Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Lesz ma EBP?Úgy tűnik nem kell végig huhogni a műszakot 22:00-ig, hanem olyan 20:00 körül vége a dalnak, így arra kanyarodnék ha lesz bent valaki.

mikor?

20:15?

Elküldve

Turci megy be, sajna én nem tudok.

Kicsit megcsúsztam a dolgaimmal, mert délután közbejött egy kis társadalmi munka V. Zsoltinál.

Egy teherautónyi fát kellet segíteni lepakolni :lol:

• 2 weeks later...
Elküldve

Ma megint kihagyom a meet-et. :D

Asszonynak délután kirántották két fogát. Másodikat már vésni kellett.

1 órán át szenvedett a doki vele. Maga a művelet nem fájt neki (mondjuk ennyiért már ne is fájjon), de lassan megy ki a zsibbasztó hatása.

Ápolgatom kicsit.

Elküldve
De ne úúúúúgyy és ne aaazzzaalll! :D

Jobbulást néki! :D

Köszi!

Mondjuk így egyre kevesebb a veszély, hogy fogynak a fogak :P :P

• 2 weeks later...
Elküldve

Üdv Gepárd! Üdv mindenki! Üdv Ádám Opel!

Rég fújt erre a szél! Korán sötétednek az esték, és ezzel kapcsolatban feltűnt, hogy a nyáron feledésbe merült G Astra olvasólámpa még mindig nem érkezett meg a járgányomba! Lesz pénteken tali EBP-nál? Előkerült már az olvasólámpa? Végül is karácsonyig ráér, majd meglepem vele magamat a fa alatt! :P

Mostantól sűrűbben benézek. Mármint a talikra. :D

• 3 weeks later...
Elküldve
Na ma sem jön össze megyünk az ügyeletre lázasok a srácok

Pedig már éppen írni akartam, hogy mi ketten a Turcival már nem is vagyunk elegek? ;)

Csak a fejesekkel vagy hajlandó meet-elni.

Viszont így érthető. Jobbulást a srácoknak!!!

Elküldve
Sziasztok

Én is benéztem, de csak sajnos fél 9 felé értem oda. Kicsit eltolódtak a dolgok.

Jó lenne összefutni pár márkatárssal.

Akkor kb 5 percel elötted adtuk fel a fagyoskodást Turcival.

Amúgy fehér f astra-ja van.

Elküldve
Akkor kb 5 percel elötted adtuk fel a fagyoskodást Turcival.

Amúgy fehér f astra-ja van.

Értem. Hát sajnálom, hogy nem jött össze a dolog. Én egy fekete GSI Astrával voltam. Na nem baj, majd legközelebb.

• 2 weeks later...
Elküldve

Este megy be valaki bandihoz?

Nem mintha túl fitt lennék, mivel éjszaka melóztam és reggeltől mostanáig megint fát vágtunk (de végre befejeztük).

Azért, ha lesz valaki lehet benéznék ;)

Elküldve
Este megy be valaki bandihoz?

Nem mintha túl fitt lennék, mivel éjszaka melóztam és reggeltől mostanáig megint fát vágtunk (de végre befejeztük).

Azért, ha lesz valaki lehet benéznék ;)

Tervezem. ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.