D Régen láttunk téged is. Ha esetleg az is megoldható, akkor igen. Bár az email címet is meg kellene változtatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 1. Gepardék - mindegy, de inkább Szelid 2. Bazsi - Zánka 3. Tomi 4. Turci 5. Joee - Szelídre több esély van, hogy eljutunk a picivel 6. Losi+Timi Szelid........mer'jó! :D 7. J0hnny 8. aXXon - mindegy, de inkább Szelid (szép kártya preferált lenne, de igazából tök mindegy) 9. Edit - mindegy, csak kevés darázs legyen :) 10. Kacsero- Szelíd 11. 12. 13. 14. 15. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Március8, 2013 Megoszt Elküldve Március8, 2013 Szerintem Edit mindkét helyen lesz darázs :unsure: És amilyen barátok vagytok sajna meg fognak találni. De kitartás van féktisztítóm :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Ma este valahol, valami? Tesco parkoló? :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Óóóóóóóóóó, én mennék szívesen! De több dolog miatt sajna nem tudok. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Ma este valahol, valami? Tesco parkoló? :sneaky: Legyen a tesco parkoló és mikor? :evilgrin: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts