tomi023 Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 én nem kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 én nem kellene? Szerintem igen, mert szombaton esténként eléggé sokan szoktak lenni... vagyis régebben tele volt ilyenkor.... vagy van B terv is, ha nem lesz ott hely? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 Hányan leszünk? Jó lenne foglalni helyet, mert Reni nagyon rá van kattanva a mathias-os pizzára. Mostanában nagyon bele tudja magát élni egy-egy kajázásba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 Nekem is sikerült elszabadulni, tehát este megyek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 asztal foglalva a belső teremben 6+4 fő + pótszékezhető. Aki későn jön nem lesz helye :) az én nevemen van foglalás vagy kecskeméti opelclub a jelszó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 jah 19:30 Matthias Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 Valaki már le is foglalta a helyet, épp most hívtam őket ezzel kapcsolatban. Elsőre fel sem vették, mert foglalt volt. :) Melyőtök volt a tettes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 Amúgy a napokban beszéltem a Vojtilásokkal. A hely továbbra is nekünk van fenntartva, változás nincs. A kulcsokat 27-28.-án veszem át. A kérésük annyi volt, hogy a kormányőröknél szolidabban mulassunk, mert rájuk kihívták máskor a rendőröket. El tudom képzelni milyen buli volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 1. Joe + Reni 2. Axxon + Adri 3. Turci + Hugi + barát 4. J0hnny 5. Gepard + Timi 6. Edit + Bazsi +Ákos 7. Losi + Timi 8. Tomi + Ági 9. Kacsero 10. Máté-Sebestyén 11. Józsi + Emese (kolléga, most végzett egy mixer tanfolyamot, nyugodtan lehet majd ilyen kérésekkel zaklatni) 12. Márk? 13. Sziszi? 14. Manta? 15. Straegaék? 16. Gabiék? 17. Zsolti + Eszter? 18. 19. 20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 Valaki már le is foglalta a helyet, épp most hívtam őket ezzel kapcsolatban. Elsőre fel sem vették, mert foglalt volt. :) Melyőtök volt a tettes? Csak picit olvass vissza ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 Melyőtök volt a tettes? én Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 Csak picit olvass vissza ... :) Ja kérem, kb: egyszerre telefonáltunk és írtunk. :D Eddig nem is láttam a hozzászólást, csak most néztem, meg, hogy írtad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 Ja kérem, kb: egyszerre telefonáltunk és írtunk. :D Eddig nem is láttam a hozzászólást, csak most néztem, meg, hogy írtad. 1 perc van a két hsz. között :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December25, 2012 Megoszt Elküldve December25, 2012 1. Joe + Reni 2. Axxon + Adri 3. Turci + Hugi + barát 4. J0hnny 5. Gepard + Timi 6. Edit + Bazsi +Ákos 7. Losi + Timi 8. Tomi + Ági 9. Kacsero 10. Máté-Sebestyén 11. Józsi + Emese (kolléga, most végzett egy mixer tanfolyamot, nyugodtan lehet majd ilyen kérésekkel zaklatni) 12. Márk? 13. Sziszi? Más programuk van 14. Manta? 15. Straega? Éjfél után lehet benéz 16. Gabiék? Ha a Garaczi Gabiékra gondolsz, akkor megkérdeztem és még a kisgyerkőc elhelyezésén múlik. 17. Zsolti + Eszter? Ma megyek hozzájuk és megkérdem. 18. 19. 20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December25, 2012 Megoszt Elküldve December25, 2012 4. J0hnny ? :confused: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December25, 2012 Megoszt Elküldve December25, 2012 ? :confused: Vagy esküvő, vagy koncert, esetleg fesztivál.... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2012 Megoszt Elküldve December25, 2012 Vagy esküvő, vagy koncert, esetleg fesztivál.... :evilgrin: Nálunk lesz szilveszteri buli, de mondjuk én amúgy sosem mondtam fixre, hogy megyek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December25, 2012 Megoszt Elküldve December25, 2012 Nálunk lesz szilveszteri buli, de mondjuk én amúgy sosem mondtam fixre, hogy megyek... Vagy ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December26, 2012 Megoszt Elküldve December26, 2012 Vagy ez. Pedig már kezdtem reménykedni, hogy becsajozott!! :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2012 Megoszt Elküldve December26, 2012 Pedig már kezdtem reménykedni, hogy becsajozott!! :D :D :D :D dolgozó lány hideg lenne papucsban télen! :D Lehet megkérdem Balázst... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December26, 2012 Megoszt Elküldve December26, 2012 Úgy nézek én ki, mint aki mindenkit befenyít?! :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve December26, 2012 Megoszt Elküldve December26, 2012 dolgozó lány hideg lenne papucsban télen! :D Lehet megkérdem Balázst... :D Roszul látod. Párosan szép az élet. És kompromiszumok nélkül ez nem megy, de megéri hidd el. Én kaptam egy tündéri társat akivel öröm az élet és jól megvagyunk. De mivel neked rosz véleményed van a másik nemröl így nem is győzködlek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2012 Megoszt Elküldve December26, 2012 Roszul látod. Párosan szép az élet. És kompromiszumok nélkül ez nem megy, de megéri hidd el. Én kaptam egy tündéri társat akivel öröm az élet és jól megvagyunk. De mivel neked rosz véleményed van a másik nemröl így nem is győzködlek. Érdekes, hogy rögtön megtaláltad a fórumot... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 dolgozó lány hideg lenne papucsban télen! :D Lehet megkérdem Balázst... :D A Muff, egy nagyon félénk kis állatka.A prémjéért vadásszák.Ha el akarod ejteni, álcát kell felvenned.Akkor be tudod cserkészni! :D Ez lehet akár egy papucs is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 A Muff, egy nagyon félénk kis állatka.A prémjéért vadásszák.Ha el akarod ejteni, álcát kell felvenned.Akkor be tudod cserkészni! :D Ez lehet akár egy papucs is! :D Na de középen lukas a prémje... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts