straega Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Tervezem. ;) 20:00 ma semmi nem jöhet közbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Én is aláírom a jelenléti ívet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Holnap 5 kor indulás debrecenbe, szal most is kihagyom... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Egész jó illat volt a kóórzában a 72kg wunderbaumtól! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Egész jó illat volt a kóórzában a 72kg wunderbaumtól! ;) Csapasd meg slaggal hagyd szétázni aztán megint na akkor nem csak illat lesz hanem hab is :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Este jön be valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Este jön be valaki? Akár... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 19.00-ig melózom, de ha nem nagyon fárasztanak le akkor benézek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Végeztem Bazsinál megyek én is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 19.00-ig melózom, de ha nem nagyon fárasztanak le akkor benézek. nemfárasztanakle / énlennijedi .:lol: :lol: ;) ;) :lol: mondomnemfárasztanakle fél8 -8?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Melózok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Kicsit késve érkeztünk , de lettünk jó páran. (21.00 után kicsivel) Viszont akkor élménnyel lettem gazdagabb Rumcice cimbora jóvoltából, hogy na.... Még most is remeg a lábam kicsit. Köszi az élményautózást a BMW-vel! Nem piskóta az a 340 paci. ;) Ha jól emlékszem E34 M5 volt a kicsike. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Kicsit késve érkeztünk , de lettünk jó páran. (21.00 után kicsivel) Viszont akkor élménnyel lettem gazdagabb Rumcice cimbora jóvoltából, hogy na.... Még most is remeg a lábam kicsit. Köszi az élményautózást a BMW-vel! Nem piskóta az a 340 paci. ;) Ha jól emlékszem E34 M5 volt a kicsike. ;) Vaze. Ti melyik parkolóban álltatok? A kék B Vectrás kollégával, bő 1 órát biztos beszélgettünk a CP parkolóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Vaze. Ti melyik parkolóban álltatok? A kék B Vectrás kollégával, bő 1 órát biztos beszélgettünk a CP parkolóban. nem a hely a lényeg hanem a dimenzió! Én 20:15-kor értem oda és min 1,5 órát fagyoskodtunk de addig összesen két autó fordult meg a bandi előtt Mind1 :lol: Joee Merre jártatok a bömcivel, és mennyivel :lol: írtad még mindig remeg... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 nem a hely a lényeg hanem a dimenzió! Én 20:15-kor értem oda és min 1,5 órát fagyoskodtunk de addig összesen két autó fordult meg a bandi előtt Mind1 :lol: Joee Merre jártatok a bömcivel, és mennyivel :lol: írtad még mindig remeg... ;) ;) Hát mi is kb 20:20 körl voltunk ott. Meg is álltam, kiszálltunk elszívtunk egy füstszűrős cigarettát, s sajnos senkit nem láttunk. Szóval én sem értem melyik dimenzió nem stimmel :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 nem a hely a lényeg hanem a dimenzió! Én 20:15-kor értem oda és min 1,5 órát fagyoskodtunk de addig összesen két autó fordult meg a bandi előtt Mind1 :lol: Joee Merre jártatok a bömcivel, és mennyivel :lol: írtad még mindig remeg... ;) ;) Mi kb 21.00 es 21.30 között érkezhettünk, de nem néztem pontosan az órát. Többi kérdésre pü.-ben válaszolnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2011 Megoszt Elküldve November18, 2011 20:00 La Verde pizzéria Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 Este lesz valahol valami valamikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 Este lesz valahol valami valamikor? úgy tűnik sehol senki semmikor ! :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Ma este valahol, valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 fél8 szőlőfürt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Ma este valahol, valami? Tegnap délelőtt voltam dokinál, mert egy emelésnél mintha kést döftek volna a derekamba. 48 óra szigorú fekvést parancsolt. Tegnap feküdtem egész nap, kicsit jobb lett, de a ma éjszakai rablóvadászat és a délelőtti ügyintézés megszakította a folyamatot és most ott járok ahonnan kezdtem. Szóval mostantól vasárnap estig halálra unom magam az ágyban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Tegnap délelőtt voltam dokinál, mert egy emelésnél mintha kést döftek volna a derekamba. 48 óra szigorú fekvést parancsolt. Tegnap feküdtem egész nap, kicsit jobb lett, de a ma éjszakai rablóvadászat és a délelőtti ügyintézés megszakította a folyamatot és most ott járok ahonnan kezdtem. Szóval mostantól vasárnap estig halálra unom magam az ágyban. :lol: Akkor csak annyit kívánok neked, hogy jobbulást!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Akkor csak annyit kívánok neked, hogy jobbulást!!! Úgy legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 fél8 szőlőfürt megyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts