Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskeméti régió találkozói

uhuhu

Recommended Posts

Kicsit késve érkeztünk , de lettünk jó páran. (21.00 után kicsivel)

Viszont akkor élménnyel lettem gazdagabb Rumcice cimbora jóvoltából, hogy na....

Még most is remeg a lábam kicsit.

Köszi az élményautózást a BMW-vel! Nem piskóta az a 340 paci. ;)

Ha jól emlékszem E34 M5 volt a kicsike. ;)

Megosztás:

Kicsit késve érkeztünk , de lettünk jó páran. (21.00 után kicsivel)

Viszont akkor élménnyel lettem gazdagabb Rumcice cimbora jóvoltából, hogy na....

Még most is remeg a lábam kicsit.

Köszi az élményautózást a BMW-vel! Nem piskóta az a 340 paci. ;)

Ha jól emlékszem E34 M5 volt a kicsike. ;)

Vaze. Ti melyik parkolóban álltatok? A kék B Vectrás kollégával, bő 1 órát biztos beszélgettünk a CP parkolóban.

Megosztás:

Vaze. Ti melyik parkolóban álltatok? A kék B Vectrás kollégával, bő 1 órát biztos beszélgettünk a CP parkolóban.

nem a hely a lényeg hanem a dimenzió!

Én 20:15-kor értem oda és min 1,5 órát fagyoskodtunk de addig összesen két autó fordult meg a bandi előtt

Mind1 :lol:

Joee

Merre jártatok a bömcivel, és mennyivel :lol: írtad még mindig remeg...

;) ;)

Megosztás:

Én 20:15-kor értem oda és min 1,5 órát fagyoskodtunk de addig összesen két autó fordult meg a bandi előtt

Joee

;) ;)

Hát mi is kb 20:20 körl voltunk ott. Meg is álltam, kiszálltunk elszívtunk egy füstszűrős cigarettát, s sajnos senkit nem láttunk.

Szóval én sem értem melyik dimenzió nem stimmel :lol: :lol:

Megosztás:

Joee

;) ;)

Mi kb 21.00 es 21.30 között érkezhettünk, de nem néztem pontosan az órát.

Többi kérdésre pü.-ben válaszolnék.

Megosztás:

• 2 weeks later...
Ma este valahol, valami?

Tegnap délelőtt voltam dokinál, mert egy emelésnél mintha kést döftek volna a derekamba.

48 óra szigorú fekvést parancsolt. Tegnap feküdtem egész nap, kicsit jobb lett, de a ma éjszakai rablóvadászat és a délelőtti ügyintézés megszakította a folyamatot és most ott járok ahonnan kezdtem. Szóval mostantól vasárnap estig halálra unom magam az ágyban. :lol:

Megosztás:

Tegnap délelőtt voltam dokinál, mert egy emelésnél mintha kést döftek volna a derekamba.

48 óra szigorú fekvést parancsolt. Tegnap feküdtem egész nap, kicsit jobb lett, de a ma éjszakai rablóvadászat és a délelőtti ügyintézés megszakította a folyamatot és most ott járok ahonnan kezdtem. Szóval mostantól vasárnap estig halálra unom magam az ágyban. :lol:

Akkor csak annyit kívánok neked, hogy jobbulást!!!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.