straega Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Az lesz az a centrum mellett Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 oké, már képben vagyok, köszönöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Mi fél hat körül indulunk, mikorra érjünk oda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Én meg indulok dolgozni :angry2: Remélem máskor is lesz ekkora "mini meet" Mi fél hat körül indulunk, mikorra érjünk oda? Fél nyolc - nyolc környékén szokott gyűlni a csapat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Már itt ülünk a mekiben:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június11, 2012 Megoszt Elküldve Június11, 2012 Én meg indulok dolgozni :angry2: Remélem máskor is lesz ekkora "mini meet" Fél nyolc - nyolc környékén szokott gyűlni a csapat. Össze is gyűltünk elég szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 Akkor mondjuk most pénteken egy minitali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 Részünkről oké, mint írtam. Fél nyolc -nyolc felé oda is tudunk érni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 kis segítség: Horváth Cirill tér nemtudom pontosan merről érkeztek be a városba így három útvonal. :icon1: :icon1: :icon1: Ja kicsit ráértem!- legalább mostmár tudom, hogy van Horváth Cirill tér nevű tér is kecskeméten eddig nem is hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 Azóta én is kinyomoztam - régebben mindig a Centrum parkolóban voltunk, ez a tér meg egyirányú, de már tudom, hogy elmegyek előtte, a kereszteződésnél tovább jobbra tartva, az első nagy fordulónál jobbra, aztán balra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 Akkor mondjuk most pénteken egy minitali? Nekem nem lesz jó sajnos.Holnap lelépünk és talán szombaton vagy vasárnap érünk haza.Ellenben a Johnny által korábban felvetett összejövetelt össze kellene hozni.Tényleg régen voltunk már együtt. Pajáékat meglepni?Ott lehet kényelmesen parkolni a szomszéd telken! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 Csak várjatok meg vele 25-én megyek haza vagy is jövő hét szombat reggel indulok éjszakás műszak után elvileg délután 2-kor érek haza vagy a körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 Részemről igazán mindegy, alkalmazkodásban olyan vagyok mint egy kaméleon :evilgrin: Csak én olyan vagyok, hogy szeretem tudni előre :blink: :hiya: Tudni kellene, hogy hol! - ötletek? Létszám, aztán kalkula :D :D :D :D :wacko: :whistle: :whistle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 Most péntek nekünk sem jó. Elvileg már szelídre megyünk a hosszú hétvégére. Idén ennyi lesz a nyaralás,,,, Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 nekünk is mindegy, mi ráérünk most pénteken is, jövő héten is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 Srácok, Sajnos nekem sem jó ez a hét, mert holnap indulunk a hosszú hétvégére Balcsira. Nekem jövő hét szombat délutántól lenne jó, de ha esetleg pénteken késő délután találkoztok akkor elmegyek egy picit és köszönök/bemutatkozok Nektek! :blush: :icon1: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 Ha más nem én azért benézek pénteken 20:00 körül. A sütéssel pedig meg kellene várni Turcit, Csabi meddig lesz itthon? Nálam 3 autó elfér a kapuban, ha fateromé nem lesz itthon (megoldom), akkor a 4.-nek is van hely, plusz egy a szomszéd kapujában. Ha többen összeülnek egy kocsiba akkor kényelmesen elférünk mindannyian. 25.-én csapatépítő tréningre megyünk, de estefelé, már itthon leszünk. Addigra Turci is kialussza magát, vagy csúsztatjuk még egy hetet a dolgot. Kérdés: Vojtilában akarunk főzni? Mondjuk egy szeptemberi hétvégén. A miért: Megbeszélném velük, hogy szilveszterre adják ide az ebédlőt, és buliznánk ott egyet. Mintegy bepótolva az elmaradt pályanapos pizzázásokat is. Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Úgy látszik, csak jövő hét lesz a dologból: én tegnap megjártam Kecskemétet plusz Nyárlőrincet, sikerült este 10-re hazaérnem (Bazsi szerelte a az Astrát - plusz 10 lóerő került az autóba :) ). De jó lenne, ha lenne már nyaralónk Vadkerten, nagyon szívesen vendégül látnálak titeket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Ha lesztek egy páran, nem kizárt, hogy elnézünk, megjáratom kicsit a Vectrát is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Ha lesztek egy páran, nem kizárt, hogy elnézünk, megjáratom kicsit a Vectrát is. :) Én is ott leszek nyolc után kicsivel, van előtte egy céges koccintás, így én is a fehérrel megyek (tekerek) :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Ha más nem én azért benézek pénteken 20:00 körül. A sütéssel pedig meg kellene várni Turcit, Csabi meddig lesz itthon? Pénteken én is úgy tervezem, hogy benézek, 8 körül... :) Sajnos nem leszünk már itthon, holnap indulunk vissza.. szvl, nyugodtan csináljátok nélkülem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 ... De jó lenne, ha lenne már nyaralónk Vadkerten, nagyon szívesen vendégül látnálak titeket. :) Nem vagyok Kecsói, de ezt nem hagynám ki, szóval éééérted... :P :D :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Zozor, természetesen te is hivatalos leszel. :) Talán jövőre összejön..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Győjjőn mindenki Opeles Szilveszter de jó is lenne :)Kedves Barátaimmal ünnepelném az új évet de jó lenne!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Augusztus19, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2012 Győjjőn mindenki Opeles Szilveszter de jó is lenne :)Kedves Barátaimmal ünnepelném az új évet de jó lenne!!!!!! erre vägyom mär en is szivemböl szoltäl :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts