corsarulez Elküldve Június8, 2012 Elküldve Június8, 2012 Mi fél hat körül indulunk, mikorra érjünk oda?
Joee Elküldve Június8, 2012 Elküldve Június8, 2012 Én meg indulok dolgozni :angry2: Remélem máskor is lesz ekkora "mini meet" Mi fél hat körül indulunk, mikorra érjünk oda? Fél nyolc - nyolc környékén szokott gyűlni a csapat.
Gepard Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 Én meg indulok dolgozni :angry2: Remélem máskor is lesz ekkora "mini meet" Fél nyolc - nyolc környékén szokott gyűlni a csapat. Össze is gyűltünk elég szépen.
straega Elküldve Augusztus15, 2012 Elküldve Augusztus15, 2012 Akkor mondjuk most pénteken egy minitali?
corsarulez Elküldve Augusztus15, 2012 Elküldve Augusztus15, 2012 Részünkről oké, mint írtam. Fél nyolc -nyolc felé oda is tudunk érni.
straega Elküldve Augusztus15, 2012 Elküldve Augusztus15, 2012 kis segítség: Horváth Cirill tér nemtudom pontosan merről érkeztek be a városba így három útvonal. :icon1: :icon1: :icon1: Ja kicsit ráértem!- legalább mostmár tudom, hogy van Horváth Cirill tér nevű tér is kecskeméten eddig nem is hallottam.
corsarulez Elküldve Augusztus15, 2012 Elküldve Augusztus15, 2012 Azóta én is kinyomoztam - régebben mindig a Centrum parkolóban voltunk, ez a tér meg egyirányú, de már tudom, hogy elmegyek előtte, a kereszteződésnél tovább jobbra tartva, az első nagy fordulónál jobbra, aztán balra. :)
warwolf Elküldve Augusztus15, 2012 Elküldve Augusztus15, 2012 Akkor mondjuk most pénteken egy minitali? Nekem nem lesz jó sajnos.Holnap lelépünk és talán szombaton vagy vasárnap érünk haza.Ellenben a Johnny által korábban felvetett összejövetelt össze kellene hozni.Tényleg régen voltunk már együtt. Pajáékat meglepni?Ott lehet kényelmesen parkolni a szomszéd telken! :D :D :D
Turci Elküldve Augusztus15, 2012 Elküldve Augusztus15, 2012 Csak várjatok meg vele 25-én megyek haza vagy is jövő hét szombat reggel indulok éjszakás műszak után elvileg délután 2-kor érek haza vagy a körül
straega Elküldve Augusztus15, 2012 Elküldve Augusztus15, 2012 Részemről igazán mindegy, alkalmazkodásban olyan vagyok mint egy kaméleon :evilgrin: Csak én olyan vagyok, hogy szeretem tudni előre :blink: :hiya: Tudni kellene, hogy hol! - ötletek? Létszám, aztán kalkula :D :D :D :D :wacko: :whistle: :whistle:
Joee Elküldve Augusztus15, 2012 Elküldve Augusztus15, 2012 Most péntek nekünk sem jó. Elvileg már szelídre megyünk a hosszú hétvégére. Idén ennyi lesz a nyaralás,,,,
corsarulez Elküldve Augusztus15, 2012 Elküldve Augusztus15, 2012 nekünk is mindegy, mi ráérünk most pénteken is, jövő héten is. :)
Guest Elküldve Augusztus16, 2012 Elküldve Augusztus16, 2012 Srácok, Sajnos nekem sem jó ez a hét, mert holnap indulunk a hosszú hétvégére Balcsira. Nekem jövő hét szombat délutántól lenne jó, de ha esetleg pénteken késő délután találkoztok akkor elmegyek egy picit és köszönök/bemutatkozok Nektek! :blush: :icon1: ;)
Gepard Elküldve Augusztus16, 2012 Elküldve Augusztus16, 2012 Ha más nem én azért benézek pénteken 20:00 körül. A sütéssel pedig meg kellene várni Turcit, Csabi meddig lesz itthon? Nálam 3 autó elfér a kapuban, ha fateromé nem lesz itthon (megoldom), akkor a 4.-nek is van hely, plusz egy a szomszéd kapujában. Ha többen összeülnek egy kocsiba akkor kényelmesen elférünk mindannyian. 25.-én csapatépítő tréningre megyünk, de estefelé, már itthon leszünk. Addigra Turci is kialussza magát, vagy csúsztatjuk még egy hetet a dolgot. Kérdés: Vojtilában akarunk főzni? Mondjuk egy szeptemberi hétvégén. A miért: Megbeszélném velük, hogy szilveszterre adják ide az ebédlőt, és buliznánk ott egyet. Mintegy bepótolva az elmaradt pályanapos pizzázásokat is. Vélemény?
corsarulez Elküldve Augusztus17, 2012 Elküldve Augusztus17, 2012 Úgy látszik, csak jövő hét lesz a dologból: én tegnap megjártam Kecskemétet plusz Nyárlőrincet, sikerült este 10-re hazaérnem (Bazsi szerelte a az Astrát - plusz 10 lóerő került az autóba :) ). De jó lenne, ha lenne már nyaralónk Vadkerten, nagyon szívesen vendégül látnálak titeket. :)
corsarulez Elküldve Augusztus17, 2012 Elküldve Augusztus17, 2012 Ha lesztek egy páran, nem kizárt, hogy elnézünk, megjáratom kicsit a Vectrát is. :)
straega Elküldve Augusztus17, 2012 Elküldve Augusztus17, 2012 Ha lesztek egy páran, nem kizárt, hogy elnézünk, megjáratom kicsit a Vectrát is. :) Én is ott leszek nyolc után kicsivel, van előtte egy céges koccintás, így én is a fehérrel megyek (tekerek) :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Kacsero Elküldve Augusztus17, 2012 Elküldve Augusztus17, 2012 Ha más nem én azért benézek pénteken 20:00 körül. A sütéssel pedig meg kellene várni Turcit, Csabi meddig lesz itthon? Pénteken én is úgy tervezem, hogy benézek, 8 körül... :) Sajnos nem leszünk már itthon, holnap indulunk vissza.. szvl, nyugodtan csináljátok nélkülem...
zozor Elküldve Augusztus17, 2012 Elküldve Augusztus17, 2012 ... De jó lenne, ha lenne már nyaralónk Vadkerten, nagyon szívesen vendégül látnálak titeket. :) Nem vagyok Kecsói, de ezt nem hagynám ki, szóval éééérted... :P :D :D B)
corsarulez Elküldve Augusztus17, 2012 Elküldve Augusztus17, 2012 Zozor, természetesen te is hivatalos leszel. :) Talán jövőre összejön.....
Turci Elküldve Augusztus17, 2012 Elküldve Augusztus17, 2012 Győjjőn mindenki Opeles Szilveszter de jó is lenne :)Kedves Barátaimmal ünnepelném az új évet de jó lenne!!!!!!
tascona Elküldve Augusztus19, 2012 Elküldve Augusztus19, 2012 Győjjőn mindenki Opeles Szilveszter de jó is lenne :)Kedves Barátaimmal ünnepelném az új évet de jó lenne!!!!!! erre vägyom mär en is szivemböl szoltäl :)
Recommended Posts