J0hnny Elküldve Május30, 2011 Elküldve Május30, 2011 Tomi szólt, de ő meg nem jött :D :D Az elnökség szava mindig hihető! :)
J0hnny Elküldve Május30, 2011 Elküldve Május30, 2011 nem hiányoztam. Majd mindjárt meg is síratlak jó? :D :D
Joee Elküldve Június3, 2011 Elküldve Június3, 2011 A marcius 15-on, 10 emeletes alatt nyilt egy latvany pekseg es pizzeria. Most nyitasi akcioban 650 ft minden pizza. Szerintem fincsi. Nincs kedvetek este megkostolni?
Joee Elküldve Június3, 2011 Elküldve Június3, 2011 Nekem ok! Akkor megyek bandihoz és gurulhatunk. Nagyon éhes vagyok. Mai kórházi koszt még kevesebb volt, mint szokott :D
Rumcice Elküldve Június18, 2011 Elküldve Június18, 2011 Na erre nem jutottam el. Gepárd, olvasólámpa téren forró nyomon vagy már? :D
J0hnny Elküldve Június18, 2011 Elküldve Június18, 2011 Gepárd, olvasólámpa téren forró nyomon vagy már? :D Kb annyira, mint amennyire megbízhatóan megjelensz a talikon! :D
Gepard Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 No srácok akivel még nem beszéltem annak itt a friss infó a Szelidi talinkról. Nem Szeliden lesz, hanem Zánkán! Augusztus első hétvégéjén 2011. augusztus. 5-6-7.-én. Link a helyről. A szálláshelyeink menüpont alatt találtok árakat. Elvileg a téli, és a nyári szállás közül választhatunk, a nyári olcsóbb... 2, és 6 ágyas szobák vannak az árak szoba/éjszaka értendőek, és a főszezonos kategóriából. Üdülési csekket elfogadnak! Minél előbb kellene tudni, hogy ki az aki jön (családoknak is jó program), mert akkor csoportosan rendelném meg a szállást. Kérek mindenkit, hogy a hét végéig beszéljétek át otthon, és jelezzetek nekem. Amit ingyen igénybe lehet venni: Térítésmentes szabadidős ajánlatok: strandhasználat és vízimentő szolgálat szabadtéri sportályák használata könyvtár látogatása szálláshelyeken (kőépületekben!) játék- és sportszer kölcsönzés Graff-E.T. disco (minden nap 20.00 órától) Zánka szépe választással (minden kedden), karaoke-val (minden csütörtökön) ingyenes belépés heti standard sport- és szabadidős programjainkra (májustól szeptemberig) heti 3 alkalommal sportversenyek a parton (úszás, strandröplabda, stb.), heti 2 alkalommal disco-party, hétvégén búcsú-party egy rock'n roll együttes koncertjével, kéthetente egy alkalommal pop-koncert neves magyar együttesek fellépésével.
straega Elküldve Június22, 2011 Elküldve Június22, 2011 na most néztem az időpontot Pont Gyulán leszünk sajna így Zánkát ki kell hagynunk többieknek jó bulizást
Kacsero Elküldve Június23, 2011 Elküldve Június23, 2011 No srácok akivel még nem beszéltem annak itt a friss infó a Szelidi talinkról. Nem Szeliden lesz, hanem Zánkán! Augusztus első hétvégéjén 2011. augusztus. 5-6-7.-én. :D Sajnos nekem az idén ez is kimarad... :D
Kacsero Elküldve Július1, 2011 Elküldve Július1, 2011 Ma este E.B? Benéznék,ha lesz bent valaki is... :D
Joee Elküldve Július1, 2011 Elküldve Július1, 2011 Ma este E.B? Benéznék,ha lesz bent valaki is... :D Én valszeg benézek kicsit, ha nem esik.
Joee Elküldve Július2, 2011 Elküldve Július2, 2011 Este bor utca valaki? Aranyosi Péter lesz 21.00-kor ha jól tudom.
Kacsero Elküldve Július2, 2011 Elküldve Július2, 2011 .... Vazze.. tegnap csak elmarad,hogy megnézzük a laptopoddal a kütyü beállításait... :D
Recommended Posts