straega Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 ... hova lett a 16:06-s hsz? tehát senki nem megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Érdeklődnék, hogy tudtok már valamit, hogy idén lesz-e Vadkert, vagy Szelidi tali? ha esetleg igen, időpont is érdekelne... Az idein szeretnék ott lenni, de ahhoz időben kell indtéznem a szabit... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 hova lett a 16:06-s hsz? tehát senki nem megy? Töröltem mert nem volt jelentkező, így feleslegesnek ítéltem 3 hozzászólást tőlem egymás után. :) Csabi még nincs időpont, de elvileg lesz mindkettő. Vadkert szerintem május közepe, Szeld (vagy Zánka) pedig terveim szerint júli közepe, de ez persze még a BW-től is függ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Csabi még nincs időpont, de elvileg lesz mindkettő. Vadkert szerintem május közepe, Szeld (vagy Zánka) pedig terveim szerint júli közepe, de ez persze még a BW-től is függ. Nem lehetne olyat, hogy esetleg májusban, a Pünkösdi 7végére szervezni a Vadkerti talit? Akkor tuti otthon leszek, és szerintem Turci is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Nem lehetne olyat, hogy esetleg májusban, a Pünkösdi 7végére szervezni a Vadkerti talit? Akkor tuti otthon leszek, és szerintem Turci is... :) Az már júni eleje nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Tényleg jó lenne ha lenne már időpont, nekem a pünkösdis hétvége megfelel Vadkertre, mert akkor biztosan nem ütközik az egri programommal. :) És lehet, hogy már fürödni is tudunk a tóban. :D (a megfagyás veszélye nélkül) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Az már júni eleje nem? :D Ülj le 1-es! :D Láttál Te már idei naptárt??? Május 19-20 pünkösd.. az hol júni eleje?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 most pénteken megyek haza. azaz március 1 pénteken lesz valami tali esetleg eszünk valahol pl Matthias? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Bakker, szalagavató főpróbám van este hétig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Töröltem mert nem volt jelentkező, így feleslegesnek ítéltem 3 hozzászólást tőlem egymás után. :) Csabi még nincs időpont, de elvileg lesz mindkettő. Vadkert szerintem május közepe, Szeld (vagy Zánka) pedig terveim szerint júli közepe, de ez persze még a BW-től is függ. Pont írni akartam, hogy május 18-a ne legyen ha lehet, mert lagziban leszünk. :huh: Bár a 19-20 ettől még jó, ha a 3 nap nem P-Szo-V, hanem Szo-V-H lesz. :icon1: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 most pénteken megyek haza. azaz március 1 pénteken lesz valami tali esetleg eszünk valahol pl Matthias? Az idő elvileg lesz annyira okés, hogy akár a "jó öreg" Bundinál is topoghatunk akár! :D Legalább is így a hét elején még nagyon úgy néz ki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Az idő elvileg lesz annyira okés, hogy akár a "jó öreg" Bundinál is topoghatunk akár! :D Legalább is így a hét elején még nagyon úgy néz ki! :D Jó is az ha már olyan jó az idő... itt épp megint esik a hó... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Elvileg nekem is jó a péntek. Majd sasolok a fórumon, hogy hol lesz meet és ha minden jól meg megyek/megyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Talán péntek nekem is ok addigra otthol leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 én megyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Még annyit reagálnék Gepárd hsz,ére, hogy idén Szelid vissza térhetne a kiindulási helyére.Meg van a maga retro feelingje, szerintem sokan, köztük én is ezért szerettem, no meg a költséghatékonysága, és közelsége miatt is. Zánka részemről a családi nyaralás színhelye lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Február28, 2013 Megoszt Elküldve Február28, 2013 Most lesz pénteken tali? Mer ha igen megyek. Ami a szelidet illeti én inkább Zánka melett vagyok nekem bejön az a környezet és ha szar a z idő van alternatíva is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Február28, 2013 Megoszt Elküldve Február28, 2013 Bakker, szalagavató főpróbám van este hétig.... Hát a tanári élet már csak ilyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február28, 2013 Megoszt Elküldve Február28, 2013 Talán péntek nekem is ok addigra otthol leszek. Akkor pénteken jöjjünk össze valahol. Ha jó idő lesz akkor már akár EB is lehet, nem? Soltvadkert pedig Május 17-18-19. lesz. Most a külföldön dolgozóknak kedvezünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február28, 2013 Megoszt Elküldve Február28, 2013 Vadkert időpontja tökéletes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március1, 2013 Megoszt Elküldve Március1, 2013 Ma este akkor fél nyolc El Bandy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március2, 2013 Megoszt Elküldve Március2, 2013 Soltvadkert pedig Május 17-18-19. lesz. Most a külföldön dolgozóknak kedvezünk. :D :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március2, 2013 Megoszt Elküldve Március2, 2013 Vadkert időpontja tökéletes :) addigra már te is kint fogsz dolgozni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március2, 2013 Megoszt Elküldve Március2, 2013 Még az is lehet. :D :D ;) De a talira hazajövök akkor is. ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 Én már ki is írattam a szabit a Vadkerti talira és már alig várom. :D :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts