Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok!

Sajnos még a mai napig nem sikerült hozzátok "kijutnom" egy rövid találkozó erejéig...

De az lenne a kérdésem h Kiskunlacházára 23-án esetleg akik innen Kecsóról mennek azok esetleg egy kisebb fajta csapatban érkeznek és utaznak? esetleg mindenki önállóan? Én nagyon valószínűséggel megyek és ha úgy van akkor csatlakoznék hozzátok!

Üdv.

Elküldve

Lányok, fiúk!

Felmerült a kérdés, hogy a nyáron ismét Zánka vagy Szelid legyen?

Személyes érdeklődésemre eddig több szavazat van Szelidre, de azért jó lenne tisztán látni.

Indítanék egy listát, kérek mindenkit aki jönni akar írja be, hogy melyik helyszínt választaná!

1. Gepardék - mindegy, de inkább Szelid

2. Bazsi - Zánka

3. Tomi

4. Turci

5. Joe

6. Losi

7. J0hnny

8. aXXon

9. Edit

10. Kacseró

11.

12.

13.

14.

15.

Elküldve

Lányok, fiúk!

Személyes érdeklődésemre eddig több szavazat van Szelidre, de azért jó lenne tisztán látni.

Indítanék egy listát, kérek mindenkit aki jönni akar írja be, hogy melyik helyszínt választaná!

2. Bazsi - Zánka

3. Tomi

4. Turci

5. Joe

6. Losi

7. J0hnny

8. aXXon - mindegy, de inkább Szelid (szép kártya preferált lenne, de igazából tök mindegy)

9. Edit

10. Kacseró

11.

12.

13.

14.

15.

Elküldve

Lányok, fiúk!

2. Bazsi - Zánka

3. Tomi

4. Turci

5. Joee - Szelídre több esély van, hogy eljutunk a picivel

6. Losi

7. J0hnny

8. aXXon - mindegy, de inkább Szelid (szép kártya preferált lenne, de igazából tök mindegy)

9. Edit

10. Kacseró

11.

12.

13.

14.

15.

Jah, és bízunk benne, hogy Erdély elmarad. Oda szeretnénk menni mi is, de ahhoz még pici lesz az idén az Ifjú Opeles.

Elküldve

na, nem tudok idézni valamiért - nyilván nagyon lelassult az agyam így estére... :)

valaki plíz írjon be - nekem mindegy, hova, én megyek :D

Enyémet már tudod, csak aXXon nem végzett 100%-os munkát :)

Elküldve

2. Bazsi - Zánka

3. Tomi

4. Turci

6. Losi

7. J0hnny

9. Edit - mindegy, csak kevés darázs legyen :)

10. Kacseró

11.

12.

13.

14.

15.

J

Elküldve

Öööööö, Tomi, ezt most nem értem, nyilván még később van, mint az előbb és még tompább az agyam.... :D

De linkelek én neked facebookot,ha akarod... :)

www.facebook.com

Elküldve

2. Bazsi - Zánka

3. Tomi

4. Turci

6. Losi

7. J0hnny

10. Kacsero- Szelíd

11.

12.

13.

14.

15.

Elküldve

Üdv újra.

Sajnos a régi regisztrációm jelszavát elfelejtettem. Ez még a kisebb gond lenne, de hogy még a postafiókom jelszavát is? Na ez a nem mimdegy.

Láttam 1 oldallal visszább egy kérdést.

Az Opeles cimborákkal 23.-án reggel 9-10 órakor lesz gyülekező a nagy TESCO parkolóban, onnan fogunk csapatostól indulni a Lacházi balhéra. Akir csatalakozni szeretne szivesen várjuk!

Elküldve

2. Bazsi - Zánka

3. Tomi

4. Turci

6. Losi+Timi Szelid........mer'jó! :D

7. J0hnny

10. Kacsero- Szelíd

11.

12.

13.

14.

15.

Elküldve

Szerintem Edit mindkét helyen lesz darázs :unsure: És amilyen barátok vagytok sajna meg fognak találni. De kitartás van féktisztítóm :D

• Like 1
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.